Les millors cadires dʻestil nòrdic: El moble de moda actual

Les millors cadires dʻestil nòrdic: El moble de moda actual

Mobiliari i Decoració
En aquest consell, presentarem els models de cadira nòrdica més representatius. Peces que es regeixen per la seva funcionalitat, disseny i ergonomia. Amb quina et quedaries?

La cadira nòrdica és el moble de moda actual. En realitat, tots els mobles nòrdics estan de moda. És una tendència, també coneguda com a estil escandinau, que protagonitza l'interior de les llars dels països que escassegen de llum natural situats al nord d'Europa.

L'estil nòrdic es caracteritza per crear espais lluminosos utilitzant tons clars i neutres, a més de jugar amb materials naturals com la fusta. En una decoració escandinava s'aposta per la quantitat més petita d'objectes i així, tenir espais amplis. Per tant, se centra en el disseny de línies corbes i suaus dels mobles. Especialment la cadira nòrdica.

Sens dubte, la cadira de menjador d'estil nòrdic és un concepte pràctic i innovador que ofereix un aire actual en el disseny d'interiors. Arrasa per on sigui que vagi.

En aquest consell, presentarem els models de cadira nòrdica més representatius. Peces que es regeixen per la seva funcionalitat, disseny i ergonomia.

Queda't fins al final i coneix al detall els millors models de cadira nòrdica actuals. Amb quina et quedaries?

Claus per triar la millor cadira nòrdica

De fusta o de metall, amb un toc modern o clàssic, acolorits o d'aspecte natural. Hi ha tantes opcions com models de cadires que, escollir la definitiva, pot arribar a ser una tasca complicada. T'expliquem les 3 claus perquè escullis la cadira nòrdica que s'adapti millor a les teves necessitats, sense deixar de banda l'equilibri entre disseny i comoditat.

1. La mida sí que importa

Un dels aspectes més remarcables de la cadira nòrdica és la versatilitat. Aquestes creacions emblemàtiques es poden trobar a qualsevol espai de la casa, ja sigui la cuina, el saló, l'habitació o el despatx.

No és el mateix tenir un raconet a l'habitació o el despatx preparat per a una cadira, que disposar d'una taula al saló. Així que, cal calcular el nombre de cadires que poden cabre a la teva taula. Com? Assigna uns 50 cm tant d'amplada com de fons i recorda deixar espai entre cadira i cadira. En definitiva, uns 60 cm per comensal.

Un cop valorada la premissa anterior, podreu decidir si incloure o no cadires d'estil nòrdic amb respatller o, per contra, tamborets d'estil nòrdic que ocupin menys espai.

2. La comoditat, abans de res

A l'estructura de les cadires nòrdiques predominen les potes de fusta de faig, pi o auró. Encara que també s'hi inclouen el metall o el plàstic. Pel que fa als seients, és molt corrent observar el polipropilè, la tela o la pell sintètica.

És important tenir en compte la ubicació de la cadira i el seu ús diari. Serà ideal fer servir cadires d'estil nòrdic de polipropilè si les utilitzes en espais on es poden embrutar de menjar com és la cuina.

Si la teva intenció és fer-la servir de tant en tant, pots escollir cadires nòrdiques entapissades, ja que requereixen de més cures. A més, aporten més elegància i sofisticació a taula per a aquelles trobades més especials o com a peça de decoració.

3. Les tendències desapareixen, l'estil etern

Ara bé, volem que facis un pas més enllà en la teva creativitat i apostis per la combinació entre cadires de menjador d'estil nòrdic.

En tractar-se de mobles versàtils i senzills, queden perfectament bé i fan de la nostra llar un espai amb estil propi.

T'atreveixes amb el teu mix&match? Aleshores, és moment de presentar-te la millor selecció de cadires nòrdiques per quedar-te amb els teus models preferits.

Comparativa de les millors cadires nòrdiques de l'actualitat

A continuació, us facilitem una visió global de les cadires nòrdiques més buscades i característiques generals.

