Tauletes de nit i còmodes

Tauletes de nit i còmodes per guardar i emmagatzemar coses més petites i alliberar els armaris d'espai. Ampli assortiment de mides i d'acabats per cobrir totes les necessitats del teu dormitori

Filtrar per:

Tipus de producte
Color
Nº de calaixos
Amplada (mm)
Alçada (mm)
més... menys
Fons (mm)
Filtre

Tauletes de nit i còmodes per guardar i emmagatzemar coses de menor grandària i alliberar els armaris robers d'espai. Les nostres tauletes de nit i les nostres còmodes s'adapten a les teves necessitats i al teu dormitori gràcies a l'ampli assortiment que t'oferim d'acabats i mides.

Les tauletes de nit i les còmodes són la solució ideal que estàs buscant per organitzar tota la teva roba més personal d'una forma còmoda al teu dormitori. Amb la gran capacitat que t'ofereixen, també podràs guardar dins dels seus calaixos tot allò que desitgis: roba, tèxtil de la llar o cosmètica. Amb dissenys inspirats en diferents estils, ja sigui per a habitacions modernes, clàssiques o rústiques, les còmodes i les tauletes de nit es converteixen en mobles decoratius i alhora funcionals. Combina-les amb els nostres capçals de llit i els nostres armaris per dormitori amb portes corredisses.

 

Per què comprar una tauleta de nit?

La tauleta de nit es convertirà en la teva companya de llit més fiable. Ja sigui com a element decoratiu, com a espai d'emmagatzematge, o en tots dos casos, hi ha moltes raons per les quals comptar amb aquest moble al costat del teu llit. Et resumim les principals:

  • Suport per a un llum auxiliar: al nostres dormitoris volem un ambient acollidor. Un petit llum al costat del llit ens ajudarà a crear aquesta atmosfera de relaxació. I què millor lloc per posar-la que una tauleta de nit.
  • Llar del teu últim llibre: si sou dels que llegiu al llit, la tauleta de nit us vindrà de perles per guardar el vostre llibre abans de dormir.
  • Els teus dispositius sempre a mà: tindràs el mòbil o la tablet disponibles amb només allargar el braç.
  • Per als refredats: si estàs recuperant-te d'un refredat al llit, a la tauleta de nit podràs tenir els teus medicaments i mocadors.

 

Com escollir una tauleta de nit?

Si decideixes a comprar una tauleta de nit, hauràs de tenir en compte alguns factors. Principalment els següents:

  • Espai al costat del llit: comprova i mesura l'espai disponible al costat del teu llit. Anota aquestes mesures i tingues-les en compte quan escullis un model de tauleta de nit.
  • Emmagatzematge, si o no?: si tens en ment utilitzar la tauleta de nit com a espai d'emmagatzematge, tria una amb, per exemple, calaixos. Si per contra no necessites guardar res, pots optar per un model més decoratiu.
  • Què necessites guardar?: pijames, roba interior, llibres, mocadors ... Depenent de què vulguis emmagatzemar a la teva tauleta de nit, opta per un model o un altre.
  • Estil: la tauleta de nit haurà d'encaixar amb els teus gustos i l'estil de decoració del dormitori.