Loading

Cadira De Jardí Multiposició Morella

Enviament gratuït CADIRA DE JARDÍ MULTIPOSICIÓ MORELLA Codi: 606222001 Mides: 696X1058X606MM
269,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Estil contemporani i disseny plegable
√ Estructura d'alumini marró grisenc i textilè
√ 5 posicions
√ No necessita manteniment
√ Ideal per combinar amb les taules de la col·lecció Morella

Descripció
Cadira de jardí multiposició Morella fabricada amb marcs d'alumini robusts en color marró grisenc mat i Weather-net, un material de fil trenat elàstic, còmode i resistent. La cadira de jardí Morella presenta un estil sofisticat i un disseny ergonòmic. Compte amb 5 posicions i es poden apilar per ocupar poc espai d'emmagatzematge quan no estan en ús.
Descripció detallada

La col·lecció de mobles jardí Morella s'inspira en la reeixida gamma Solana, que presenta la mateixa combinació de materials per a exterior d'alt rendiment però amb una paleta de colors més càlida i alguns canvis de disseny. Amb cadires de menjador amb multiposicions i taules de jardí robustes i elegants, la col·lecció Morella és perfecta per a les necessitats de vida a l'aire lliure. Els mobles de jardí Morella es caracteritzen per les línies modernes i nítides. A més, no només són visualment impactants i còmodes, sinó que estan construïts per gaudir-ne durant molts anys gràcies a la seva resistència i robustesa.

La gamma de mobles de jardí Morella està fabricada en alumini resistent en color marró grisenc i Weather-net, un material de fil trenat que resulta molt còmode i resistent als elements climàtics, cosa que significa que podràs gaudir d'aquesta gamma durant tot l'any sense preocupar-te pel deteriorament.

L'estructura d'alumini està recoberta de Duracoat®, un protector multicapa que conserva el color any rere any i el protegeix contra les inclemències meteorològiques.

Tant l'alumini com el Duracoat® són completament segurs i no fan malbé el medi ambient.

L'alumini recobert de Duracoat® i el Weather-net® no necessiten cap manteniment especial i es poden netejar fàcilment usant aigua i sabó.

Muntatge


Descàrregues

Mobiliari de jardí - Col·lecció Morella Range