 

Imatge

 

Model

 

Material

 

Color

 

Caraterístiques

 

 

Cadira nòrdica regulable Aiko

 

Polipropilè i metall amb aspecte fusta

 

Blanc, gris, negre i terracota

 

El model bàsic, amb tacs antilliscants i antiratllades. Sense resposabraços ni seient encoixinat.

 

 

Cadira nòrdica Baya

 

Polipropilè, fusta de faig i escuma de poliuretà

 

Blanc, gris, negre, caqui i terracota

 

Peça estrella dins l'estil nòrdic i format per un coixí entapissat i encoixinat amb unes potes robustes i resistents.

 

 

Cadira nòrdica entapissada Roka

 

Escuma de PU, polièster i potes de metall amb aspecte fusta

 

Vellut gris i gris fosc

 

Model amb entapissat de vellut. Inclou tacs antilliscants i antiratllades.

 

 

Cadira nòrdica amb reposabraços Baya

 

Polipropilè, fusta de faig i escuma de poliuretà

 

Blanc, negre i ocre

 

Cadira amb reposabraços i coixí entapissat i encoixinat amb potes robustes i resistents.

 

 

Cadira nòrdica entapissada Gisele

 

Tela i potes de metall

 

Gris

 

Cadira de gran comoditat i elegància. Entapissada en tela i encoixinada en seient i respatller.

 

 

Cadira nòrdica regulable Aiko

 

Polipropilè i poliuretà

 

Blanc, negre i celadó

 

Cadira regulable en alçada amb una palanca a la part inferior del seient.

Quina cadira nòrdica esculls?

Els 6 models escollits coincideixen en molts aspectes crucials que defineixen l'estil nòrdic, com són el material, l'ergonomia, la practicitat i el minimalisme com a "modus vivendus".

Si el que busques és una cadira nòrdica per a la teva taula de cuina o ús diari, et presentem els models més fàcils de netejar i cuidar, com ara el model Taho o Baya. O, per contra, si busques un moble especial que formi part de la teva decoració de la llar, t'oferim peces úniques i eclèctiques que realitzen l'estil dels teus espais.

Cadira nòrdica Taho – Simplicitat i elegància

La simplicitat, duta a l'extrem, es converteix en elegància. Una frase pròpia de Jon Franklin que defineix a la perfecció la nostra cadira nòrdica Taho.

Una cadira simple i funcional que combinarà amb qualsevol estil decoratiu, especialment amb l'estil nòrdic i contemporani. El disseny lleuger i atemporal està pensat per satisfer el ritme de vida frenètic actual gràcies a la seva estructura fàcil de netejar.

El moble està format per un seient i un respatller que es componen per una sola peça, respectant el terme ergonomia. Aquesta peça única es reforça sobre 4 robustes potes de metall amb efecte fusta que proporcionarà el toc natural i càlid a l'estança.

De formes suaus i disponible en diferents colors. Atreveix-te i deixa fluir la teva creativitat combinant la varietat de colors de la cadira nòrdica Taho!

 
 
Cadira de menjador nòrdica Baya – La peça estrella

Què et sembla si dones una pinzellada d'elegància al teu menjador? Amb la peça més icònica dins l'estil nòrdic ho aconseguiràs. La cadira nòrdica Baya és un seient còmode, senzill i pràctic, que aportarà el toc de frescor i vitalitat a totes les teves trobades.

Es tracta d'una cadira perfecta com a cadira confident, en espais per trobar-se amb els amics o familiars i estar asseguts sobre el seient encoixinat durant hores.

La cadira nòrdica Baya és una reinterpretació moderna del model anterior, la cadira nòrdica Taho. Aquesta versió proporciona un seient confortable d'escuma de poliuretà i un respatller de formes suaus i ergonòmiques que, a l'estar assegut, recull perfectament el cos.

