Mobles de jardí alumini i acer

Troba a FESMÉS els millors mobles per a jardí d'alumini i d'acer i prepara el teu jardí al complet.

Filtrar per:

Tipus de producte
Estil
Material
Color
més... menys
Filtre

Compra els millors mobles de jardí d'alumini i acer en FESMÉS

Si estàs buscant mobles de jardí d'alumini o d'acer, en FESMÉS posem a la teva disposició una gran varietat de taules i cadires per a terrasses i jardí fabricades en acer i alumini que combinen a la perfecció amb materials tecnològics com el textilè i el Ratan sintètic, o materials clàssics com el vidre.
Decora el teu jardí, terrassa o pati amb el gran ventall que t'oferim a FESMÉS, creant el teu propi espai personalitzat amb la combinació de materials i dissenys, però sense oblidar la comoditat i el descans. Troba a les nostres botigues físiques oa la botiga en línia tot el que necessitis en taules i cadires per a terrasses i jardí: cadires d'acer i d'alumini combinades amb textilè o Ratan, taules d'alumini, d'acer o forja combinades amb vidre o mosaic hidràulic, taules auxiliars, etc.

Per què comprar mobles de jardí d'alumini i acer?

A l'hora d'escollir mobles per al teu jardí, és molt important escollir un tipus de material que s'adapti a les teves necessitats.
Els mobles de jardí estan exposats a les condicions climatològiques i al desgast de l'aire lliure i per això et recomanem que estiguin fets amb materials resistents. Els mobles de jardí d'alumini i acer són perfectes per fer front a aquests factors. L'alumini és un material lleuger, que permet moure els mobles còmodament. A més, els mobles de jardí d'alumini no cremen quan estan exposats al sol a diferència d'altres materials. D'altra banda, els mobles de jardí d'acer són molt sòlids i resistents.
El manteniment dels mobles de jardí d'alumini i acer és molt senzill, amb un drap mullat en aigua i sabó podràs netejar fàcilment.

Mobles de jardí d'alumini

Hi ha diferents tipus de mobles de jardí d'alumini:
Cadires de jardí d'alumini
● Taules de jardí d'alumini
● Gandula de jardí d'alumini
● Mobles de jardí d'acer

Hi ha diferents tipus de mobles de jardí d'acer:
● Cadires de jardí d'acer
● Taules de jardí d'acer
● Taules de jardí auxiliars d'acer
● Gandula de jardí d'acer

Què moble de jardí escollir?

Els mobles de jardí d'alumini i acer són els que més s'utilitzen en els exteriors, ja que són materials resistents als fenòmens meteorològics i permeten que els mobles resisteixin molt més temps en bon estat.
Abans de comprar has de tenir en compte la funció que va tenir el moble, l'espai disponible i les teves preferències decoratives.
A l'hora d'escollir quin moble de jardí escollir haurem de tenir en compte aspectes com:
Mida i espai: L'espai de què disposes és un dels aspectes que més influirà en la teva decisió final. Si disposem de menys espai podríem escollir aquells mobles plegables o d'alumini perquè puguin ser fàcilment apilables. En FESMÉS podràs trobar una gran varietat de mobles de jardí d'alumini i acer de diferents mides, per poder trobar la solució que més s'ajusti al teu espai.
Disseny: Les teves preferències a nivell de disseny també poden influir en la decisió final de compra. Segons l'estil que prefereixis, pots decantar-te per mobles de jardí d'alumini, que permeten jugar amb diferents acabats, o amb mobles de jardí d'acer.
Materials i cures: Tant els mobles de jardí d'alumini com els mobles de jardí d'acer són molt resistents. D'altra banda, també cal tenir en compte que els mobles de jardí d'alumini són més lleugers que els mobles de jardí d'acer.
I si vols aportar un plus de comoditat als teus mobles de jardí, pots complementar-amb un coixins per a jardí i terrassa