Moble en kit

Estàs buscant mobles per decorar i canviar l'estil del teu habitatge? Descobreix la nostra gran varietat de mobles kit i dóna-li una nova vida a la teva llar!

Filtrar per:

Filtre

Estàs buscant mobles de llar per decorar i canviar l'estil del teu habitatge? Descobreix la nostra gran varietat de mobles en kit i posa't mans a l'obra moblant tots els espais de la llar! Entra a Fesmés i troba els millors mobles kit en diferents estils, mides i dissenys a molt bon preu.

Som conscients de la dificultat que és moblar les diferents parts d'una llar i escollir l'estil i disseny que ens agradi més per a cada ambient. Per aquest motiu, hem preparat aquesta secció perquè trobis el conjunt de mobles que s'adapti als teus gustos i necessitats.

Quin tipus de mobles kit tenim disponibles?

La imatge d'un habitatge depèn de molts factors, però saps quin és el primer espai que veuen els teus convidats quan entren a la teva llar? el rebedor. Per aquest motiu, abans de posar-te mans a l'obra amb la decoració del teu saló, menjador, habitacions i altres espais, cal escollir un dels nostres rebedors, per aconseguir transmetre una bona imatge de la llar als teus convidats.

Si estàs buscant canviar la imatge i estil del teu menjador, els mobles de saló i menjador seran la millor opció, ja que posem al teu abast una gran varietat de models, dissenys i acabats perquè trobis el que realment t'agradi i et faci sentir a gust en el teu saló, ja sigui amb un estil modern o un toc més tradicional. A més, podràs complementar el teu moble de saló i menjador amb una de les nostres prestatgeries i prestatges de paret que aportaran aquest toc distintiu i decoratiu que tant desitges.

Si el que necessites és donar un canvi d'imatge a la teva habitació, estàs en el lloc correcte. L'habitació és un dels espais més íntims de la llar, i per aquest motiu, hem de dedicar temps a l'hora de decidir quin tipus de mobles escollir. En aquesta secció trobaràs una gran diversitat de dormitoris que podràs combinar amb els armaris, tauletes, còmodes i sabaters, amb la finalitat de transformar totalment la teva habitació aconseguint l'ambient desitjat. A més, si t'agrada mantenir l'ordre i estalviar espai a la teva habitació, no pots oblidar-te dels baguls, caixes i organitzadors, que et permetran emmagatzemar i organitzar els teus objectes personals.

En tota habitació es necessita tenir un espai dedicat a la feina o estudi i per aquest motiu, tenim disponibles diferents estils i dissenys d'escriptoris i cadires, que crearan l'atmosfera adequada perquè et concentris al màxim en els teus moments de treball. O per gaudir de videojocs d'última generació amb les nostres cadires gamer.

Finalment, per als amants de la neteja i l'ordre, disposem d’armaris auxiliars que et permetran tenir tots els productes de neteja, eines, joguines i altres andròmines ordenats, sense la necessitat de veure'ls escampats per tota la casa o jardí.

Per què hauries de comprar un Moble Kit?

Els Moble Kit tenen nombrosos avantatges enfront dels mobles tradicionals. I no només els manetes opten per ells: cada vegada més aquest tipus de moble es converteix en l'opció preferida per a renovar la nostra llar. Si encara estàs plantejant-te la compra d'un moble kit, a continuació t’acabarem de convèncer per fer el pas:

 • Més econòmics: el preu dels mobles kit és més baix que el de la majoria de mobles tradicionals. I no només això: en entregar-se totalment desmuntats, ens estalviarem costos d'enviament i de muntatge.
 • Muntatge fàcil: el muntatge dels moble kit està a l'abast de tots. Només cal llegir amb atenció les instruccions, comptar amb unes poques eines bàsiques i una mica d'esforç per part teva. A més, també podràs desmuntar-los, ja sigui per emmagatzemar-los fins a un nou ús o per traslladar-los amb facilitat.
 • Combina'ls com vulguis: comptem amb una gran varietat de mobles kit, en diferents estils, acabats i colors. Podràs crear les teves pròpies combinacions.
 • La satisfacció de muntar un moble: un cop acabis de preparar el teu moble kit, t’embargarà un sentiment de realització. I cada vegada que vegis o utilitzis el moble, recordaràs amb cert orgull que vas ser tú qui el va muntar. 

