Com pintar les reixes de ferro

Com pintar les reixes de ferro

Pintures

Com has de pintar les valles i reixes de ferro de casa teva perquè et durin més temps en perfecte estat?

En aquest consell t'expliquem com pintar les tanques i les reixes de ferro de casa teva. Normalment, les reixes de metall es troben a l'exterior de les cases i estan exposades a canvis climàtics que deterioren el metall, produint l'oxidació i, per tant, debilitant l'estructura.

És important protegir les valls i reixes abans de pintar-les amb el color desitjat, així ens assegurarem de preservar el bon estat de les reixes i fer que llueixin a l'exterior de casa teva.

A continuació, oferim els passos que cal fer per pintar una reixa de metall juntament amb una gran varietat d'esmalts de pintura Hammerite. Un esmalt especial per pintar sobre ferro i òxid amb tres propietats: Imprimació, protecció i antioxidant amb un acabat decoratiu.

 

Abans de començar, preneu nota dels consells previs següents perquè l'activitat sigui el més professional i divertida possible.

  • Has de deixar que la pintura s'assequi completament per aplicar la capa de pintura o segellador.
  • Col·loca sota les reixes un llençol vell o trencat, per no embrutar amb la pintura l'espai on es trobi la reixa. És millor que els plàstics i el diari, una tècnica de professionals.
  • Sigues creatiu quan vulguis pintar la reixa, no cal que sigui blanc o negre perquè harmonitzi amb el disseny d'exteriors. Es pot convertir en el punt focal de la decoració gràcies a l'àmplia gamma que oferim a l'apartat de Pintura per a metall i ferro.
  • Finalment, recorda que la neteja de la casa és molt important i és preferible que mantinguis neteja l'estructura perquè la pintura es conservi i la façana de la casa es vegi cuidada.
 

Ja teniu la brotxa a la mà? Pren nota i pintar!

PAS 1. Comprova la pintura de la tanca o reixa de metall

Un dels trucs més habituals per comprovar l'estat de la pintura en una tanca o reixa de metall és dibuixar un cercle amb un ganivet a les zones més afectades per les condicions climátiques.

Un cop tinguis dibuixat el cercle o quadrat a la tanca de metall, enganxa una cinta adhesiva sobre ella i, posteriorment, retira-la. Si la pintura es desprèn de la reixa metàl·lica, significa que la pintura no funciona bé. 

Et sorprendràs perquè a priori sembla que el material està en bon estat, però després d'aquest truc sabrem si realment ho està o no. 

Si aquest és el cas, no et preocupis. Tenim el producte per preparar la superfície  de la tanca o reixa de metall

  1. En primer lloc, amb l'ajuda d'una espàtula, treure tota la pintura solta.
  2. Seguidament, aplica el decapant per a metall amb una brotxa a tota la superfície. Si la pintura comença a inflar-se, és un bon senyal.
  3. Amb la mateixa espàtula o un raspall comença a gratar per cintar tota la pintura solta.
  4. Finalment, neteja la superfície amb dissolvent per deixar la superfície neta i començar a treballar.

PAS 2. Procedeix a escatar la reixa

Hauràs de remoure els residus de corrosió o floridura que es trobin a la reixa, rascant la superfície amb un raspall de fuster. Un cop ja s'hagi escatat tota la tanca o reixa de metall, serà important treure la pols que hagi quedat a la superfície.

No pintis sense haver remogut l'òxid de la superfície de la reixa! Si no ho elimines, el més probable és que es corroeixi la pintura.

PAS 3. Tria la pintura correcta

El color dependrà de la combinació de tonalitats que tinguis a l'espai exterior que tinguis a l'espai exterior que col·loquis la reixeta. A més, pots triar un acabar mat o brillant.

Com ja hem anomentat amb anterioritat, deixa portar la teva creativitat al límit! A FESMÉS posem a la teva disposició una gran varietat de pintures per a metall i ferro en difrents acabats i colors. Així que, aconsellem que renovis completament l'aspecte del teu exterior i t'atreeicis a escollir el que més t'agradi.

Els esmalts Hammerite destaquen per aplicar-se directament sobre el ferro o el metall, sense necessitat d'imprimació preu sobre la superfície en tractar. A més proporcionen un acabat extra llis d'alta brillantor que brinden una protecció òptima de fins a 8 anys.

Grandàries d'envasos: 250 ml, 750 ml, 5L.

Tons de color: Blanc, negre. gris perla, verd, verd fosc, blau, vermell, vermell carruatges, marró, groc, magnòlia, blau fosc i coure.

Temperatura d'aplicació: Entre 8ºC i 25ºC

Tiemps de repintat: 4 hores sense cap límit

Pas 4. Pintar la reixa de metall

Per aconseguir una protecció antioxidant alta, és important aplicar com a mínim un gruix de 0,1 mm de capa. Això equival a 2 mans de la pintura per a metalls i ferro Hammerite.

  • En primer llloc, remou molt lleugerament la pintura. No vigorosament!
  • Per començar a pintar les reixes, cal que li donis una primera capa. Així ajudaràs a segellar el color. En aquest pas, assegureu-vos que les vores i les cantonades estiguin apropiadament recobertes. 
  • Després d'esperar 4 hores aproximadament, podeu aplicar la segona mà. Encara que el temps d'assecatge al tacte sigui 1 hora, és important respectar les4 hores recomanades pel fabricant.

A continuación, t'especifiquem quina eina utilitzar segons la tanca o la reixa de metall que vulguis pintar per a un acabat professional.

  • Aplicació amb brotxa. Indicat per a superfícies complicades i petites.
  • Aplicación amb rodet. Indicat per a superfícies planes i llargues.
  • Aplicació a pistola. Pressió de la pistola a 25/35 psi o al màxim volum. Aplica 4 capes deixant 1 hora entre capa i capa. Amb aquesta eina, si ho veus convenient, pots diluir la pintura usant el dissolvent hammerite®.
 

¡I ja tindries la reixa de metall pintada i protegida! Esperem que hagi estat de gran utilitat. Si tens pensat arreglar, protegir i decorar superfícies exteriors, fes una ullada a les nostres idees i consells de pintura.

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa