Armaris per dormitori

Emmagatzema i ordena la teva roba, sabates i accessoris amb el nostre gran assortiment d'armaris per a dormitori, tauletes de nit, còmodes, calaixeres, sabaters i molt més!

Què armaris de dormitori trobaràs a FESMÉS?

Emmagatzema i ordena la roba, sabates i accessoris en el teu dormitori amb el nostre gran assortiment d'armaris per a roba, tauletes de nit, còmodes, calaixeres, sabaters i tots els accessoris d'interior d'armari com els penjadors, caixes, organitzadors, etc.

En primer lloc, tria al teu gust l'armari rober amb diferents mides, acabats i amb dos tipus d'obertura, portes corredisses o portes abatibles per guardar la teva roba, roba de llit, plaids, mantes, etc. Si et trobes que no tens espai perquè el teu dormitori té armaris encastats, opta per col·locar calaixeres dins dels armaris i juga amb la multitud d'accessoris interiors disponibles.

En cas de necessitar més espai per guardar roba i no tens espai per col·locar un armari rober, tria entre les nostres còmodes per ubicar la roba que ocupa menys espai i les tauletes de nit per posar els estris que necessites tenir a mà durant la nit.

Finalment, completa la teva habitació per obtenir un espai encara més eficient amb els nostres mobles sabaters, troba'ls de totes les mides i estils per a separar la roba de les sabates i que quedi tot perfectament ordenat.

Troba en Fesmés armaris robers, tauletes de nit, còmodes i sabaters barats, elegants i funcionals en tot tipus d'estils decoratius: modern, funcional, clàssic, vintage, nòrdic, etc, una gran selecció per a tots els dormitoris actuals, o si vols seguir les últimes tendències en decoració, combina'ls entre si.

Com triar l'armari per al teu dormitori?

Si ja has decidit que necessites més emmagatzematge a la teva habitació, o vols renovar algun dels teus armaris de dormitori, el següent pas és escollir un nou armari. Hi ha diversos factors que hauràs de tenir en compte per no acabar amb un moble que ocupi massa espai, que no encaixa amb l'estil de la teva dormitori, o que no solucioni les teves necessitats d'emmagatzematge. Els més importants són:

  • Espai disponible: mesura amb exactitud l'espai en el qual col·locaràs el teu nou armari de dormitori i anota-ho en paper o en el teu mòbil. Tingues sempre presents aquestes mesures a l'hora d'escollir l'armari i t'evitaràs desastroses sorpreses a l'comprar-lo.
  • Tipus de portes: vinculat a el punt anterior, el tipus de portes també influirà en l'espai que ocuparà l'armari. Per exemple, les portes corredisses són ideals en espais reduïts. A més de les teves preferències a nivell estètic.
  • Què vols emmagatzemar: jaquetes, pijames, roba interior, sabates, samarretes ... Depenent de l'tipus de peça o objecte que vulguis guardar a l'armari de la teva habitació, podràs triar un o altre.
  • Distribució interior: Necessites espai per penjar peces? O prefereixes diversos calaixos per samarretes? En funció de l'tipus d'emmagatzematge que tinguis en ment per al teu armari de dormitori, fixa't també en la distribució interior de la mateixa.
  • Estil i acabats: òbviament, l'armari que escullis hauràs agradar i encaixar amb l'estil de decoració de l'habitació.

 

Quin tipus de porta escollir al teu armari de dormitori?

Un dels punts més importants que comentàvem dalt a l'hora de triar armari per al teu dormitori és el tipus de porta, ja que limitarà l'espai disponible a l'obrir l'armari. Les portes més habituals en armari per a dormitori són:

  • Abatibles: les portes més clàssiques. S'obren cap a fora, normalment fins a un angle de 90 graus. Pel que necessitaràs espai davant de l'armari de la teva habitació per obrir-les correctament.
  • Corredisses: ideals per a espais petits. Aquest tipus de portes per a armaris de dormitori es mouen de forma horitzontal per obrir-les, de manera que no ocupen espai davant de l'armari. Però no podràs obrir 2 portes alhora, ja que cada porta corredissa, un cop oberta, s'amaga darrere de l'altra.
  • Plegables: una combinació de les portes abatibles i corredisses. Les portes plegables es van doblant sobre si mateixes.
  • Cortines: en alguns models més moderns, en lloc de comptar amb una porta fixa per l'armari, s'utilitza una cortina per ocultar l'interior.
  • Sense portes: si voleu optar per un espai més diàfan, hi ha models d'armaris de dormitori sense portes.

 

Diferents solucions d'emmagatzematge per al teu dormitori

A més dels tradicionals armaris robers per a dormitori, comptem amb altres solucions d'emmagatzematge per a l'habitació. A la banda del llit sempre és útil comptar amb una tauleta de nit, amb diversos calaixos.

Els amants de les sabates i sabatilles voldran tenir la seva col·lecció ben ordenada. En aquest cas, els mobles sabaters són la solució ideal. Sense oblidar-nos de calaixeres, molt útils per afegir emmagatzematge extra en el teu dormitori.

També comptem amb models d'armaris per a dormitori amb rodes, que permeten traslladar-fàcilment per tota l'habitació. I tenim armaris amb mirall integrat, el que us estalviarà comprar-ho per separat.

Els prestatges de paret i prestatgeries també poden ser una bona solució d'emmagatzematge a l'habitació.