Eines per muntar un moble kit

El muntatge d'un moble kit és molt senzill: només necessitaràs unes poques eines bàsiques. Les que sempre hauràs de tenir a mà seran:

 • Tornavís, o si ho vols tenir encara més fàcil, un tornavís elèctric.
 • Metro
 • Martell
 • Llapis 

Com muntar un moble kit?

A cada moble kit que compris, rebràs les instruccions corresponents. De forma general, et recomanem seguir els següents passos:

 • Comprova les peces: obre l'embalatge del teu moble kit i revisa que totes les peces estan preparades per al muntatge.
 • Tingues a mà les teves eines.
 • Consulta les instruccions, i llegeix-les abans de començar.
 • Si alguna cosa no encaixa, no la forcis.
 • Ajuda't d'algú: familiar o amic, per a les peces més pesades et vindrà bé comptar amb ajuda.

FAQs

Què són els mobles kit?

Els mobles Kit són mobles prefabricats que es presenten amb instruccions i les peces preensamblades, deixant la tasca del muntatge a les mans del consumidor. Els mobles kit poden incloure eines i adhesius. Els mobles kit són una forma pràctica i econòmica de decorar la llar, ja que no inclouen les despeses de muntatge.

Quins són els avantatges dels mobles kit?

El principal avantatge d'adquirir mobles kit és que s'abarateixen considerablement els costos. Els costos d'enviament són baixos, ja que els mobles es desmunten per transportar-los, fet que contribueix a ser més assequibles.

Els mobles kit ofereixen una flexibilitat a l'hora de muntar-los i desmuntar-los amb facilitat. Els mobles kit estan fets amb materials de qualitat per proporcionar durabilitat, a més de ser peces amb versatilitat i estil únic.

Quins tipus de mobles kit hi ha?

Hi ha diferents tipus de mobles kit. Podràs trobar mobles de cuina, mobles de saló, mobles d'oficina, mobles de bany, mobles per a dormitori i mobles de jardí. Els diferents mobles kit es poden escollir de diferents mides, colors i estils decoratius.

Com escollir els millors materials per als mobles kit?

Per escollir els millors materials per als mobles kit cal determinar l'ús que donaràs al moble kit. Si el moble kit s'usarà per a una sala d'estar, heu de triar materials resistents al desgast com la fusta massissa, el metall, teles resistents i fibres sintètiques. Per a la cuina o el bany, és millor triar materials resistents a l'aigua com l'acer inoxidable, el vinil, el plàstic i la fibra sintètica. A més, és important tenir en compte l'estil que desitges per al moble. Per exemple, s'ha de construir el moble de cuina d'estil rústic amb materials resistents a la intempèrie, fusta massissa o metall. Per a una sala d'estar moderna es recomana triar materials com la fusta laminada, el metall, el vinil i les fibres sintètiques.

Quines eines es fan servir per muntar un moble kit?

Per muntar un moble kit cal una varietat d'eines com tornavisos manuals o elèctrics, martell, metro i llapis.

Com muntar un moble kit?

En primer lloc, per muntar un moble kit llegiu atentament les instruccions que us indiquen quines eines necessitareu. Un cop tinguis les teves eines a la mà, comprova que reuneix totes les eines necessàries.

Seguidament, seguiu les instruccions pas a pas i assegureu-vos que tots els cargols estiguin collats correctament. Si alguna cosa no encaixa, no forcis.

Finalment, verifica que totes les peces estan ben acoblades abans de col·locar el moble al seu lloc.