Com netejar i mantenir la gespa artificial?

Com netejar i mantenir la gespa artificial?

Jardí i Terrassa
Mantingues la gespa artificial impecable durant tot l'any i realça la bellesa del teu jardí! A continuació t'expliquem com netejar la gespa artificial pas per pas, perquè aconsegueixis lluir al màxim l'exterior del teu habitatge.

La gespa artificial és una de les millors alternatives que pots optar per aconseguir el jardí que sempre has volgut tenir, ja que a més de no requerir un gran manteniment, un cop col·locat, et durarà en perfecte estat si saps com netejar-se correctament. Per aquest motiu, us explicarem uns consells de neteja i recomanacions de manteniment perquè aconsegueixis tenir una gespa artificial impol·luta. No t'ho perdis!

Què necessitaré?

Eines: Rasclet de pues, mànega o hidronetejadora.

La gespa artificial el pots col·locar durant tot l'any, però et recomanem que ho instal·lis abans de la primavera. D'aquesta manera, quan arribi ja estarà ben assegut i podràs realitzar tota mena d'activitats a l'aire lliure fins que torni el fred.

Crea ambients frescos i naturals, en les zones exteriors de la teva llar, com ara jardins, piscines, terrasses o àtics. L'extensa gamma de mesures, et permet instal·lar-ho en qualsevol extensió de terreny, independentment de la mida que tingui la superfície.

La petjada de la gespa artificial és molt confortable i còmoda, per no parlar de l'elegància que transmet. A partir d'ara, tots els racons on l'hagis col·locat seran predilectes per celebrar festes i esdeveniments amb la família i amics a l'exterior.

Com raspallar la gespa artificial?

Hauràs d'agafar un rasclet de pues dures i passar-ho per tota la superfície de gespa artificial, tenint en compte el sentit amb el qual rastelles, ja que ha de ser en el sentit oposat al creixement de les fibres. D'aquesta manera, podràs eliminar tota la pols i restes de brutícia que es va acumulant al llarg del temps.

Nota:

Et recomanem que aquesta acció la repeteixis almenys 1 cop per setmana, per evitar que s'acumuli brutícia a la gespa i després costi més netejar-lo.

Quan regar la gespa artificial?

Encara que estiguem parlant de gespa artificial, aquest també necessita ser regat, ja que l'aigua ajudarà a mantenir-lo net, conservar durant més temps els seus colors i la seva lluminositat.

S'aconsella regar-lo amb més freqüència durant els mesos d'estiu, ja que la gespa estarà fresc i ajudarà a disminuir la temperatura, evitant que s'escalfi massa i aportant el confort i comoditat desitjada.

Com treure taques a la gespa artificial?

En passar hores i hores a la gespa artificial, és normal que es taqui o caiguin restes de menjar, però, és molt important que quan es taqui, es netegi immediatament, amb la finalitat d'evitar la presència d'insectes.

Simplement hauràs de netejar amb una mànega o netejadora que expulsi aigua a pressió.

No obstant això, si la taca es produeix per substàncies més difícils de treure, hauràs d'utilitzar aigua i sabó especialitzat. En cas de taques més extremes, el lleixiu diluït de 3% en aigua, serà la millor opció.

Finalment, si el que ha caigut ha estat un xiclet a la gespa artificial, la millor manera per eliminar és aplicant gel. Pren nota d'aquest consell, perquè encara que no ho creguis, és possible que passi més d'una vegada!

Com mantenir la gespa artificial en perfecte estat?

Per mantenir la gespa artificial en perfecte estat durant el màxim temps possible, hauràs d'evitar col·locar, en la mesura del possible, molts objectes pesats que xafin la gespa, sense oblidar la teva comoditat. Per tant, podràs col·locar tranquil·lament mobiliari de jardí, barbacoes i altres objectes, sense sobrecarregar la zona de la gespa en excés.

La millor manera per evitar el deteriorament que poden ocasionar aquests elements, és no arrossegar-per la gespa, i així evitar possibles arrencaments dels filaments. I d'altra banda, guardar sota cobert durant les èpoques de l'any o períodes en què no els utilitzessis amb tanta freqüència, com és el cas de l'hivern o la tardor.

Si tens molt clar que vols col·locar una barbacoa a la zona de jardí, et recomanem que escullis una gespa artificial amb tractament anti raigs UV i amb test de resistència al foc. D'aquesta manera t'aportarà tranquil·litat, si en algun moment cauen brases o espurnes a la gespa.

Finalment, és molt important que només utilitzis productes específics per a la neteja i cura de gespa artificial.

FESMÉS, t'oferim tot el que necessites per realitzar un bon manteniment. Tria els productes i llueix la seva gespa artificial com mai!

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa