4 millors pintures impermeabilitzants per a terrasses

4 millors pintures impermeabilitzants per a terrasses

Pintures
Cap paret de casa teva està exempta de patir humitats, però, no ens atabalem! Et presentarem les millors pintures impermeabilitzants per a terrasses, que evitaran la formació de taques d'humitats.

Sabem que et preocupa que puguin aparèixer taques negres, fong, àcars o floridura a les parets de casa teva. I és que aquest fet és un problema més habitual del que molts creuen.

Cap paret de casa teva està exempta de patir humanitats, però, que ningú s'atabali! Només caldrà saber com tractar la qüestió i avançar-se a la situació. És per això que som aquí.

Avui, a FESMÉS, et presentarem les millors pintures impermeabilitzants per a terrasses, que evitaran la formació de floridura, males olors i taques d'humitat.

 

Abans de tot, si és que ja t'has adonat d'alguna taca negra a paret exterior de casa teva, serà important determinar la causa de l'origen de la humitat a la paret. L'error més comú que se sol cometre és pintar directament sobre la taca negra sense plantejar-se quin ha estat l'origen.

Hi ha diferents causes que poden generar humitats

  • Alguna esquerda on es filtren les humitats externes ocasionades per les pluges.
  • Un trencament de la canonada.
  • Manca de ventilació. És el problema més freqüent i més fàcil de solucionar.

Ara bé, la pregunta del milió: Com es treu la humitat de les parets?

Com ja s'ha dit amb anterioritat, l'error més comú és pintar sobre la taca negra de la paret. Però tingues-ho per fet que tornarà a semblar.

Aconsellem buscar assessorament professional per avaluar l'estat de les parets, i així poder cuidar la paret que ha estat afectada.

La pintura exterior antihumitat és la solució ideal per prevenir i solucionar els deterioraments per la humitat. Així que, com a experts en el sector de les pintures, et detallem les millors pintures impermeabilitzants per a terrasses que evitaran la formació de floridura, males olors i taques d'humitat, així podràs tenir la teva terrassa perfecta per a tot l'any.

Per què és important escollir la millor pintura impermeabilitzant per a exterior?

Les parets exteriors són les que estan més exposades als canvis climàtics, ja que s'enfronten als dies de pluja, fred, calor o sol. Per tant, corren més risc de deteriorament.

És per això que escollir la millor pintura impermeabilitzant per a exterior és el primer pas important per evitar problemes en el futur, i que tinguis problemes d'humitats amb facilitat a l'interior de la llar a través de les esquerdes.

Hi ha diferents factors per triar la millor pintura impermeabilitzant per a terrasses, com per exemple, la transpiració necessària, la durabilitat o la usabilitat. A continuació, et presentarem una sèrie d'aspectes essencials per impermeabilitzar la teva terrassa.

4 aspectes essencials per impermeabilitzar la teva terrassa

Hi ha dues opciones per impermeabilitzar terrasss, treure la coberta existent i canviar-la per una de nova, o bé, cobrir la superfície actual. En qualsevol dels dos casos és essencial conèixer molt bé la superfície amb què treballaràs amb la pintura impermabilitzant. 

1. L'ús habitual que es fa de la terrassa. És important tenir en compte aquest aspecte, ja que si és una terrassa transitable i amb molta vida diària, serà acrucial utilitzar pintura impermeabilitzant de molta resistència i protecció. 

2. Els punts singulars que té la superfície, així com els marges, els desballestaments, trobades, etc. Aquests llocs són els quesolen presetnar la majoria de problemes a l'hora d'aplicar pintura impermeabilitzant. Ja que no segellar correctament aquests espais pot crear filtracions.

3. El pendent o la irregularitat de la terrassa. Abans de tractar superfícies irregulars caldrà fer arranjaments per aconseguir que el pendent sigui llisa. A més, la terrassa ha de tenir un bon pendent que acabi en embornals per evacuar l'aigua i no sobrecarregar el material impermeabilitzant.

4. L'execució i el moment en què es va impermeabilitzar la terrassa és un punt essencial que cal tenir en compte. Així que, abans de provocar desastres a causa de les males condicions climàtiques, caldrà tenir en compte el temps que farà i estar segur que no plourà en el moment de l'aplicació de la pintura impermeabilitzant.

