Armaris bany

Estàs buscant un armari raconer per al bany? A FESMES trobaràs la millor varietat d'armaris de bany per penjar que et permetran optimitzar l'espai i mantenir l'ordre. Fes un cop d'ull i troba el teu preferit!

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Material
Nº de prestatges
Nº de calaixos
Nº de portes
Sistema de fixació
Pes suportat (kg)
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Compra els millors raconers per a banys a FESMÉS

Si t'estàs plantejat comprar un raconer per al bany que no ocupi gaire lloc i et permeti emmagatzemar tots els productes d'higiene íntima, maquillatge o tovalloles, has trobat el millor lloc!

A FESMÉS som conscients de la importància que té mantenir el bany ordenat i de com és de desordre, per aquest motiu, t'oferim la millor selecció d'armaris raconers perquè puguis col·locar-los a la dutxa o penjar-los de la paret.

Troba l'armari raconer de paret per dutxa ideal

Els raconers de paret per a bany, a més de la seva gran funcionalitat, també juguen un paper molt important en la decoració, ja que depenent del model, mida i color que s'esculli, aconseguiràs un estil decoratiu o un altre.

Quin tipus de raconeres dutxa trobaràs?

En aquesta secció trobaràs diferents models d'armaris auxiliars per a bany, entre els quals destaquem els següents:

  1. Armari raconer amb calaix, una molt bona opció per mantenir l'organització en els productes d'higiene personal, ja que permet separar els productes entre les lleixes i el calaix.
  2. Armari raconer amb portes, ideal per guardar els teus productes personals mantenint la intimitat, ja que gràcies a les portes que inclou, qualsevol persona que entri al bany no tindrà visibilitat del que hi ha a dins.