Quins avantatges tenen els armaris de tela?

És una excel·lent opció si no disposem de molt d'espai lliure. A més, n'hi ha de diverses grandàries i amb extres inclosos com ara prestatgeries internes o rodes. Estan dissenyats per a aprofitar més la grandària que els de fusta. També són més versàtils perquè els pots situar gairebé en qualsevol lloc de casa, fins i tot al bany. Són fàcils de transportar en ser tan lleugers, igual que la seva senzillesa a l'hora de muntar-los o netejar-los.

I, si ja disposem d'armaris, ens pot servir per a guanyar un espai addicional a un preu molt assequible.

Quins aspectes hem de tenir en compte quan comprem un armari de tela?

No hem d'introduir roba mullada o humida per evitar les males olors. Allunyar els utensilis punxants com a ganivets o tisores, perquè són el major enemic d'aquesta mena d'armaris. Les cremalleres haurien de lubrificar-se almenys un parell de vegades a l'any, igual que buidar l'armari per a airejar-los i rentar-los. 

Finalment, hem d'evitar omplir-los en excés perquè si els carreguem molt, fàcilment podrien deteriorar-se. 

Seguint aquestes petites pautes i recomanacions tindrem armari de tela per a una bona temporada.

Quins tipus d'armaris de tela hi ha?

Perquè, com ocorre amb els armaris de fusta, les opcions i possibilitats són infinites. N'hi ha amb cremallera en 360 graus, frontal o posterior. Hi ha moltes grandàries, materials (sintètics, cotó, lona, plàstic, etc) i fins i tot enrotllables o amb rodes per a facilitar el seu transport.

A l'interior poden comptar amb penja-robes, organitzadors amb divisions, compartiments, espai especial per a sabates o bosses, etc... És per això que abans de comprar hauríem de fer una breu reflexió sobre les particularitats que necessitem.