Escriptoris i cadires

La millor varietat d'escriptoris barats i cadires al millor preu! Entra a Fesmés i troba taules, cadires d'oficina, cadires d'escriptori i cadires gamer en diferents estils, colors i dissenys que milloraran la teva comoditat i concentració.

Filtrar per:

Filtre

Ets d'aquelles persones que passen molt de temps davant de l'ordinador i necessites tenir un mobiliari còmode i confortable? Si és així, estàs en el lloc adequat: descobreix la nostra àmplia selecció d'escriptoris barats i cadires.

Cada vegada és més comú passar hores i hores davant de l'ordinador, ja sigui per feina o afició, i el nostre cos a poc a poc es va quedant entumit i anem sentint com el dolor i les molèsties van apareixent. Això succeeix perquè, a més de no estar en una bona posició, normalment utilitzem qualsevol tipus d'escriptori i cadira, sense donar-li importància a la postura de la nostra esquena.

A Fesmés trobaràs escriptoris, cadires d'oficina, cadires d'escriptori i cadires gamer confortables que et permetran romandre davant de l'ordinador de forma còmoda les hores que necessitis. A més, podràs complementar la cadira d’escriptori amb la taula d’ordinador que més t'agradi, per fer-te la teva pròpia oficina o despatx completament al teu gust, o bé escollir una cadira gamer per gaudir del teu temps lliure jugant a l'ordinador. Sona bé, oi? No t'ho pensis més, troba els escriptoris i cadires que millor combinin amb la decoració del teu despatx i fes que el teu dia a dia sigui molt millor.

Quins elements necessites per a un bon escriptori?

Tant si vols dedicar el teu escriptori a la feina, com si serà llar de llargues sessions d'oci i entreteniment, hi ha uns elements imprescindibles en qualsevol escriptori.

D'una banda, hauràs de comptar amb una taula d'escriptori adequada a l'ús que li donaràs. No és el mateix una taula per ordinador de sobretaula, que un escriptori en el qual ocasionalment treballaràs amb un portàtil. Tingues en compte també la superfície disponible per treballar a la taula. I no oblidis les solucions d'emmagatzematge que ofereixen els nostres escriptoris barats: calaixos, prestatgeries, suports lliscants ...

D'altra banda, hauràs d'escollir una cadira d'escriptori, oficina o tipus gamer. Per triar correctament et recomanem trobar l'equilibri entre l'aspecte visual de la cadira, i la comoditat i confort de la mateixa.

Què has de tenir en compte a l'hora de comprar un escriptori barat?

L'elecció d'un escriptori o conjunt de taula i cadira no s'ha de prendre a la lleugera. Amb el teletreball, o si sou aficionats a l'ordinador, és molt probable que passeu llargues sessions asseguts en el vostre escriptori així que és important que l'escriptori que trieu s'adapti a les vostres necessitats. A continuació trobareu una sèrie de qüestions bàsiques a tenir en compte a l'hora de comprar un escriptori barat:

  • Ús: tingueu clar per què voleu utilitzar l'escriptori: lloc de treball, espai multimèdia, estudiar, zona gamer, videoconferències ...
  • Ordinador: decidiu si utilitzareu un ordinador en el vostre escriptori, de quin tipus serà (portàtil o sobretaula), si voleu tenir la torre a la taula o al terra ... Sense oblidar accessoris com la pantalla, teclat, ratolí i la seva estoreta, etc.
  • Espai disponible: òbviament, el racó o lloc de casa o l'oficina on ubicareu l'escriptori marcarà la mida d'aquest.
  • Persona o persones que l'utilitzaran: un aspecte molt important a l'hora d'escollir escriptori és l'altura de la persona o persones que en faran ús. Tant per l'espai disponible sota l'escriptori, com per les cames o  l'altura de la taula.
  • Estil: l'escriptori haurà de seguir l'estil que ja tingueu a l'habitació i agradar-vos nivell visual.
  • Emmagatzematge: penseu si necessitareu guardar documents, material d'oficina o qualsevol altre objecte en el vostre escriptori. O com a complement podeu optar per altres solucions d'emmagatzematge, com caixes de fusta o prestatgeries.

Tipus d'escriptoris barats a Fesmés

A Fesmés trobaràs taules d'escriptori modernes i atemporals, amb estructura de melamina de color roure que resulten ideals per oficines i cases particulars. A més, la majoria d'escriptoris de Fesmés tenen un disseny minimalista, modern, còmode i pràctic i compten amb la màxima seguretat i durabilitat.

També trobaràs calaixeres de rodes de disseny elegants, fabricades amb fusta sostenible i certificacions PEFC, que solen ser perfectes per espais reduïts.

FAQs

Quins tipus d'escriptoris barats puc trobar a FESMÉS?

A FESMÉS trobaràs tot tipus d'escriptoris barats per a dormitoris i oficines: des d'escriptoris per a gamers, que permeten col·locar doble pantalla per a jugar a la consola, fins a escriptoris juvenils de blanc artik i roure nodi que ofereixen un efecte veta de fusta molt natural i acollidor. A més, la majoria dels escriptoris barats de FESMÉS compten amb calaixos per a tenir un espai d’emmagatzematge.

Per què tenir un escriptori a l'habitació?

Comptar amb un escriptori a l'habitació permet tenir un espai de treball personal, ja sigui per a estudiar o realitzar activitats creatives. Al final, es tracta de trobar un espai on poder concentrar-te i ser productiu sense distraccions. Els escriptoris barats també són còmodes i convenients i permeten tenir una organització i un ordre. A més, amb un escriptori a la teva habitació tindràs flexibilitat en l'horari, ja que podràs treballar o estudiar a l'hora que s'ajusti a la teva rutina, i també comptaràs amb un espai per hobbies i projectes personals.