Armaris robers

Els armaris robers de FESMÉS permeten organitzar la roba al millor preu. Trobaràs armaris de fins a quatre portes, portes corredisses i abatibles, amb calaixos i compartiments...

Filtrar per:

Estil
Tipus d'armari
Material
Color
Nº de portes
Nº de calaixos
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Com triar l'armari rober perfecte?

Els armaris robers són la millor solució per a organitzar i guardar la roba a les habitacions principals, habitacions provisionals, trasters, garatges, etc. Al ser un producte habitualment de gran inversió, FESMÉS ofereix una ampli assortiment d'armaris robers barats, funcionals i elegants per a la llar.

En realitzar l'elecció d'un armari per a la roba, cal tenir present l'espai en què s'ubicarà, les mesures d'ample, altura i fons, la llum que rep l'habitació i l'import destinat a la compra.

En primer lloc, un cop disposem de les mesures de l’espai, veure l'espai restant que ens queda disponible a l'habitació, ja que si ens queda poc espai funcional la millor opció és triar un armari de to clar perquè a efectes visuals no redueixi més l'espai. En el cas que disposem d'un gran espai funcional, podem triar un armari amb una tonalitat més fosca i de major longitud i altura.

Un cop tenim clar el primer concepte, cal tenir clar el sistema d'obertura de les portes, si disposem de poc espai des de l'armari fins a la paret frontal, aconsellem l'elecció d'un armari amb portes corredisses per optimitzar l'espai. En el cas que la distància de les portes a la paret no sigui cap obstacle, podem triar un armari rober amb portes abatibles, aquests ens ofereixen un major confort i accés als compartiments de l'armari.

Un cop tenim clar els conceptes generals per comprar l'armari rober, podem escollir el color que combinarem amb la resta dels mobles. En habitacions i dormitoris d'estil modern, escollir tonalitats clares, fustes de vetes molt rectes i suaus, acabats blancs brillants o mats combinats amb l'alumini, etc. Per habitacions clàssiques o rústiques, escollir fustes tradicionals com el roure, cirerer, noguera, etc.

Nota:

Per a la personalització dels interiors dels armaris robers, hi ha multitud de complements per a distribuir a l'interior, pots triar prestatges, caixes de tela o de plàstic, calaixos, pantaloners, corbaters, sabaters, penjadors, etc. O si ho prefereixes pots comprar mobles sabaters, còmodes, etc.

Quins tipus d'armaris robers existeixen?

A l'hora de comprar un armari rober barat hauràs d'escollir entre els diferents tipus que existeixen. Hi ha diferents tipus de classificacions d'armaris per a la roba, però les més habituals segueixen aquests criteris:

  • Número de portes: les configuracions més habituals d'armaris robers inclouen 2 o 3 portes.
  • Material: la majoria de models d'armaris per a la roba es fabriquen principalment en fusta. Recentment han ressorgit també els armaris de roba.
  • Tipus de porta: com comentàvem més amunt, hi ha armaris robers amb portes corredisses, abatibles ...

Armaris robers en format moble kit: una solució econòmica

Els moble kit són una solució molt econòmica per als que busquen un armari rober barat. I l'única cosa que hauràs de fer és muntar l'armari un cop t'arribi la comanda. Aquest muntatge no és complicat, i només necessitaràs algunes eines, que segurament ja tindràs a casa. Això sí: llegeix les instruccions abans de començar a muntar el teu nou armari rober. I en els casos en què hi hagi peces pesades o molt voluminoses, sempre serà millor comptar amb l'ajuda d'algú.

Per què comprar un armari rober?

Les raons per la compra d'un armari rober barat poden ser moltes i variades. Els casos més habituals són:

  • Necessitem un armari rober nou: habitualment, després d'una mudança a una nova llar necessitarem mobles nous. I l'armari rober serà una de les nostres primeres compres per poder organitzar la nostra roba.
  • Canviar el nostre armari actual: si, simplement, volem desprendre'ns del nostre armari rober i volem un de nou.
  • Guanyar espai: per a aquells que tenen molta roba i sempre necessiten més espai per guardar-la i organitzar-la. O quan comencem a viure amb la nostra parella. Sigui quin sigui el teu cas, un armari rober nou pot ser la solució davant la falta d'espai per al nostre vestuari.
  • Actualitzar l'estil de la nostra habitació: si els teus mobles, entre ells l'armari rober, han quedat antiquats, un de nou et permetrà donar una nova vida al teu dormitori.