Accessoris xemeneies

Gran varietat d'accessoris per estufes de llenya i pellets al millor preu! A fesmés trobaràs tots els accessoris necessaris per al manteniment de xemeneies i brases: recollidor, tenalla, manxa, cistella per llenya o guardafoc.

Filtrar per:

Tipus de producte
Marca
Filtre

Amb l'arribada de l'hivern i la baixa de temperatures, la xemeneia es converteix en el nostre millor amic, ja que no ens separem d'ella pràcticament fins que ens acomiadem de l'hivern. Per aquest motiu, hem de ser curosos i dur a terme el manteniment adequat perquè ens duri el màxim d'anys amb el millor estat possible. A Fesmés t'oferim una àmplia secció d'accessoris per a xemeneies, amb els que podràs netejar-la i manipular el pellet i la llenya per a la llar de foc sense cap tipus de perill ni dificultat.

Per saber quins són els principals accessoris per a la teva llar de foc, primer és imprescindible saber que xemeneia disposes. ¿Comptes amb una llar de foc i / o estufa de llenya d'estil forner o una estufa de pèl·lets canalitzable? Aquestes estufes són molt importants per a l'hivern ja que canalitzen la temperatura del cremat aportant calidesa a l'estada de la llar. Per a això, es necessiten una sèrie d'accessoris per a poder cremar de manera òptima i eficient la llenya o pellet.

Quin tipus d'accessoris xemeneia tenim disponibles?

En aquesta secció trobaràs des de recollidors de brasa, tenalles, cistelles per a llenya, guardafoc i altres accessoris que et permetran gestionar el foc i dur a terme la cura adequada de les estufes de llenya i pellets.

Utilitzar els accessoris i productes de manteniment adequats és de vital importància per optimitzar el rendiment de les estufes, ja que ajudarà a que la vida útil d'aquestes s'allargui, podent-la aprofitar molts més anys. Desaprofitaràs la teva llar de foc? No caiguis en aquest error i fes-te amb un joc d'accessoris per a llar de foc!