Com mantenir la piscina neta?

Com mantenir la piscina neta?

Jardí i Terrassa
Quins són els nivells de clor i ph òptims? Què puc fer per mantenir neta la piscina durant més temps? Sovint l'aigua de la piscina es torna verda, què puc fer?

Quins són els nivells de clor i ph òptims? Què puc fer per mantenir neta la piscina durant més temps? Sovint l'aigua de la piscina es torna verda, què puc fer?

Molta gent es fa les mateixes preguntes que tu i aquí trobaràs totes les respostes que necessites per mantenir la teva piscina en bones condicions durant tot l'estiu.

Problema 1. Aparició d'algues verdes a la piscina

Un dels problemes més freqüents durant l'estiu a les piscines, és l'aparició d'algues verdes a l'aigua.

Les causes d'aquest problema poden ser per algunes circumstàncies entre elles que el Ph de l'aigua de la piscina és massa alt, que el temps de filtració de la piscina no sigui suficient o que s'estiguin acumulant impureses a les parets o en el fons de la piscina.


Solucions:

- Prova a netejar amb un raspall el fons i les parets de la piscina. Ajuda't després del skimmer per fer una neteja més acurada.

- Regula els valors del Ph de manera que els nivells tinguin un valor entre el 7,0 i el 7,4.

- Connectar el sistema de filtració fins que l'aigua torni a tenir els colors que pertoca.

Problema 2. Aigua de la piscina verda

En el cas que el Ph sigui massa baix, l'aigua de la piscina es torna verda però no hi ha cap existència d'algues, però si no es fa res a temps, n'acabaran sortint.

Quan l'aigua de la piscina també està verda, també pot passar perquè no hi ha floculació.

 

Solució: Ajustar el Ph i tractar l'aigua amb clor i productes d'antialgues. El tractament de l'aigua de la piscina ha de ser el següent:

- 20 grams de clor per cada 1 metre cúbic d'aigua

- 250 ml d'antialgues per cada 10 metres cúbics d'aigua

També recomanem posar a l'skimmer floculant: per cada 50 metres cúbics d'aigua. 

Problema 3. Aigua de la piscina bruta i tèrbola

Quan veiem que l'estat de la piscina no és l'òptim perquè trobem l'aigua bruta o tèrbola la causa majoritàriament és perquè li falta clor.

Altres motius que poden portar l'aigua de la piscina a aquest estat és perquè no s'està fent una bona neteja i s'està consumint més clor de lo normal.


Solució: fer un tractament de xoc de clor fins que veiem que l'aigua torna a estar a la normalitat. Netejar també el sistema de filtració. Llavors ja farem servir el paràmetres normals de clor.

- Quan el Ph de la piscina és massa alt, cal aplicar un minorador de Ph i aconseguir que no superi com a mínim un valor de 7,4.

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa