Ventiladors de peu i sobretaula

T'aclaparen aquests dies de calor intensa? A FESMÉS t'oferim la millor varietat de ventiladors de peu, ventiladors industrials, de sòl i sobretaula a molt bon preu. Entra i gaudeix de l'essència de l'estiu sense aclaparaments!

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Diàmetre (Ø mm)
Alçada (mm)
Comandament a distància
Potència (W)
Filtre

Compra el ventilador industrial de terra, de peu i de torre a FESMÉS

L'estiu és una de les estacions de l'any més esperades i desitjades per la majoria de nosaltres, ja que és l'època en la qual es pot gaudir més del dia, aprofitant fins a l'últim minut de llum solar a terrasses, parcs, xiringuitos de platja o de muntanya. A més, també relacionem aquesta època de l'any amb vacances i moments de gaudir, ja que és quan podem gaudir del nostre temps lliure, envoltats d'amics i familiars, proposant mil aventures i plans per fer durant els dies de vacances.

Però, la veritat sigui dita, i és que l'estiu també té la seva part negativa, ja que en els mesos de juliol i agost, la calor arriba a ser abrasadora i fins i tot insuportable si no comptes amb un ventilador que et permeti pal·liar l'efecte abrasador del sol. Per tant, si vols gaudir d'aquesta època de l'any amb total plenitud, t'encantaran els nostres ventiladors industrials, de peu i de torre, que t'aportaran aquesta sensació tan agradable de notar l'ambient molt més refrescant, i et permetrà descansar sense problemes ni aclaparaments. Sona bé, oi? Segueix llegint!

Per què comprar un ventilador de peu o de terra?

Els ventiladors de peu i de terra, es convertiran en el teu millor aliat els dies més calorosos de l'estiu, ja que gràcies a les seves característiques, et permetran gaudir de l'estiu sense patir les indesitjables onades de calor, ja que amb un ventilador de peu o de terra, podràs descansar tranquil·lament, oblidan aquesta sensació d'aclaparament que treu fins i tot la son.

A més, els ventiladors de peu i de terra, són una de les formes més econòmiques de refrescar-te, sense la necessitat d'haver d'invertir en una instal·lació d'aire condicionat, ja que a més de renovar l'aire i transmetre aquesta sensació de frescor, són molt fàcils d'instal·lar i transportar, podent-los utilitzar a qualsevol estada de la llar, ja sigui a l'interior o a l'exterior de l'habitatge.

Quin tipus de ventiladors de peu i terra trobaràs?

En aquesta secció t'oferim una àmplia varietat de ventiladors de peu i ventiladors de terra perquè escullis el que millor s'adapti a les teves necessitats. Entre els diferents tipus, destaquem els següents:

  1. Ventiladors de terra, són una de les millors opcions per col·locar a la llar, ja que es caracteritzen per aportar una ventilació obliqua, és a dir, de baix a dalt, refrescant l'ambient de forma ràpida i econòmica.
  2. Ventiladors industrials de terra, es caracteritzen principalment per ser ventiladors de terra amb gran potència i capacitat de refrescar i moure l'aire, millorant la sensació de calor.
  3. Ventiladors de peu, una opció estupenda per aconseguir refrescar l'ambient mentre dormim o bé, mentre estem a taula, ja que la seva estructura permet enfocar el ventilador en la direcció desitjada.
  4. Ventiladors industrials de peu, són ventiladors de peu amb major capacitat i potència de refrescar l'ambient.
  5. Ventilador amb nebulitzador de terra, és ideal per a pal·liar la calor, ja que aquest tipus de ventilador, gràcies al seu funcionament, genera boira d'aigua, proporcionant una major sensació de frescor.
  6. Ventilador torre, ofereixen una ventilació per oscil·lació i a l'ésser de reduïdes dimensions, són molt fàcils d'emmagatzemar i transportar.