Comparativa de les 4 millors pintures impermeabilitzants per terrassa

 

Marca

 

Ús

 

Color

 

Acabat

 

Temperatura aplicació ºC

 

Disolvent

 

Secat 23 ºC (hores)

 

Sense olor

 

CEYS

 

Exterior

 

Vermell i terracota

 

Llis fibrat

 

No aplicar per sota de 51ºC ni amb humitat ambiental >85%

 

Aigua al 25%

 

12

 

 

Montó

 

Exterior

 

Gris i vermell

 

Llis fibrat

 

Entre 5 i 35

 

Aigua

 

Entre 2 i 4

 

 

Soudal

 

Interior/ Exterio

 

Blanc, gris i terracota

 

Semi-mat

 

Entre 5 i 35

 

Aigua

 

3

 

 

Montó

 

Exterior

 

Blanc i vermell

 

Semi-mat

 

Entre 5 i 35

 

Aigua

 

Entre 4 i 6

 

La nostra selecció de les millors pintures impermeabilitzants per a terrassa

Aguastop Ceys cautxú acrílic amb fibres

Revestiment elàstic de la marca Ceys a base de cautxú acrílic reforçat amb fibres. La pintura impermeabilitzant Aguastop de cautxú acrílic compta amb una protecció professional contra l'aigua. 

  • Tecnologia FIBERTECH, una fórmula reforçada amb fibres polimèriques que li confereix una alta capacitat de cosit de fissures i esquerdes a la superfície a tractar.

  • Major resistència mecànica i durada, assegurant que no es deteriori amb el trànsit ocasional.

  • Forta adaptabilitat a tota mena de suports amb una alta capacitat de cobriment i resistència als raigs UV.

  • Aplicacions en terrats, teulades o cobertes planes, d'almenys 3% d'inclinació, i inclinades no transitables.

  • També es pot aplicar a faldons, finestres, xemeneies, careners i altres punts singulars.

  • S'obtindrà una forta adherència a zones de ciment, fibrociment, formigó, fusta, teula, maó, alumini, escuma PU, gres o zinc.

  • És important no cobrir-ho amb acabats, teles asfàltiques i revestiments bituminosos.

Impermeabilitzant antigoteres acrílic Montó gris

L'impermeabilitzant antigoteres forma part de la família acrílica elàstica de gran resistència que destaca per evitar fissures en canvis de temperatura.

  • Pintura impermeabilitzant, eficaç, segura i fàcil d'utilitzar, no només evita les formacions de floridura, també protegeix la llar d'humitat i deteriorament.

  • Revestiment antigoteres per a terrasses, cobertes i façanes amb un acabat semimat.

  • Pot ser aplicable a façanes, morter de ciment, maó porós i tela asfàltica.

  • Llarga durada, impermeable i transitable de pas limitat.

  • Destaca per la seva bona adherència i assecat per evaporació.

  • No acumula pes sobre l'estructura.

  • Pintura impermeabilitzant antigoteres acrílica disponible en color gris o vermell.

Pintura Impermeabilitzant kit Soudagum Hydro

Kit impermeabilitzant líquid SOUDAL amb un alt poder de farciment per aplicar a tota mena de superfícies humides o mullades.

 
 
  • El revestiment protector impermeable sense solvent és adequat per a una àmplia gamma d'aplicacions, des de sostres i canals fins a juntes, buits i esquerdes interiors i exteriors.

  • Pintura minicomponent llesta per utilitzar sense dissolvents ni isocianats. De fàcil aplicació.

  • És possible aplicar 2 capes i és resistent a la pluja 2 hores després de l'aplicació.

  • Sense necessitat d'imprimació i pintable.

Pintura impermeabilizant antigoteres

Pintura antigotera impermeabilitzant per a aplicacions professionals que destaca per la consistència cremosa i per la seva forta penetració en qualsevol esquerda i fissura.

 
  • Aplicable a façanes, formigó, maó, escuma de Poliuretà, terrasses, mitgeres, tela asfàltica, rajoles catalanes, etc.

  • Microporosa per a la impermeabilització i protecció de superfícies horitzontals i verticals.

  • Compte amb una forta elasticitat i alta adherència i resistència a l'aigua.

  • Pot de 15 quilos per a treballs de gran envergadura i disponible en color vermell o blanc a l'apartat de pintures impermeabilitzants de la pàgina web FESMÉS.

Amb totes les pintures impermeabilitzants anteriors aconseguiràs un resultat sorprenent, cobrint tota esquerda o fissura i creant una capa forta i sana tenint en compte el futur de casa teva.

A més, l'avantatge que comparteixen la nostra selecció de les millors pintures impermeabilitzants per a terrasses és que no cal incorporar cap mena de tela asfàltica abans d'aplicar la pintura impermeabilitzant. La fórmula que presenta la nostra selecció de les millors pintures impermeabilitzants és d'alta qualitat i amb fibres que assoleixen aïllar només aplicant una capa.

Tot i això, si desitges un resultat immillorable o vols assegurar-te per l'experiència viscuda amb la humitat, pots aplicar una malla o tela asfàltica.

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa