Les millors barbacoes d'obra pel teu jardí o terrassa

Les millors barbacoes d'obra pel teu jardí o terrassa

Jardí i Terrassa
Escull la millor barbacoa d'obra pel teu jardí o terrassa! A continuació us expliquem al detall totes les característiques més importants per escollir la millor barbacoa d'obra que s'adapti a les teves necessitats. Pren nota!

La primavera és una de les estacions que convida a relacionar-se amb la natura que l'envolta i que, alhora, ens brinda la possibilitat de fer una infinitat d'activitats a l'aire lliure. Ja sigui al camp, a les terrasses o als terrats, però res millor que gaudir del teu jardí o terrassa amb un bon pica-pica, i amb la millor barbacoa d'bra. Ja t'ho estàs imaginant oi?

Qualsevol barbacoa i la seva funcionalitat serveixen per passar el millor temps a l'aire lliure, però res no és igual que invertir en la millor barbacoa d'obra.

Si sou d'aquelles persones que us agrada una celebració acompanyada d'un bon àpat, les barbacoes d'obra són l'elecció més indicada per fer-ho. Ara t'expliquem per què.

 • Són resistents, robustes i per a tota la vida.
 • No requereixen un fort manteniment i són fàcils de netejar.
 • Són elements decoratius per al teu jardí o terrassa.
 • Tenen més capacitat i comoditat per cuinar garantint qualitat en els menjars.

T'ho posarem fàcil. Continua llegint i descobreix les millors barbacoes d'obra pel teu racó ideal.

Com triar la millor barbacoa dobra?

Les característiques, la facilitat d'ús, el disseny, el temps d'enviament o el preu són uns dels molts factors que us preguntareu a l'hora de triar la millor barbacoa d’obra. Afortunadament, avui dia no cal un gran espai per adquirir una barbacoa d'obra. A més, hi ha una gran selecció de tipus de barbacoes d'obres, ja siguin més petites o grans, més costoses o assequibles.

Ara us mostrarem aquells factors que heu de tenir en compte a l'hora d'escollir la millor barbacoa d'obra.

 • Les dimensions del jardí: És important tenir en compte no ubicar la barbacoa a prop de plantes o arbres. A més, també és important tenir un punt de llum a prop de la barbacoa per a les teves trobades nocturnes.
 • El material de la barbacoa. Tria un material resistent com el ciment refractari, ja que sempre són a l'exterior i és fàcil que alguns materials s'oxidin com l'acer ordinari.
 • El nombre de comensals. Considera quantes persones solen estar a les vostres trobades per gaudir de la barbacoa tots junts.
 • La garantia de la barbacoa. Si us assegureu de fer un bon ús i un bon manteniment de la barbacoa, podeu durar tota una vida. Encara que és recomanable comprar una barbacoa amb una garantia mínima de 2 anys per recolzar el seu funcionament normal.
 • El muntatge de la barbacoa. La majoria de les barbacoes es compren desmuntades i un mateix l'ha de muntar un cop arribi a casa. Per això, és important que la barbacoa tingui unes bones instruccions de muntatge.
 • El mode d'enviament. És fonamental avaluar la manera i les condicions de compra que s'adaptin millor a tu. És convenient que es pugui enviar la barbacoa d'obra a domicili i pagar en línia de forma segura.

A continuació, et presentarem els millors models de barbacoes d´obra considerant les característiques principals exposades anteriorment perquè puguis triar la que millor s´adapti a tu i al teu jardí o terrassa.

Comparativa de les millors barbacoes d’obra

 

Model

 

Dimensions

 

Dimensions graella

 

Material

 

Color

 

Nº de comensals

 

Pes (kg)

 

Barbacoa d'obra Maputo amb graella

 

 

 

640 x 1900 x 440mm

 

 

480 x 340 mm

 

Maó i ciment refractari

 

 

 

Gris

 

4 o 6 comensals

 

 

250

 

Barbacoa d'obra Valencia amb graella

 

 

 

1150 x 2020 x 500mm

 

 

540 x 350 mm

 

Maó i ciment refractari

 

 

 

Gris

 

8 o 10 comensals

 

 

350

 

Barbacoa d'obra Lyon amb graella

 

 

 

700 x 2020 x 500mm

 

 

540 x 350 mm

 

Maó i ciment refractari

 

 

 

Negre i marró

 

 

8 comensals

 

 

320

 

Barbacoa d'obra Madrid amb graella

 

1150 x 2010 x 500 mm

 

540 x 350 mm

 

Maó i ciment refractari

 

 

Gris

 

 

8 o 10 comensals

 

 

320

Detalls de les 4 millors barbacoes d'obra

Els 4 models de les millors barbacoes d´obra coincideixen en molts aspectes crucials al´hora de comprar una barbacoa d'obra, com són el material de maó i ciment refractari o la graella de ferro. En funció de l'ús que en faràs, caldrà comprar un model més econòmic o més car.

D'una banda, si sou d'aquelles persones que preferiu gaudir de petites barbacoes en família, la barbacoa d'obra Maputo és ideal per a aquestes trobades sota el sol. I, altrament, la barbacoa d'obra València és perfecta per organitzar grans àpats.

