5 adorns de Nadal que no han de faltar a casa teva

5 adorns de Nadal que no han de faltar a casa teva

Nadal

Des d'arbres coberts de neu fins a estovalles dissenyades per a l'ocasió, explora els adorns nadalencs essencials que transformaran la teva decoració.

Començar a pensar en les decoracions nadalenques és una veritable sensació de plaer per a molts.Començar a pensar en les decoracions nadalenques és una veritable sensació de plaer per a molts. Quina millor manera hi ha que començar a conèixer els 5 adorns de Nadal imprescindibles que no han de faltar a casa teva?

És probable que hagis estat anticipant l'arribada de Nadal des de finals d'octubre, visualitzant com es distribuiran els adorns de Nadal aquest any a casa. Permet-nos indicar-te que, ara que has entrat a conèixer els 5 adorns de Nadal imprescindibles que proposa FesMés, has rebut el senyal que estaves esperant per iniciar la decoració nadalenca.

Benvinguts a la temporada on l'art d'adornar és tendència. Descobrim junts els imprescindibles nadalencs?

Arbre de Nadal

L'arbre de Nadal és la tradició més clàssica de Nadal, el pinacle festiu per excel·lència. Tant se val si ets dels que estimen l'aroma fresca d'un pi natural o si t'inclines per la comoditat d'un arbre de Nadal artificial que ha sobreviscut a més Nadal que tu. L'important és que l'arbre sigui digne d'Instagram i, per descomptat, que estigui ple d'històries que incloguin gats entremaliats i nens emocionats que intenten colar-se a la llista de bons escrivint la carta dels reis.

Arbres de Nadal nevats, decorats amb pinyes o de metall formats per llums LED, l'elecció d'un arbre de Nadal dependrà de la tradició nadalenca de la família i de l'estil decoratiu de la llar. Si necessites consells per escollir quin arbre de Nadal serà el que vestirà el teu saló o rebedor llegeix les claus següents al nostre article Com escollir l'arbre de Nadal i encertaràs completament.

Arbres de Nadal

Boles de Nadal

Quantes boles de Nadal són massa? La resposta és mai n'hi ha massa! Des de les tradicionals boles de Nadal de color vermell, daurat i plata fins als adorns de Nadal penjants més extravagants que podràs trobar a FesMés. Però compte, no voldràs que el teu arbre acabi semblant un experiment científic de colors nadalencs. O potser sí, i podries començar una nova tendència!

I és que d'això es tracta el Nadal: adornar les llars com cadascú vol expressar-se. En aquest sentit, a FesMés hem volgut posar-ho fàcil per a tots i oferir diferents boles i adorns de Nadal d'estil tradicional, rústic, nòrdic i excèntric. Podràs trobar packs de boles de Nadal de colors tradicionals, adorns de Nadal penjants de fusta o figures de vidre.

Boles per l'arbre de Nadal

Llums de Nadal

Com cada any, et tornaràs a preguntar: Llums blanques, de colors, intermitents o tot alhora? Per ajudar-te en la teva elecció, mostrarem tots els pros i contres de cadascuna.

  • Llums de Nadal blanques atorguen a l'arbre de Nadal un toc d'elegància clàssica. Tant si és blanc càlid com blanc fred, el color blanc a la llum crea un ambient acollidor que pot complementar qualsevol paleta de colors. Brinda sensació de calma i serenitat.
  • Els llums de colors llampants inunden d'alegria i vitalitat. Amb la seva resplendor brillant, els llums de Nadal de colors afegeixen un toc divertit, sent particularment atractius per als més petits. La seva cridanera i animada presència crea una atmosfera atractiva i captura l'esperit alegre de la temporada.
  • Els llums amb centelleigs intermitents introdueixen dinamisme i un toc de diversió en la decoració nadalenca. Destaquen la màgia i l'emoció de la temporada i capten l'atenció de tothom.
  • La combinació de llums blanques, de colors i intermitents, ofereixen una experiència visualment impactant i versàtil. Aquest concepte és molt utilitzat a les cases dels Estats Units, on la vivacitat dels llums de colors i la dinàmica diversió dels llums intermitents proporcionen un escenari emocionant per gaudir durant tota la temporada.

Llums de Nadal

Una altra possibilitat decorativa que poden substituir les garlandes de llums són les garlandes de Nadal sense llum, ideals per complementar la decoració de l'arbre de Nadal i inclús per a adornar la portar principal de casa.

Branques de grèvol

Les branquetes de grèvol amb baies vermelles, qui no identifica aquesta planta amb Nadal? Aquesta planta nadalenca no només afegeix un toc de frescor a la decoració nadalenca, sinó que es considera un amulet de la sort, a més de prometre prosperitat i felicitat.

Les corones nadalenques són adorns de Nadal ideals per col·locar estratègicament les branquetes de grèvol amb baies vermelles. Opta per les corones nadalenques que incorporin colors tradicionals de la temporada, com ara el vermell o el verd. Aquests adorns, sigui a la porta principal o com a centre de taula, afegeixen un toc elegant natural que captura l'essència de Nadal.

Corones nadalenques

Guardar un lloc a taula per col·locar el toc vermell de les baies és una opció elegant i molt nadalenca. Els adorns de Nadal com espelmes i centres de taula crearan un ambient màgic que transformarà qualsevol espai en un racó encantador.

Plats i estovalles nadalenques

No hi ha dubte que la taula és l'epicentre de moltes celebracions nadalenques. Eleva l'experiència culinària tan esperada de Nadal amb plats i estovalles nadalenques especialment dissenyats per a l'ocasió.

Amb aquesta guia infal·lible dels 5 adorns de Nadal que no poden faltar a casa teva, ja pots preocupar-te només de posar-te la gorra de Santa Claus, encendre els llums i començar la nova temporada.

Si voleu llegir més articles sobre decoracions nadalenques, descobriu aquí totes les tendències i idees inspiradores per decorar la teva llar.

Comparteix aquesta publicació