Quin tipus de pintura es fa servir per pintar rajoles?

Quin tipus de pintura es fa servir per pintar rajoles?

Pintures
Necessites un canvi a casa? T'agradaria renovar les rajoles sense haver d'embrutar de pols? T'expliquem quin tipus de pintura s'utilitza per pintar rajoles i donar aire fresc i renovat a casa teva.

Imagina't si les parets parlessin. Concretament les rajoles de la cuina i el bany. Quines llargues converses plenes de confessions, oi?

De moment, sembla que només escolten, però d'alguna manera són capaços de transmetre sensacions, el pas del temps, les tendències del moment o la personalitat de cadascú. A més, encara que s'hagin introduït nous materials, segueixen i continuaran sent els revestiments més estimats. Això és així, gràcies a la seva forta resistència als canvis de temperatura, productes químics, la seva duresa i durabilitat.

Aquest revestiment clàssic pot tenir un inconvenient: El seu aspecte apagat o simple. I, possiblement ets aquí per trobar la manera de renovar les rajoles sense haver de trencar-les amb un martell i tenir un cost molt elevat.

Deixa'ns dir-te que ets al lloc indicat, perquè a continuació indicarem quin tipus de pintura s'utilitza per pintar rajoles i les gammes de colors de la pintura per a rajoles de bany i cuina.

Tipus de pintura per a rajoles

Dissenyar i pintar les rajoles és una molt bona opció per renovar les parets de casa teva amb un resultat excel·lent i en poc temps.

Hi ha dues opcions per pintar rajoles:

  1. Aplicar imprimació i seguidament l'esmalt per a rajoles. La imprimació preparació universal acrylic Bruguer és una preparació especial adherent per pintar materials de difícil adherència per després ser esmaltats o pintats.
  2. Aplicar pintura per rajoles directament sense haver de fer una imprimació. A FESMÉS recomanem utilitzar l'àmplia gamma de colors Bruguer pintura per rajoles, cuines i banys.

 

Per a un acabat renovat sense haver d'usar pintura, també hi ha els retoladors per renovar juntes rajola Bruguer blanc. Aquest tipus de pintures per a juntes de rajoles en format retolador són perfectes per quan només volem donar un toc nou a les rajoles que tenim i fer desaparèixer les juntes groguenques que queden al pas del temps. Sense haver d'embrutar, amb assecat ràpid i de gran adherència.

Quins avantatges ofereixen els esmalts per a rajoles?

  • S'apliquen directament a la superfície i així t'evites una mà d'imprimació i estalvies temps.
  • Ofereixen una àmplia gamma de colors. Podeu consultar la gamma de colors a l'apartat esmalt per a rajoles cuines i banys. Un catàleg de colors molt frescos que aportaran un aire fresc i modernitzat. A més, es poden barrejar entre si per crear colors més personalitzats.
  • Preparats per suportar la humitat i ser rentables les vegades que calgui.
  • Màxima resistència i llis perfecte.

Quins colors de pintura per a rajoles hi ha?

L'esmalt per a rajoles de cuina i bany que més recomanem per pintar, ja sigui per la seva gamma i per la seva alta qualitat en els seus acabats, és la gamma de colors Bruguer pintura per rajoles.

Es tracta d'un esmalt sintètic amb un acabat ceràmic d'alta brillantor a cadascuna de les rajoles. A més, cada color està pensat per crear dissenys entre si o barrejar-los per crear colors personalitzats. Des del color blanc cotó per aconseguir estades que respirin un aire més net o minimalista, fins a un vermell rosella per crear espais amb caràcter arriscat.

Aquests són els colors dels esmalts per a rajoles

  • Blanc cotó
  • Blanca farina
  • Beix bescuit
  • Beix avellana
  • Groc llimona
  • Ocre torrat
  • Taronja teula
  • Vermell rosella
  • Verd psitatxo
  • Blau pacífic
  • Blau Egeu
  • Gris Àrtic
  • Gris Perla
  • Pedra
  • Talp
  • Gris ciment
  • Gris Pisarra


A continuació, explicarem pas a pas com pintar rajoles de bany i cuina.

Com pintar rajoles de bany pas a pas?

En primer lloc, és imortant tenir a mà un mini rodet, una safata per pintar, cinta carrossera, metre i guants. Tots aquests accesoris els podreu trobar amb la millor qualitat, a l'apartat Accesoris de pintura

Ja ho tens tot llest? Aleshores, toca posar-nos mans a l'obra!

1. Comença preparant la superfície. Amb un drap o una esponja que no ratlli, neteja i desgreixa la superfície que vulguis pintar. Aquest procés serà senzill si utilitzes un bon desengreixant de rajoles.

És important deixar-los perfectament nets, és per això que de vegades no n'hi ha prou amb aigua i sabó. A més, és primordial deixar les juntes impecables. Ja que pot afectar que quedin imperfeccions i també que la durabilitat sigui molt menor.

2. Asseca-ho bé. Quan les rajoles estiguin netes, has d'assecar-les amb un drap de cotó que no deixi anar motes de pols. També funciona molt bé un drap de microfibres.

3. Aplica l'esmalt per a rajoles. Abans de res, remou bé l'esmalt per a rajoles amb l'ajuda d'una espàtula per assegurar el bon acabat i la uniformitat del color. A continuació, amb una brotxa o corró i a una temperatura ambient de 5-35ºC, aplica la primera capa.

Truc per tenir un acabat impol·lut: És important que per pintar la rajola apliquis capes amb uniformitat de pintura i treballar sempre en la mateixa direcció d'aplicació.

Si el que vols és crear dissenys, amb l'ajuda duna cinta per pintar d'ús general, protegeix les superfícies que no vols que siguin pintades. Aquests accessoris són fàcils de desbobinar i treure després de pintar, no es trenca amb freqüència i es pot escriure a sobre.

4. Deixa assecar durant 6 hores. Si el color o el disseny que tens al cap és un color intens i fort, recomanem donar una segona capa de pintura per a rajola. També ho recomanem si vols que no es vegi el dibuix que tenia abans la rajola.

5. Acabat perfecte. Després de 2 o 3 dies, les rajoles estaran a punt per mantenir-les. Utilitza una esponja o drap humit i sabó, sobretot evitant el contacte amb productes abrasius ni corrosius.

Fàcil, oi? És una solució ideal per no perdre molt de temps i diners amb obres. I sobretot sense haver d'embrutar-se de pols.

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa