Loading

Moble Sabater Basic 6 Prestatges Roure Canadian

Enviament gratuït MOBLE SABATER BASIC 6 PRESTATGES ROURE CANADIAN Codi: 6623003 Mides: 550X1080X360MM
79,95 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Modern, elegant i resistent
√ Perfecte per mantenir les teves sabates en ordre
√ Amb el disseny simple i modern, però no menys modern s'adaptarà a qualsevol estil de rebedor, dormitori o sala auxiliar
√ 6 prestatges de capacitat aproximada entre 20 i 24 parells de sabates
√ Fabricat amb melamina d'acabat roure Canadian i amb ferramenta metàl·lica

Descripció
Moble sabater model Basic de dues portes practicables dissenyat amb sis prestatges interiors que permeten guardar entre 20 i 24 parells de sabates. El moble sabater basic, és molt versàtil per a posar en qualsevol racó de la teva llar: al dormitori, el rebedor, el passadís o al vestidor.
Descripció detallada

Aquest sabater de dues portes abatibles  és la solució que estàs buscant per organitzar totes les teves sabates de la manera més còmoda. El seu estil minimalista el converteix en un moble decoratiu i a la vegada funcional.

És de gran capacitat, dissenyat amb sis prestatges que equivalen a set espais on podràs guardar entre 20 i 24 parells de sabates. Està fabricat en tauler de melamina d'alta qualitat de 15 mm de gruix amb acabat roure canadian, cantonades de PVC de 0,6 mm i melamíniques, part posterior de MDF/DM de 3 mm de gruix, frontisses metàl·liques, tacs d’ABS anti ratllades i anti sorolls, suports pels prestatges metàl·lics i tiradors d’ABS pintats en gris alumini.

Aquest sabater de dues portes d'acabat roure canadian suporta fins a un total de 30 kg de càrrega i cada prestatge suporta fins a 5 kg. És de fàcil muntatge, ja que es subministra en kit amb les instruccions de muntatge.