 
Cadira de menjador nòrdica Roka – Velvet que te quiero velvet

Entapissada en tela de vellut i dissenyada amb una cura especial, la cadira nòrdica Roka destaca per la seva forma simple i suau. L'aliat ideal per vestir qualsevol racó amb sofisticació.

Aquesta cadira nòrdica model Roka està aixecada amb potes de metall d'efecte fusta, cosa que ajuda a integrar-se en diferents ambients conservant l'estil escandinau. Estem davant de la cadira nòrdica més seductora i romàntica de la comparativa gràcies al seu tacte suau, preparat per suavitzar els espais i proporcionar benestar a l'ambient.

A l'estar fabricada amb vellut, el model Roka contrasta amb diferents textures, pells i acabats. És per això que, combinarà amb multitud d'estils de cadires de menjador i donarà aquest toc distintiu i exclusiu a la decoració de casa teva.

Cadira nòrdica Baya amb reposabraços – El look scandi més complet

És un model de cadira una mica més elegant que la icònica cadira nòrdica Baya. Sens dubte, aquesta versió del model Baya és la cadira amb més ergonomia que ofereix l'estil nòrdic, convertint-se en un element de fàcil integració a zones de treball, taules de menjador o al dormitori.

Els tres adjectius que defineixen amb exactitud la cadira nòrdica Baya són: Pulcritud, originalitat i modernitat. El disseny presenta una seguretat i estabilitat extra que transmet confiança i fermesa a l'ambient, a més de la seva comoditat en seure gràcies al seu seient encoixinat i els reposabraços que ajuden a recollir el cos.

El model combina un seient encoixinat, respatller, reposabraços, potes de fusta de faig i entapissada amb varietat de colors. Res pot sortir malament amb aquest mix.

Cadira nòrdica Gisele – Seu a la teva zona de confort

En aquest cas parlem del model de cadira nòrdica anomenada Gisele, la peça més senzilla i alhora la més elegant entre tota aquesta comparativa de les millors cadires nòrdiques. Dos conceptes que junts formen la parella ideal.

Les diferències més notòries en comparació a les altres cadires és que són realment còmodes gràcies al seu seient i respatller encoixinat, a més que ocupen molt poc espai.

No només captiva per ser un seient simple, funcional i de línies corbes, sinó també per la barreja de materials. La tela que vesteix la cadira nòrdica Gisele aporta un aire lleuger, suau i calmat allà on el situïs, a més d'elegància i confort.

La cadira nòrdica Gisele està ideada per gaudir d'aquelles sobretaules que no tenen fi. Quin plaer només d'imaginar-ho!

Cadira regulable Aiko – Mid century com a estil de vida

El principal atractiu d'aquest model de cadira nòrdica regulable Aiko és la seva influència d'estils variats en el disseny. Per una banda, trobem arrels escandinaves que es plasmen en el disseny funcional i formes suaus del seient i el respatller.

D'altra banda, l'aspecte influent que més destaca la cadira nòrdica Aiko és el disseny avantguardista propi dels anys 50. Recordeu les típiques cadires de la saga Star trek de disseny futurista? Eero Saarinen, el dissenyador, pretenia netejar visualment la zona de les potes i oferir-li al moble ser una peça homogènia. Així doncs, va crear l'anomenada cadira pedestal inspirada en la flor de tulipa que ara, a FESMÉS, anomenem Aiko. Una peça moderna, funcional, simple i única, la combinació perfecta per oferir a l'espai un toc eclèctic diferenciador.

Resistent, lleugera i amb un confortable coixí encoixinat amb escuma de poliuretà, una cadira nòrdica d'acabat mat i aspecte característic que funciona molt bé com a taula d'escriptori gràcies al seu mecanisme regulable en alçada.

 
Per nosaltres, el millor que ofereix la cadira d'estil nòrdic és que pot conviure amb diferents estils sense perdre la seva presència i essència. S'allunya totalment de les disciplines puristes. Quina és la cadira nòrdica que t'ha robat el cor? Vine a les nostres botigues de FESMÉS i compra la teva cadira nòrdica.

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa