Els tubs fluorescents i tubs LED han arribat al mercat per quedar-se, ja que presenten una gran quantitat d'avantatges en comparació amb els fluorescents tradicionals. A Fesmés volem oferir-te l'últim en il·luminació i per aquest motiu, hem preparat la millor selecció de tubs fluorescents a preus increïbles.

Quins avantatges presenten els tubs fluorescents i tubs LED?

El principal avantatge que caracteritzen els tubs fluorescents LED és l'estalvi en consum energètic que presenten, ja que consumeixen menys que els fluorescents tradicionals. A més, tenen una vida útil molt més llarga i són més resistents als cops.

Els tubs fluorescents i tubs LED són una opció estupenda per il·luminar grans espais, com poden ser les escoles, oficines, garatges, biblioteques, entre altres llocs, ja a més de la gran qualitat de llum que emeten, que pot ser tant neutra com freda, respecten el medi ambient perquè no estan fabricats amb materials nocius i, per tant, no emet gasos contaminants ni radiació ultraviolada. A més, un cop s'han instal·lat i s'encenen, l'encesa és al moment i sense cap tipus de parpelleig.

Com instal·lar un tub fluorescent i tubs LED?

La instal·lació d'un tub fluorescent LED és molt més senzilla que la d'un fluorescent tradicional, ja que únicament es necessitarà col·locar el tub fluorescent LED al portalàmpades indicat, ja sigui un plafó o una regleta per poder gaudir d'una llum de qualitat.

A més, en aquesta secció també hi trobaràs fluorescents circulars que trencaran amb l'estil tradicional, i són una perfecta opció per a gaudir d’una  il·luminació fluorescent, sense necessitat que tingui forma de tub.

Finalment, per a col·locar els tubs fluorescents Led, et caldrà comptar amb regletes, que et permetran col·locar els tubs i gaudir d'una il·luminació òptima.