Testos, jardineres i hort urbà

Omple el jardí de flors i construeix el teu propi hort a casa amb els nostres testos, jardineres i horts urbans. Troba a FESMÉS la millor varietat de testos i jardineres per a interior i exterior a preus increïbles.

Filtrar per:

Filtre

Compra testos, jardineres i horts urbans a FESMÉS

Si ets un amant de les plantes i t'agradaria omplir el teu jardí de flors, estàs al lloc indicat. A FESMÉS trobaràs tot el que necessitis i més per aconseguir tenir el jardí que sempre has somiat. No t'ho pensis més i fes els teus somnis realitat!

En aquesta secció t'oferim la millor varietat de testos, jardineres i horts urbans que s'adaptaran completament a les dimensions del teu habitatge i jardí, amb la finalitat que renovis la imatge i aspecte tant de l'interior com de l'exterior de la llar.

Quin tipus de tests, horts i jardineres trobaràs?

A Fesmés descobriràs diferents tipus de tests, horts i jardineres, entre els quals destaquem els següents:

Hort urbà i accessoris, ideal per poder muntar-te tu mateix un hort al jardí, terrassa o balcó i gaudir des del procés de plantació, fins a la recollida dels fruits que hagis sembrat.

Testos en fusta per a exterior, el millor complement per a les plantes d'exterior, ja que a més de ser un tipus de test decoratiu, és molt resistent a la intempèrie.

Testos i jardineres en plàstic
, són les més comunes i econòmiques, disponibles en una gran varietat de models i colors.

Testos en terracota decoratius, són ideals per realçar la bellesa de les flors, ja que les trobem en una gran varietat de mides i formes.

Testos metàl·lics,  genials per complementar les teves plantes i aportar aquest toc més rústic i tradicional que mai passa de moda.

Testos i suports diversos, una altra de les opcions per realçar la bellesa de les pròpies flors, ja que són testos amb dissenys molt originals i alguns d'ells et permeten penjar les teves plantes del sostre.

Com escollir el test, jardinera i hort urbà adequat?

Abans d'escollir un tipus de test, jardinera o hort urbà, cal que tinguis en compte els següents aspectes:

La mida de la planta o flor que vols plantar, és un aspecte fonamental, ja que depenent de la mida i dimensions de la planta, hauràs d'escollir un tipus de test, jardinera o hort urbà.

Presència de forats, és de vital importància que el test, jardinera o hort urbà tingui forats, ja que en cas contrari, les arrels es podriran i en conseqüència, la planta no sobreviurà.

El material que vulguis tenir per a la planta, ja que en funció de les teves preferències, escolliràs un material per al test o un altre.