Tendències en decoració de tardor per a la llar

Tendències en decoració de tardor per a la llar

Mobiliari i Decoració

Desvetllem les claus per transformar el teu espai en un refugi càlid i acollidor, utilitzant les últimes tendències en decoració de tardor. Dóna-li un nou look a casa teva!

Donem la benvinguda a la nova temporada de tardor, una temporada perfecta per donar-li un toc càlid i acollidor a casa teva. Amb l'arribada de les temperatures més fresques i les fulles que cauen és el moment ideal per actualitzar la decoració del teu espai. Ja coneixes les últimes tendències de decoració a la tardor?

Per ajudar-te a transformar el teu espai, a FesMés hem creat una llista de 12 tendències en decoració de tardor que t'inspiraran a crear un ambient encantador i confortable a casa teva. A més, hem seleccionat els productes més nous i tendenciosos que pots trobar a la nostra botiga per donar vida a aquestes tendències a casa teva.

Pren nota per innovar la decoració de casa teva i aconseguir una decoració de tardor que combini amb el teu estil decoratiu.

1. FUSTA NATURAL I SOSTENIBLE

La fusta natural i sostenible ha estat una tendència creixent en el món del disseny d'interiors i la decoració de la llar en els darrers anys, i és l'element essencial per a la decoració de tardor de 2023 per diverses raons:

  1. Sostenibilitat ambiental. En un món cada cop més conscient del medi ambient, busquem materials de construcció i decoració que siguin sostenibles i respectuosos amb el medi ambient. Les noves col·leccions de moble a Kit de FesMés estan fabricades en fusta sostenible certificada PEFC, una opció ecològica i renovable.
  2. Connexió amb la natura. La fusta natural evoca una sensació de calidesa i connexió amb la natura que moltes persones troben reconfortant. En un entorn cada cop més digital i urbanitzat, es valora la incorporació d'elements naturals a la decoració de la llar.
  3. Durabilitat i qualitat. La fusta és un material durador i resistent, cosa que significa que els mobles i accessoris de fusta poden durar molts anys amb la cura adequada.

A FesMés comptem amb diferents col·leccions de mobles en kit fabricats en fusta sostenible certificada PEFC com armaris per a dormitoris, mobles de TV, sabaters, prestatgeries, etc.

MOBLES DE FUSTA SOSTENIBLE

Muebles de madera sostenible

2. BASES DE COLORS NEUTRES AMB ELS COLORS TARDORS

Portem diverses temporades amb el concepte monocolor, paletes de tons neutrals com el blanc, el blanc trencat o el gris. La última tendència per a la decoració de tardor per a la llar és trobar un equilibri entre les tonalitats neutres com a base, barrejades amb tocs de colors vibrants i tardorals. Els colors vibrants que predominaran en la decoració d'aquesta tardor són els tons ataronjats, verdosos i blavosos, especialment els tons taronja Albercoc, verd Caqui i el blau Klein.

El blau Klein recorda el cel tardorenc, el verd kaki als tons terrosos i el taronja o terracota a les fulles caigudes i les carbasses de temporada. Aquesta nova tendència de decoració per a aquesta tardor és d'actualització fàcil, ja que canviar els colors d'accent d'una habitació és una forma senzilla i econòmica d'actualitzar la decoració de les temporades.

També pots incorporar aquests tocs vibrants a través de coixins, cortines, gerros, mantes o altres accessoris decoratius sense haver de fer canvis dràstics en la decoració de fons.

3. FIBRES NATURALS

El bambú és el material de fibres naturals escollit per a la decoració de tardor d'aquesta temporada. Aquest material s'ajusta perfectament a la tendència de fer servir materials naturals i ecològics en la decoració de la llar, ja esmentat amb anterioritat. Es tracta d'un material resistent i durador que es pot utilitzar en diverses formes en la decoració de tardor per a la llar. Es pot trobar a, llums, catifes, cistelles, cadires, etc. La seva versatilitat permet que s'adapti a diferents estances de la casa, formant part com a accessoris per al bany o la cuina.

ACCESORIS BANY BAMBÚ

ACCESORIS CUINA BAMBÚ

4. CORTINES GRUIXUDES I OPAQUES

Substituir les cortinetes de l'estiu per cortines gruixudes i opaques és una elecció ideal per adaptar la decoració a la temporada de tardor. Aquestes ajudaran a mantenir la calor a l'interior de la teva llar i poden reduir les despeses de calefacció en retenir la calor.

Si bé les cortinetes són ideals per permetre l'entrada de llum i mantenir la privadesa durant l'estiu, les cortines gruixudes i opaques ofereixen un major nivell de privadesa. Això és especialment útil quan les nits són més llargues i els llums interiors són més visibles des de l'exterior.

