Regals de nadal ideals pels amants del bricolatge

Regals de nadal ideals pels amants del bricolatge

Nadal

Aquest any encertaràs segur amb la llista de regals de Nadal ideals per als amants del bricolatge. No poden faltar a cap taula de treball!

Encertar cada any amb el regal de Nadal perfecte no és una tasca fàcil, però tampoc és impossible. De vegades, per por a no estar a l'altura, solem decantar-nos per la via senzilla i escollim regals quotidians com els típics pijames, mitjons, perfums o altres accessoris, que, al cap i a la fi, queden oblidats al calaix.

Una manera d'encertar amb el regal de Nadal és regalar coses útils, que despertin la creativitat i la imaginació. Així que, encara que no disposeu d'un manetes amant del bricolatge a casa, en regalar una eina de bricolatge no només li estareu oferint un obsequi a aquella persona, sinó que li estareu donant la possibilitat de desenvolupar noves aptituds.

Així que, amb el Nadal a poques setmanes de distància, avui a FESMÉS us oferim una selecció d'eines manuals i elèctriques ideals per regalar als amants del bricolatge aquest Nadal, tant professionals com principiants. Ens posem mans a l'obra?

Què regalar per Nadal a un amant del bricolatge?

Caixes d'eines, trepants, cargoladors, accessoris de decoració, pintures, etc. Tant si és un expert/a o un bricolador/a apassionat, podeu trobar multitud d'opcions d'eines originals per regalar.

A continuació, oferirem petites ajudes sobre què se li pot regalar per Nadal a un amant del bricolatge, depenent dels seus interessos i la seva experiència.

  • Bricolador/a principiant. Estàs de sort! Aquesta persona amant del bricolatge no té pràcticament res a la seva taula de treball. Així que, qualsevol eina, tant manual com elèctrica, serà molt benvinguda aquest Nadal.

  • Bricolador/a creativa: Les ments més imaginatives que no paren de buscar solucions per donar nous tocs d'estil a casa seva. Els objectes destinats a la decoració de la casa o al jardí seran el regal ideal per a aquests amants del bricolatge i la decoració. Papers pintats, rellotges de paret, quadres... A l'apartat Bricolatge de la nostra botiga online trobaràs tot el necessari en eines de bricolatge tant en decoració, il·luminació i pintura.

  • Bricolador/a. Per aquells aficionats a les reparacions i petites reformes de casa que comencen a trobar-hi el gust, que millor que sorprendre'ls amb tallers o organitzadors d'eines i caixes d'eines perquè, de mica en mica, comencin a construir el lloc de treball.

  • Bricolador/a expert: Valora les eines de qualitat, a més de necessitar l'equipament adequat per dur a terme la feina de casa amb total seguretat. No tothom disposa d'un Bricomania a la família!

Per posar-t'ho més fàcil, hem elaborat un llistat d'eines i maquinària que es convertiran en el regal de Nadal perfecte per a qualsevol amant del bricolatge.

MALETÍ D'EINES

Sens dubte, una de les opcions més completes i contrastades amb una excel·lent relació qualitat-preu. El maletí d'eines de mà és l'accessori must, tant per fer feines de bricolatge com per fer petites reparacions a la llar.

Kreator ha creat una sèrie de maletins d'eines molt resistents, lleugeres i amb folre a l'interior. Pràctics estoigs amb multitud d'eines d'acer de vanadi de croma de qualitat molt alta. Entre ells destaquem dos maletins:

BANC DE TREBALL PLEGABLE

Un altre obsequi que es classifica com un dels regals perfectes pels amants del bricolatge és el banc de treball plegable.

Un banc de treball que compta amb dues peces ajustables i resistents per subjectar la peça que vulguis perforar, cargolar, serrar, pintar, etc. Se sosté sobre una estructura d'acer negre molt robusta que pot suportar fins a 100 kg.

Compte amb unes manetes giratòries ajustables i 4 pinces amb blocs extraïbles que permetran fixar fermament la peça. A més, es pot plegar perquè ocupi el mínim espai possible quan no s'estigui fent servir.

