Bombetes intel·ligents

Regula i programa la llum de les bombetes al teu gust! Troba a FESMÉS les millors bombetes intel·ligents que t'aportaran comoditat i l'ambient desitjat per a cada moment

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Forma bombeta
Potència (W)
Casquet
Tipus de llum
Filtre

Compra la bombeta intel·ligent perfecta en FESMÉS

A tots ens agrada tenir la comoditat al nostre abast, seure al sofà de casa i tenir tot el que necessitem, sense necessitat de tenir-nos que aixecar per agafar allò que se'ns ha oblidat. Perquè segur que a tu també t'ha passat, de deixar-ho tot preparat per veure aquella pel·lícula que tant de temps portaves esperant veure, seure al sofà i adonar-te que t'has deixat la llum del menjador encesa, oi? I és justament en aquell precís instant, quan desitgem que s'apaguin els llums sense necessitat de moure'ns, de manera que, si el que estàs buscant és comoditat, t'al·lucinaran les bombetes intel·ligents.

A FESMÉS descobriràs les millors bombetes intel·ligents que marcaran un abans i un després en el teu dia a dia. No te les pots perdre!

Per què comprar bombetes intel·ligents?

A qualsevol habitatge, independentment de la mida, trobem diferents habitacions amb ambients i tonalitats diverses, ja que cada lloc i racó de la llar ho associem amb un moment determinat del nostre dia a dia.

No és el mateix il·luminar un estudi, en què necessitem una llum que ens permeti concentrar i treballar en allò que tenim al cap, que il·luminar la zona del sofà on el que busquem és relaxar-nos i desconnectar de la rutina.

Pel que, en comprar bombetes intel·ligents, podràs regular, adaptar la intensitat i escollir el tipus de llum en funció dels teus gustos i necessitats de cada moment i, a més, ho podràs fer sense necessitat de moure't.

Tipus de bombetes intel·ligents Wifi i Alexa

Hi ha diferents tipus de bombetes intel·ligents, de diferents colors, mides i dissenys, amb la finalitat que cada individu trobi la seva bombeta ideal. Si ens centrem en la forma de la bombeta, podem diferenciar:

  • Bombetes intel·ligents estàndard, solen ser les més comunes i estan disponibles tant en colors com en blanc. A més, la tonalitat es pot regular o directament encendre i apagar a través de control de veu o Wifi, podent ambientar la zona de la llar al teu gust en tot moment.
  • Bombetes intel·ligents espelma, ideals per col·locar en els llums del menjador i triar la tonalitat desitjada en funció de cada moment, ja que podràs regular la tonalitat de llum des del teu telèfon o bé des d'Alexa. A més, també estan disponibles en diferents colors, ideals per aportar estil a la decoració de la llar.
  • Bombetes intel·ligents focus, disponibles tant en color blanc com en diferents colors, podent triar la tonalitat de la llum a través del Wifi. Aquest tipus de bombetes són perfectes per ambientar i decorar les habitacions i dormitoris.
  • Bombetes intel·ligents globus, com el seu propi nom indicia, són bombetes de grans dimensions, que a més de canviar de color i poder escollir i programar la tonalitat desitjada, seran el complement decoratiu perfecte per omplir de llum aquells racons de la llar que estan buits.


En funció de les llums que tinguis a l'habitatge, triaràs una forma de bombeta o una altra. A més, també tenim disponibles sensors de llum inalàmbrics que encendran i apagaran els llums en detectar moviment.

Nota: Totes les bombetes intel·ligents de la nostra secció es poden controlar a través de Wifi, Alexa i Smartphone.

Quina  bombeta intel·ligent comprar?

Abans de decidir quina bombeta intel·ligent comprar, hauràs de tenir en compte els següents aspectes:

  • El casquet: evidentment, en funció del llum que tinguis al teu habitatge, hauràs de col·locar un tipus de bombeta intel·ligent o un altre, ja que depenent de la forma de la bombeta, el casquet pot canviar i hauràs d'assegurar que la bombeta té un casquet que s'adapti a la llum.
  • L'Ambient: si vols col·locar una bombeta intel·ligent en una part determinada de l'habitatge, hauràs de tenir clar l'ambient que vols generar i transmetre, ja que no és el mateix una llum blanca càlida, una llum blanca freda que una llum de colors.
  • L'estil: és de vital importància que tinguis present l'estil decoratiu que vols aconseguir al teu habitatge, ja que si vols afegir-li un toc vintage a la llar, hauràs d'escollir bombetes intel·ligents amb filaments, ja que donaran aquest toc decoratiu diferencial que sorprendrà a tot aquell que entri al teu habitatge.


En definitiva, si el que estàs buscant és únicament comoditat, les bombetes intel·ligents estàndard i les bombetes intel·ligents focus seran la millor elecció, en cas contrari, si a més també cerques aquest punt decoratiu diferent, les bombetes intel·ligents globus o espelma seran ideals.

I si realment vols crear un ambient diferent i millorar la decoració del teu habitatge, pots completar les bombetes intel·ligents amb llums de peu per menjador.