Mobles sabaters

Ampli assortiment de mobles sabaters per guardar i endreçar les sabates aqualsevol habitació o a l'entrada de la teva llar. Troba sabaters amb portes abatibles i practicables, amb mirall...

Filtrar per:

Estil
Tipus de producte
Color
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Fons (mm)
Filtre

Per què comprar un moble sabater?

Fart de veure les sabatilles i les sabates tirades a qualsevol lloc de casa? Amb la nostra gamma de mobles sabaters, troba diferents models, acabats, mides i capacitats perquè puguis tenir tot el calçat ben guardat i ordenat. Fesmés t'ofereix una gran selecció de mobles sabaters perquè no posis cap excusa per no tenir ben classificades, guardades i ordenades totes les sabates i sabatilles. Ben guardat i ordenat perquè no es faci malbé el calçat, a més guanyaràs practicitat i funcionalitat per provar les sabates que van millor amb la teva imatge i el model de roba que portis en aquest moment.

Disposem de mobles sabaters amb portes practicables o abatibles perquè puguis realitzar de forma fàcil i senzilla l'obertura. Amb el nostre gran assortiment, no només ordenaràs les sabates, també li donaràs un toc decoratiu a qualsevol habitació amb els sabaters que vénen equipats amb mirall o vénen serigrafiats amb motius actuals i molt moderns de tendència actual. Si el que necessites és un moble sabater d'estil clàssic, pots accedir als sabaters de fusta o tonalitats neutres perquè no desentonin amb la resta dels mobles ubicats al dormitori. Combina'ls amb els nostres armaris robers barats, tauletes de nit i còmodes, o simplement per completar habitacions auxiliars. 

Com saber si necessites un moble sabater?

Tot i que utilitzem calçat diàriament, no sempre disposem d'un moble específic per emmagatzemar les nostres sabates i sabatilles. De vegades, fem servir un racó com a "solució d'emmagatzematge" o, en el pitjor dels casos, el nostre calçat acaba escampat per casa. Si et sonen aquestes situacions i no acabes de decidir-te sobre si comprar o no un moble sabater, a Fesmés t'ho posem fàcil: consulta la següent llista per saber si en la teva vida manca aquest moble per guardar el teu calçat.

 • Tens multitud de sabates: si ets dels que compta amb un parell de sabates o sabatilles per a cada ocasió, un moble sabater t'ajudarà a emmagatzemar-les totes correctament.
 • Sou molts a casa: si conviviu diversos, acumulareu bastantes sabates i sabatilles per casa. Un sabater us permetrà organitzar-los, i fins i tot podeu comptar amb un calaix per a cada un.
 • Canvies de calçat cada dia: si t'agrada utilitzar sabates o sabatilles diferents cada dia, un moble sabater serà el teu millor aliat per trobar ràpidament el teu calçat.
 • Posa fi al desordre: aquest tipus de moble t'ajudarà a fer desaparèixer les sabates escampades per casa teva. 

Com triar un moble sabater?

Si ja has decidit posar ordre a les teves sabates a casa, hauràs d'escollir entre un model o un altre de moble sabater. Per triar el que més s'adapti als teus requisits, et convidem a revisar aquests punts:

 • Tipus de sabates: depenent del calçat que necessitis guardar, hauràs d’optar per un tipus o un altre de moble sabater. Tingues en compte que el calçat pla cabrà en la majoria de sabaters, però amb el calçat alt o més voluminós pots tenir problemes segons el tipus d'espai d'emmagatzematge.
 • Quantes sabates tens: en funció del número de sabates i sabatilles que necessitis emmagatzemar, hauràs d'escollir un model o un altre de moble sabater.
 • Espai disponible: la futura ubicació del teu sabater marcarà quins models podràs comprar. Tingues en compte també que en alguns mobles sabaters et caldrà espai al davant per obrir calaixos o safates.
 • Estil: tria el teu moble sabater d'acord als teus gustos i a l'estil de dormitori. 

Tipus de mobles sabaters

A Fesmés trobaràs diferents tipus de mobles sabaters, cadascun amb les seves pròpies característiques. A tall de resum, els principals són:

 • Amb prestatges interiors: una de les opcions més tradicionals de moble sabater amb el qual podràs organitzar les teves sabates en diferents prestatges.
 • Amb safata abatible: aquests mobles sabaters compten amb un calaix especialment dissenyat per a l'emmagatzematge de sabates.
 • Sabaters verticals: per a aquells amb moltíssimes sabates, comptem amb mobles sabaters que arriben fins gairebé el sostre. 

FAQs

Quins tipus de mobles sabaters puc comprar a FESMÉS?

A FESMÉS trobaràs mobles sabaters d'una o dues portes abatibles i dos, tres o quatre trampons. Tots els sabaters són útils, funcionals i amb varietat d'estils: clàssic, modern, natural i nòrdic en colors blanc, gris, mel, negre o diferents tipus de roure.

Quins aspectes haig de tenir en compte en comprar un moble sabater?

Per comprar un moble sabater que s'ajusti a les teves necessitats, hauràs de tenir en compte quin tipus de sabates tens (si és un calçat pla, voluminós, alt etc) per a saber si triar un model o un altre. També és important considerar l'espai que tenim disponible ja que, en alguns mobles sabaters, és necessari un espai davant per poder obrir calaixos.