COL·LECCIÓ DE CORTINES

Cortinas

5. FORMES ARRODONIDES I LÍNIES SINUOSES

La incorporació de formes arrodonides i línies sinuoses aporten una sensació de suavitat visual als espais, creant un efecte envolupant que contribueix a una atmosfera més dinàmica i orgànica. La tardor comporta la caiguda de les fulles i una sensació de canvi a la natura, i en introduir formes arrodonides pot ser una manera de contrarestar la rigidesa de la temporada exterior i crear una transició suau cap a un ambient interior més acollidor.

TAULES AUXILIARS RODONES

Mesas auxiliares redondas

6. PAPERS PINTATS

Quin material transmet una essència càlida i acollidor? L'aparença de la fusta en llistons s'associa comunament amb ambients naturals, cosa que és una elecció popular en la decoració de tardor. Si busques aquest confort, aquest disseny de paper pintat és per a tu.

Papeles pintados

Aquest tipus de paper pintat pot donar vida a una sensació de cabanya al bosc o de casa de camp, cosa que és ideal per a la temporada en què la natura s'omple de colors càlids i tons terrosos. A més, el patró de llistons de fusta d'aquest paper pintat pot afegir un efecte visual a una habitació sense aclaparar-la. Aquest paper pintat es pot utilitzar en una sola paret com a punt focal o a totes les parets per crear una atmosfera acollidora.

7. MOBLES MODULARS

Els mobles modulars, especialment les prestatgeries modulars, són una tendència destacada en la decoració de tardor a causa de la seva versatilitat i capacitat per adaptar-se a les necessitats canviants de les persones. 

Les prestatgeries modulars de la nostra col·lecció tenen un aspecte modern i contemporani que pot aportar una sensació de frescor i lleugeresa a la teva decoració de manera més casual i creativa. Podeu canviar l'aparença del vostre espai d'acord amb el vostre estat d'ànim o la temporada, sense esforç.

PRESTATGERIA DE CUBS I MODULARS

Estanterías modulares

8. CATIFES DE COTÓ AMB DISSENYS GEOMÈTRICS

Una de les sensacions més càlides i agradables de temporada de tardor és trepitjar una catifa de cotó. Quin gust!

Potència la decoració per a aquesta tardor amb catifes de cotó amb patrons geomètrics. Escull entre una paleta de colors de tardor per mantenir aquest ambient acollidor, d'estil modern i relaxat. Abraça els teus peus amb les catifes suaus i còmodes mentres et submergeixes en la diversió de la tardor a casa!

9. PECES TAPISSADAS

Aquesta tardor, el vellut roba el protagonisme en la decoració i es presenta com una elecció elegant i luxosa per a peces entapissades. La suavitat i la riquesa d'aquest material afegeix una dosi de confort i sofisticació a qualsevol espai. Ja sigui en un sofà o en una cadira, el vellut en colors profunds com el gris i negre o en colors de temporada com el caqui o ocre, pot transformar la teva llar en un refugi acollidor i elegant per a la temporada de tardor.

COL·LECCIÓ SOFÀS I SILLONS VELLUT

COL·LECCIÓ CADIRES VELLUT

Muebles tapizados

10. LLUMS DE SOSTRE XL DE FIBRES NATURALS

Els llums amb dissenys imponents estan prenent el centre de l'escenari a la decoració de tardor d'aquest any. Si estàs buscant un llum XL i el teu estil decoratiu és natural o rústic, el ratan és el material que crea una sensació de connexió amb la natura i evoca un ambient relaxat i terrós, ideal per a la temporada de tardor. Els llums de sostre XL en ratan o bambú no només il·luminen els teus espais amb una llum suau, sinó que també aporten una dosi de calidesa i textura natural.

LLUMS DE SOSTRE PENJANTS

Lámparas de techo colgantes

11. EL TOC DAURAT I LES ESPELMES AROMÀTIQUES

L'explosió de colors de tardor sobre una base neutra és una de les últimes tendències en decoració de tardor. Seran els elements decoratius els encarregats d'aportar aquest toc diferenciador als espais. Pel que fa als colors, a més de les tonalitats càlides com terracota, verd, blau i taronja, el daurat també formarà part de la paleta cromàtica, inspirada en els paisatges de tardor.

Sense cap dubte, les figures decoratives, els gerros metàl·lics, els poms d'armaris i fins i tot els llums de taula i de sostre, seran els elements decoratius que aportaran aquest toc daurat als interiors de les llars.

GERROS DAURATS

Les espelmes també seran el complement que ajudaran a crear espais amb llum tènue, i inundar-los amb aromes fresques i de tardor. L'aroma per excel·lència de la temporada és l'aroma de lli i cotó.

Velas aromáticas

12. BARREJA DE TEIXITS ALS COIXINS

Fundes de coixí de vellut, pèl sintètic, punt, llana o amb relleu...Si ets capaç de barrejar diferents teixits i textures en la decoració dels sofàs o el llit, crearàs l'espai més acollidor i estilós de tot el teu entorn T'atreveixes?

Comparteix aquesta publicació