Loading

Spa Inflable Jet & Bubble Deluxe Negre 4 Persones

SPA INFLABLE JET & BUBBLE DELUXE NEGRE 4 PERSONES Codi: 678039000 Mides: 795LT-Ø2010X2010X710MM Acabat: 28458EX
1.099,00 €
Recollir-ho a la botiga
 • Reserva online sense cap cost
 • Recull-ho gratis a la teva botiga
 • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
 • Paga online de forma segura
 • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ 120 sortides i 4 jets regulables i orientables
√ 3 maneres: només bombolles, només jets o bombolles i jets
√ Tecnologia Fiber-Tech per a més fermesa i confort
√ Panell de control Wireless
√ Sistema antical electrònic: Aigua més tova i suau per a la pell
√ Control amb APP (Android i iOS)
√ Inclou 2 capçals, bossa d'emmagatzematge, 1 cobertor d'aïllament, 3 filtres tipus S1, 1 tapís per protegir la base i la bossa d'emmagatzematge

Descripció
Spa inflable octogonal INTEX que ofereix els avantatges d'un Spa de raig d'alt rendiment i un Spa de bombolles per gaudir dels benèfics de la hidroteràpia. El Spa Inflable compte amb un disseny exclusiu en negre, 120 sortides d'aire i 4 raigs d'aigua a pressió, ideal per a qualsevol espai interior i exterior.
Descripció detallada

Els models Jet & Bubble Massage INTEX combinen els avantatges d'un Spa de raig d'alt rendiment amb un Spa de bombolles per gaudir dels beneficis de la hidroteràpia. Aquesta gamma està dissenyada amb un elegant color negre i fabricats amb la tecnologia Fiber-Tech formada per milers de fibres de polièster d'alta resistència que garanteixen una increïble fermesa i durabilitat de l'spa inflable. El Spa INTEX són els únics del mercat amb sistema anticalç i tecnologia Hydro Aeration technology que millora la puresa de l'aigua de manera autònoma i sense costos extra.

El Spa Jet & Bubble Massage incorpora sistema de tractament antical que converteix l'aigua dura en aigua més suau per a la pell i un colorador salí per mantenir de forma natural l'aigua de l'Spa sana i lliure de bacteris.

A més, un altre dels avantatges diferenciadors d'aquest model d'INTEX és que la depuradora compta amb un exclusiu sistema antical que, mitjançant electròlisi, l'aigua serà més tova i suau per a la pell, fins i tot per a la roba de bany. La potència de filtratge la depuradora és de 1741 litres/hora i requereix de cartutxos tipus S1 (s'inclouen 2 cartutxos).

Per a la correcta col·locació a terra, el kit d'accessoris inclou un tapís protector, que també ajuda a reduir la pèrdua de la calor, sobre el qual col·locar el Spa. El cobertor està format per tancaments de seguretat i és totalment aïllant.

ÚS I MANTENIMENT

 • Es recomana posar-la sobre una superfície ferma, llisa i anivellada
 • L'spa s'ha d'omplir entre el mínim i el màxim marcats amb dues ratlles
 • Examinar i netejar el cartutx del filtre cada dia i canviar-lo cada 2 setmanes aproximadament.
 • Per mantenir l'aigua de la piscina saludable, utilitza sal amb una puresa no inferior al 99.9% (com més pura sigui la sal utilitzada, s'obtindran millors resultats a la cèl·lula electrolítica). A més, et pots servir d'un mesurador de pH que ajudarà a mesurar l'acidesa i l'alcalinitat de l'aigua.
 • Canviar l'aigua de l'spa inflable INTEX cada 2 setmanes
 • Es recomana fer servir clor per mantenir l'aigua de la piscina neta i saludable
Descàrregues

Fitxa Tècnica Spa Inflable Jet & Bubble INTEX 28458EX

Manual Instruccions Spa Inflable Jet & Bubble INTEX 28458EX