Conjunt de cadires i taules de jardí

Descobreix la nostra col·lecció de conjunts de cadires i taules de jardí ideals per a gaudir a l'aire lliure. Tenim diferents opcions i estils Visita la nostra web!

Filtrar per:

Tipus de producte
Model
Estil
Color
Forma
Material
Nº comensals
Mides taula (mm)
Mides cadira (mm)
Filtre

Quins materials són ideals per a un conjunt de cadires i taules de jardí?

Els materials més comuns i recomanats per a conjunts de cadires i taules de jardí són la fusta tractada per a exteriors (com la teca o el cedre), l'alumini resistent a la corrosió, el ratán sintètic durador i el plàstic d'alta qualitat. Aquests materials solen ser resistents a les inclemències del temps i requereixen un manteniment relativament baix.

Com haig de realitzar el manteniment d'un conjunt de mobles de jardí per a prolongar la seva durabilitat?

El manteniment regular és crucial per a estendre la vida útil dels conjunts de mobles de jardí. Això inclou neteja periòdica amb aigua i sabó suau, especialment després de períodes d'ús intens o exposició a la intempèrie. A més, aplicar segelladors, olis o vernissos específics per a exteriors pot ajudar a protegir la fusta i mantenir la seva aparença original.

Quina és la grandària recomanada per a un conjunt de cadires i taules de jardí segons l'espai disponible?

La grandària del conjunt de mobles de jardí dependrà de l'espai disponible i de l'ús previst. Per a espais més petits, conjunts compactes o modulars poden ser ideals, mentre que per a àrees més àmplies, conjunts amb més seients i una taula de major grandària podrien ser més apropiats.

Quines característiques de disseny haig de considerar en triar un conjunt de mobles de jardí que s'adapti al meu estil i entorn exterior?

En triar un conjunt de mobles de jardí, és important considerar l'estil, la funcionalitat i la resistència al clima. Els colors, acabats i dissenys han de complementar l'estètica general del jardí o espai exterior, mentre que la durabilitat i resistència a la intempèrie són aspectes fonamentals a tenir en compte.

Quins són els avantatges i diferències entre conjunts de cadires i taules de jardí fabricats en materials com a fusta, metall, ratán sintètic o plàstic?

Cada material té els seus propis avantatges. La fusta ofereix una aparença natural i robustesa, el metall és durador i resistent, el ratán sintètic és fàcil de netejar i resistent a la intempèrie, mentre que el plàstic és lleuger i requereix poc manteniment. L'elecció dependrà de preferències personals, estil i requeriments de manteniment.