D'altra banda, si el que busques és que la barbacoa d'obra sigui l'element principal i que s'integri amb l'ambient del teu jardí, la barbacoa d'obra Lió donarà un toc rústic i natural al teu jardí. Mentres que la barbacoa d'obra Madrid aportarà minimalisme i modernitat.

Els millors models de barbacoes d'obra

Barbacoa d'obra Maputo amb graella

 • Ideal per col·locar a qualsevol racó del teu jardí gràcies a les seves dimensions, ja que és un dels models més petits.
 • El seu disseny senzill està fet perquè es camufli amb l'ambient del teu jardí sense deixar de banda la seva practicitat i funcionalitat.
 • Aquesta barbacoa està fabricada amb maó matisat i ciment refractari amb una graella de ferro que es pot gaudir entre 4 o 6 comensals.
 • Disposa de safata inferior.
 • Indicada per a carbó i llenya.

Si t’agrada compartir tardes de diumenge de primavera i nits d'estiu en petit comité amb la família, parella o millors amics, la barbacoa d'obra Maputo amb graella és l'opció perfecta per a aquestes reunions a l'aire lliure.

Barbacoa d'obra València amb graella

ü  Disseny d'aspecte tradicional amb un toc elegant que donarà al teu jardí un aire sofisticat per combinar amb totes les plantes i mobiliari.

 • Té una gran capacitat d'emmagatzematge gràcies a la safata inferior i als dos taulells laterals per deixar els accessoris a mà.
 •  L'opció perfecta per reunir fins a 8 o 10 comensals.
 • Indicada per a carbó i llenya.

La Barbacoa d'obra València es diferencia de l'anterior per la capacitat d'emmagatzematge, tant per als accessoris com per al menjar, ja que pot abastar més comensals. El color gris blanquejat il·luminarà el jardí formant part de la decoració. A més a més, la seva estructura tradicional amb teulada donarà un toc refinat a l'entorn.

Barbacoa d'obra Lyon amb graella

 • Un dels models de barbacoes d'obra de més tendència avui dia gràcies al seu aspecte que combina l'estil rústic i el modern.
 • A la part inferior s'ubica un compartiment fet amb maó refractari amb unes dimensions igual que la barbacoa exposada anteriorment.
 • La seva graella de ferro pot abastar una capacitat de menjar per a fins a 8 comensals.
 • Indicada per a carbó i llenya

Si el que busques és emportar-te a casa una barbacoa d'obra rústica, moderna i elegant que compti amb un espai suficient per trobar un grup d'amics aquesta barbacoa és la teva millor opció. La barbacoa d'obra Lió amb graella de ferro no només aportarà la seva funcionalitat principal, també serà l'extra decoratiu que farà del teu jardí un lloc acollidor i natural gràcies al seu disseny que encaixa amb un ambient rural i acollidor.

Barbacoa d'obra Madrid amb graella

 • Barbacoa d'obra moderna i d'estil minimalista que crea la unió perfecta entre la natura i la geometria gràcies a les línies fines i refinades.
 • Disposa d'un ampli emmagatzematge amb dues safates inferiors i dos taulells laterals.
 • La graella de ferro té una capacitat per abastar entre 8 o 10 comensals.
 • Indicada per a carbó i llenya.

El model Madrid a més de posicionar-se al rànquing de les barbacoes preferides del mercat actual també ho està al de les barbacoes d'obra de qualitat. Aquesta barbacoa prefabricada combina tots els aspectes, tant en disseny com en funcionalitat, que qualsevol jardí necessita per fer les millors barbacoes en companyia

Productes necessaris per encendre la teva barbacoa d'obra

Encendre una barbacoa no és una tasca difícil si tens els productes adequats i saps com fer-los servir. Quins productes per barbacoa necessitaràs?

 1. Carbó vegetal: Produirà molta brasa per a un encès ràpid.
 2. Pastilles ecològiques: Amb tan sols introduir 2 pastilles sobre el carbó s'iniciarà el foc després d'encendre-les per la part dels brins.
 3. Feixos de llenya de pi, alzina i roure: Ofereix resistència i durabilitat al foc. Els feixos són una perfecta opció perquè les barbacoes tinguin un punt fumat.
 4. Gel d'encesa per a barbacoes: L'opció més ràpida i segura per impregnar el carbó i encendre el foc sense deixar empremta d'aromes que poden impregnar als aliments. Important! Utilitzar sempre productes lliures de derivats de petroli, sense querosè i sense parafina com la selecció que ofereix FESMÉS.
 5. Combustible líquid d'encesa per a barbacoes: Es tracta d'un concentrat sense olor, sense fum i de llarga combustió.

A més, hi ha una gran quantitat d'accesoris per barbacoes que et permetran facilitat, protecció i un bon manteniment de la barbacoa: penjadors, pinces, bufadors, raspalls, suports d'acer inoxidable, fundes per a barbacoes, etc.

Navegueu per la nostra selecció de productes per garantir la seguretat i la rapidesa d'organització de la millor barbacoa per a la vostra llar!

Les barbacoes d'obra, sens dubte, són uns productes estrella de la temporada primavera-estiu pels seus dissenys i la seva fàcil instal·lació, ja que estan prefabricades amb mòduls i es reben ben embalades. Només caldrà seguir les instruccions de muntatge i poder-ne gaudir per tota la vida.

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa