Calefactors ceràmics

Gran varietat de calefactors ceràmics de diferents grandàries i dissenys, ideals per a escalfar espais reduïts de manera ràpida i eficaç. Descobreix a Fesmés els millors calefactors!

Filtrar per:

Marca
Model
Color
Potència (W)
Amplada (mm)
Alçada (mm)
Filtre

Els calefactors ceràmics es poden utilitzar durant totes les èpoques de l'any, ja que incorporen un sistema de ventilació i també desenvolupen la funció de calefacció. A Fesmés t'oferim diferents models de calefactors ceràmics perquè puguis climatitzar petits espais com el bany, cuina, sales d'estar i petites habitacions. No obstant això, per a espais amb majors dimensions, també t'oferim una alternativa, ja que comptar amb una xemeneia elèctrica decorativa o amb una estufa de llenya rodona és la millor opció, i, a més d'escalfar l'espai necessari, serà un complement decoratiu diferencial que donarà estil al teu menjador.

Perquè comprar un calefactor ceràmic?

Els calefactors són molt versàtils, funcionals i segurs, ja que contenen tots els sistemes de seguretat necessaris, des de la protecció contra el sobreescalfament, sistema antibolcada, termòstat regulable fins el comandament a distància. Gràcies a les seves pràctiques mesures, et permeten transportar-lo i canviar-lo d'ubicació fàcilment i no requereixen cap tipus de manteniment, simplement una presa de corrent. 

A més, els podràs combinar amb un calefactor bany o calefactor elèctric baix consum, amb la finalitat de distribuir la calor per tot el teu habitatge de forma econòmica. D'aquesta manera, podràs oblidar-te de passar fred a casa teva i tenir totes les habitacions a la temperatura ideal.

Funcionament dels calefactors ceràmics

Aquests petits electrodomèstics funcionen connectats a la xarxa d'alimentació de qualsevol llar i escalfen les resistències de filferro, que vénen col·locades en els panells ceràmics, generant calor de manera instantània. Es caracteritzen per la seva gran eficiència i per consumir molt poca electricitat comparat amb altres sistemes de calefacció. No t'ho pensis més i tria el teu!

Calefactors ceràmics Fesmés

A Fesmés trobaràs tot tipus de calefactors ceràmics al millor preu. Des de calefactors amb termostato que s'adapten a qualsevol estada fins calefactors ceràmics amb dos nivells de potència, control automàtic de temperatura, opció d'aire fred i apagat de protecció. 

També comptem amb calefactors ceràmics de base antilliscant per una màxima seguretat i comoditat, amb dispositiu antibolcada, nansa de transport, indicador lluminós de funcionament i baix nivell sonor.