TREPANT PERCUSSOR

El trepant percussor és ideal per foradar i percudir múltiples superfícies i materials bidireccionalment. Està equipat amb un motor de 650W, especialment indicat per a ús domèstic o ocasional, i permet treballar amb fusta, acer o formigó.

Aquest trepant percussor ing0260 està dissenyat per treballar de forma còmoda i segura, ja que incorpora de manera ergonòmica un botó de bloqueig, portaboques, topall de profunditat i un selector de velocitat.

SIERRA DE CALAR

La serra de calar és un dels accessoris que mai pot faltar a la taula d'un amant del bricolatge que li encanti fer mobles amb fusta o altres materials.

Amb la serra de calar Bosch PST 650 amb maletí es pot aconseguir excel·lents cantells de talls rectes o corbs en múltiples materials. Ofereix vibracions mínimes "Low Vibration" que ajuden a un treball més precís i segur. A més, gràcies a la seva funció de bufat d'aire garanteix una vista clara de la línia de tall en tot moment.

El peu ajustable permet talls a engonals de fins a 45 ° i el suport SDS de la serra ajuda a un canvi ràpid de fulles de forma segura i sense necessitat d'eines.

ASPIRADOR POWERPLUS POWX322 HUMIT SEC

Continuem la llista dels regals de Nadal perfectes per als amants del bricolatge amb el complet aspirador de Powerplus powx322, ideal per treure la pols i líquids ràpidament i eficaçment.

Està format per un dipòsit d'acer inoxidable i un motor de 1000W que pot aspirar fàcilment pols a un dipòsit de 15 L. El tub de 3 peces permetrà netejar llocs molt difícils d'assolir sense necessitat d'esforç.

Les rodes, la nansa i els 3,5 metres de cable fan que aquest aspirador sigui molt maniobrable. A més, el filtre és rentable per la qual cosa hauràs de canviar menys sovint.

Amb aquest aspirador Powerplus powx322 triomfaràs gràcies a la seva versatilitat d'ús al mobiliari, al jardí o al cotxe 

MULTIPOLIDORA DELTA BOSCH PSM100 A + 30 HOJAS DE LIJA

Regala l'oportunitat de donar una segona vida als mobles! Tenim el regal de Nadal perfecte per a aquelles persones que volen obrir una porta a la creativitat i a la imaginació per restaurar peces de casa, afegint-hi un toc personal a casa.

Amb la multipolidora Bosch PSM100 es podrà polir i polir fins i tot les zones de difícil accés, tant en superfícies petites com en grans. Té 100 watts de potència i ve amb un extens joc amb 30 papers de vidre diferents per treballar cantonades vores i superfícies.

Una multipolidora lleugera i compacta que es pot utilitzar per al poliment de marcs de portes o finestres, mobles, de pintura i vernís o llistons de contravendes. 

EMOLADOR ANGULAR BOSCH UNIVERSAL GRIND 750-115

L'esmoladora angular PWS 750-115 ofereix la facilitat de maneig per a un avenç de treball ràpid en tasques de bricolatge. Dissenyada per a grans projectes, l'esmoladora angular és ideal per esmerilar, tallar i raspallar metall, pedra, formigó, rajoles, etc.

Ofereix un fàcil maneig juntament amb un disseny ergonòmic, baix pes i mida compacte, característiques que asseguren un treball còmode fins i tot en tasques de llarga durada. Aquesta eina disposa d'un motor de 750W i un sistema de protecció contra la pols per evitar el desgast dels components interiors i perllonga la vida útil de l'eina.

Aquesta esmoladora angular PWS 50-115 és perfecta per rectificar punts de soldadura, tubs curts i làmines de metall o eliminar de manera senzilla l'òxid de portes i mobles d'exterior.

Consulta els nostres preus rebaixats on podràs trobar les millores ofertes en eines i maquinàries del mercat.

Comparteix aquesta publicació