Càmeres wifi i sensors de moviment

Descobreix les càmeres de vigilància Wifi i sensors de moviment que et permetran incrementar la seguretat i comoditat a casa teva! A FESMÉS trobaràs diferents estils de càmeres i detectors que s'adaptaran a les teves necessitats.

Filtrar per:

Amplada (mm)
Alçada (mm)
Potència (W)
Filtre

Comprar càmeres de vigilància Wifi a FESMÉS

Et preocupes cada vegada que marxes de casa o deixes el teu negoci buit per si algú decideix entrar a robar? Controla el teu habitatge o negoci des del teu telèfon i aconsegueix la tranquil·litat que tant temps portes buscant!

A FESMÉS posem a la teva disposició l'última tendència en càmeres de vigilància, a través de les quals podràs controlar totes les zones del teu habitatge o negoci des del teu ordinador o telèfon. Sona bé, oi? No et perdis les nostres càmeres de vigilància wifi i millora tant en seguretat com en tranquil·litat!

Descobreix els nostres sensors i detectors de moviment!

Estalvia en consum energètic i aconsegueix una comoditat absoluta amb els nostres sensors i detectors de moviment!

En aquesta secció trobaràs sensors de moviment i detectors que s'encarregaran d'il·luminar sempre que es detecti la presència d'una persona o un moviment, una opció estupenda per col·locar a la llar i gaudir d'una il·luminació econòmica, funcional i còmoda.

Aquest tipus de sensors i detectors es caracteritzen per aportar comoditat, a més de millorar la imatge de l'habitatge o del lloc en el qual estiguin ubicats, ja que no és el mateix veure un interruptor i haver de prémer perquè s'encengui la llum, amb la possibilitat que se t'oblidi d'apagar i consumeixi molt més, d'entrar a un lloc i de sobte veure com s'il·lumina amb la teva presència.

Quin tipus de detectors de presència existeixen?

Existeixen una gran varietat de detectors de presència que tenen la mateixa finalitat, encendre o apagar-se en detectar moviment. Entre els diferents tipus, trobem els següents:

  1. Sensors de presència ultrasònica, mesuren la distància mitjançant l'ús d'ones ultrasòniques, i, per tant, capten variacions en els espais a través d'una ona ultrasònica, activant la llum cada vegada que detecta un nou objecte en l'ambient.
  2. Sensors per infrarojos, detecten la presència d'algú a través de la radiació infraroja que emet una persona o animal quan passa per davant del seu camp d'acció, de tal manera que, en detectar-la, assenyalen la seva presència.
  3. Sensors duals, són els sensors que combinen infrarojos i ultrasons. Normalment acostumen a utilitzar-se en espai on és necessari un elevat nivell de detecció.