Xemeneies decoratives elèctriques

Busques una xemeneia decorativa elèctrica? En fesmés posem a la teva disposició els millors models de xemeneies elèctriques amb simulació de flama que decoraran i modernitzaran la teva llar.

Filtrar per:

Model
Color
Material
Potència (W)
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Fons (mm)
Comandament a distància
Filtre

Necessites escalfar la teva llar però alhora busques donar-li un toc elegància? Estàs de sort, perquè gràcies a nostres xemeneies decoratives podràs combinar funcionalitat i disseny modern.

A FESMÉS et donem l'oportunitat d'escalfar la teva llar amb estil gràcies a la nostra increïble selecció de xemeneies decoratives. Tria ara la teva favorita!

Xemeneies elèctriques decoratives: Funcionalitat i disseny

Les xemeneies elèctriques decoratives es caracteritzen pels seus dissenys moderns que permeten desprendre calor al mateix temps que formen part d'una decoració elegant, ja que simulen les flames de les estufes a llenya tradicionals, però amb l'avantatge que no t'has d'anar preocupant del foc perquè aquestes flames no s'apagaran. A més, les pots completar amb estris de llar de foc perquè semblin encara més reals i, per tant, són l'opció perfecta per a totes aquelles persones que els encanta gaudir de foc, però els és impossible perquè viuen en pisos o cases petites i no tenen possibilitat d'instal·lar una llar de foc tradicional. Entra a Fesmés i descobreix la gran varietat de models que t'oferim per decorar la teva llar.

Les xemeneies elèctriques decoratives estan triomfant a les llars perquè es poden posar en qualsevol habitació i creen un ambient acollidor i càlid, aportant un estil decoratiu diferencial que encantarà a tota persona que la vegi. Si ho prefereixes, també pots col·locar a la teva habitació un convector elèctric o bé una estufa amb parafina que completarà el sistema de calefacció i escalfarà l'espai de forma ràpida i eficaç.

Incorporar una xemeneia elèctrica decorativa a la teva llar és essencial durant els mesos d'hivern, ja que podràs ajustar la temperatura segons les teves necessitats, mentre gaudeixes d'una llum molt realista que imita el foc. Les línies de disseny d'aquest tipus de xemeneies elèctriques decoratives s'adapten a la perfecció amb tots els estils de decoració i es converteixen en un element decoratiu més, podent-se combinar també amb estufes de butà o estufes pellets distribuïdes per les diferents parts de la llar, amb la finalitat de no passar fred durant els mesos més durs de l'hivern.

Com funcionen les xemeneies elèctriques decoratives?

Les xemeneies elèctriques decoratives tenen múltiples avantatges, partint de la base que no requereixen cap tipus d'instal·lació ni obres a casa perquè no és necessària una sortida de fums. A més, tampoc necessiten utilitzar cap tipus de combustibles per al seu funcionament, simplement una presa de corrent elèctric a prop.

Tipus de ximeneies elèctriques per la llar

Hi ha diferents tipus de xemeneies elèctriques decoratives: encastables, de peu o de paret. La majoria de models permeten transportar d'una zona a una altra de la llar fàcilment, ja que són molt versàtils i adaptables.

Finalment, es recomana calcular 100 W de potència per cada metre quadrat del total de la superfície on es vulgui col·locar. No esperis més i fes-te amb una xemeneia elèctrica decorativa que renovarà la teva llar!