Loading

Moble Sabater Kristal Amb Mirall Roure

MOBLE SABATER KRISTAL AMB MIRALL ROURE Codi: 6611003 Mides: 500X1800X200MM
129,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Sabater alt de color roure Canadian amb mirall exterior inclòs
√ De línies fines i rectes amb acabats elegants, ideal per col·locar en espais reduïts
√ Tauler de melamina 15 mm i tirador de plàstic de color metall
√ Capacitat per a 18 parells de sabates
√ Ideal per col·locar com a armari sabater al rebedor o com a armari auxiliar el bany

Descripció
Moble sabater model Kristal amb una porta, mirall i dissenyat amb sis nivells que et permeten guardar 16 parells de sabates aproximadament. El moble sabater Kristal és molt versàtil per a posar en qualsevol racó de la teva llar: en el dormitori, rebedor, passadís o vestidor.
Descripció detallada

Aquest sabater amb mirall i una porta abatible és la solució que estàs buscant per organitzar totes les teves sabates de la manera més còmoda. El seu estil modern el converteix en un moble decoratiu i a la vegada funcional.

És de gran capacitat, dissenyat amb dotze varetes tubulars d’alumini (6 nivells) on podràs guardar aproximadament 16 parells de sabates. L’interior del moble és de color blanc. Està fabricat en melamina d’alta qualitat de 15 mm de gruix amb acabat roure, cantonades melamíniques i part posterior de MDF/DM de 3 mm de gruix de color blanc. A més, compta amb frontisses metàl·liques per la porta, tacs d’ABS anti sorolls i anti ratllades, imant pel tancament de la porta i tirador d’ABS pintat en color gris alumini. Tots els materials d’aquest sabater amb mirall permeten la transpiració i el correcte emmagatzematge de les sabates.

Aquest sabater d’una porta amb mirall en acabat roure és de fàcil muntatge, ja que se subministra en kit amb les instruccions de muntatge. El sabater suporta fins a un total de 40 kg i cada prestatge suporta fins a 6 kg. A més, inclou els dispositius de fixació per a penjar-lo a la paret, escull els més adequats al tipus de paret.