Piscines, accessoris i manteniment

Accesoris i piscines desmuntables i inflables ideals pel teu jardí o terrassa al millor preu i sense obres. Troba la teva piscina, accessoris i productes de manteniment a preus increïbles. No t'ho perdis!

Filtrar per:

Filtre

Compra accessoris i productes de manteniment per a piscines desmuntables a FESMÉS

T'agradaria tenir una piscina a casa per refrescar-te els dies més calorosos de l'any al mateix temps que gaudeixes de la teva intimitat, sense necessitat de desplaçar-te a una platja o a una piscina pública? Si és així, tenim la millor solució per a tu!

A FESMÉS t'oferim una àmplia gamma de piscines desmuntables i inflables al millor preu, i saps que és el millor de tot? Que no necessiten fer cap tipus d'obres, ja que són piscines que es munten i desmunten amb facilitat, podent-les col·locar a qualsevol espai o racó de jardí. A més, també oferim tots els accessoris i productes de manteniment necessaris perquè puguis mantenir la piscina en condicions òptimes i la gaudeixis amb els teus familiars o amics. Sona bé, veritat? Segueix llegint!

Per què comprar  accessoris per a piscina desmuntables?

Les piscines desmuntables i les piscines inflables són elements imprescindibles per ubicar a qualsevol jardí o terrassa durant els mesos més calorosos de l'any, ja que en funció de l'espai disponible, podràs escollir un tipus de piscina o una altra que et farà molt més suportables aquests dies de calor, els quals no et ve de gust fer res més que estar en remull matí, tarda i nit.

En comprar una piscina, gaudiràs molt més de l'estiu i sobretot del jardí de la teva llar, amortitzant al màxim els dies, el bon temps i gaudint de la companyia d'amics i familiars.

Manteniment i accessoris per a piscines desmuntables

Comptar amb una piscina a casa et permetrà gaudir de molts avantatges, però, com tot, les piscines també requereixen un manteniment que s'ha de dur a terme correctament, amb l'objectiu de gaudir d'una piscina en perfecte estat.

En aquesta secció posem a la teva disposició tot el necessari per realitzar un correcte manteniment i control de l'aigua, oferint-te els productes necessaris perquè puguis controlar els nivells de pH i del clor fàcilment, assegurant en tot moment que l'aigua de la piscina està en bon estat. A més, també trobaràs els accessoris de neteja fonamentals que s'encarregaran de mantenir la piscina impol·luta.

Finalment, podràs triar entre diversos tipus d'escales que t'aportin comoditat, seguretat i et facilitaran l'entrada i sortida de la piscina.

Per tant, si disposes d'un lloc a l'exterior del teu habitatge, no podràs resistir-te a les nostres piscines, disponibles en diferents mides i formes, complementant-les amb els accessoris necessaris. No t'ho pensis i prepara el teu jardí o terrassa per a aquest estiu.

Quins accessoris necessito per tenir una piscina desmuntable?

Com ja hem comentat amb anterioritat, per col·locar una piscina desmuntable en un habitatge, no es necessita únicament la piscina com a tal, sinó que també són necessaris una sèrie de productes que ens permeten mantenir i gaudir de la piscina en les seves condicions més bones, entre els quals destaquem els següents:

  1. Cobertes de piscina, indispensables per poder cobrir la piscina els mesos que no s'utilitza i poder així protegir-la de les inclemències meteorològiques.
  2. Escales per a piscina i accessoris, elements fonamentals que garanteixen la seguretat i comoditat de la piscina, ja que, d'una banda, una piscina ha de tenir un fàcil accés, i, d'altra banda, ha d'estar ben neta i cuidada.
  3. Depuradores piscina i filtres, permeten eliminar la brutícia, la pols i en general les possibles partícules que es van dipositant a l'interior de la piscina, amb la finalitat de mantenir-la en perfecte estat.
  4. Productes químics per a piscines, són els encarregats de mantenir l'aigua amb els nivells òptims de pH i clor, realitzant el tractament adequat per a l'aigua de la piscina.