Què vam aconseguir amb l'Arredoniment Solidari?  Objectiu complert!

Què vam aconseguir amb l'Arredoniment Solidari? Objectiu complert!

Compromís Social

En un món on l'individualisme sovint preval, és gratificant presenciar com les comunitats s'uneixen per ajudar els qui més ho necessiten. És per això que a FESMÉS Bricolatge iniciem el projecte d'Arredoniment Solidari a través del programa “Cap persona sense llar”, en col·laboració amb ASSÍS.

Una campanya de centres d'acollida que ofereix allotjaments estables a persones sense llar, on puguin disposar d'un espai/allotjament, des del qual iniciar processos de canvi i millora en funció de les capacitats personals amb el suport de professionals i voluntaris de l'entitat. Una reeixida i inspiradora campanya que ha aconseguit recaptar més de 5.300€ i rebre més de 10.500 donacions. Un exemple inspirador de com petites contribucions pot generar un impacte significatiu a la societat. Objectius complert!

El poder del cèntim addicional

El programa Arredoniment Solidari ha permès als clients afegir uns cèntims extres a comprar, amb l'objectiu de donar suport al projecte social de centre d'acollida per a persones sense llar i subvencionar programes enfocats a atendre les necessitats d'individus en risc d'exclusió social. Uns cèntims que, a primera vista, poden semblar insignificants, però quan se sumen, es converteixen en una força col·lectiva que pot marcar la diferència.

Superant les expectatives

El projecte “Cap persona sense llar” ha superat àmpliament les expectatives inicials en recaptar més de 5.300€ i rebre més de 10.500 donacions. Unes xifres que mostren la solidaritat, així com la importància que la societat dona a la lluita contra el problema de la manca d'habitatge i l'exclusió social. Cada donació, per petita que fos, s'ha convertit en un suport valuós per a aquells que més ho necessiten.

Impacte en la contribució d'habitatges de mitjana i llarga estada

A Catalunya hi ha més de 14.000 persones sense llar. Hi ha molts factors de risc que desencadenen aquesta situació, però el transcendental és la disponibilitat i assequibilitat de l'habitatge digne i adequat, que és un dret bàsic. Gràcies a la vostra col·laboració, ASSÍS ha pogut ampliar i millorar els seus serveis per brindar refugi segur i digne. Els fons recaptats han permès atendre, de manera integral, les necessitats de les persones que se centren en situació d'exclusió social (serveis bàsics, assistència social, allotjament, formació i inserció sociolaboral, cura de la salut, activitats ocupacionals, etc.).

El projecte duu a terme les accions següents:

  • Cada persona rep, regularment, la visita de dues persones voluntàries durant 4 hores aproximadament.
  • L'educador fa una visita de 4 hores a cada habitatge de forma quinzenal o en funció de les necessitats.
  • Els treballadors socials fan entrevistes amb els residents de manera individualitzada de forma setmanal/quinzenal d'1 hora de durada en funció de la necessitat.

Gràcies per sumar-te al projecte

És imprescindible agrair a totes les persones que van contribuir amb el seu granet de sorra. Cada cèntim donat ha marcat la diferència en la vida de 60 persones que actualment estan allotjats als pisos gestionats per ASSÍS.

Tot i que gràcies a vosaltres la campanya ha estat un èxit rotund, la realitat és que la manca d'habitatge i l'exclusió social són problemes complexos i persistents que encara s'han d'abordar de manera sostenible. Per tant, és fonamental mantenir l'impuls solidari i continuar donant suport a iniciatives com l'Arredoniment Solidari FESMÉS “Cap persona sense llar”.

En aquest PORTAL podràs obtenir informació ampliada de cada projecte i seguir l'estat de les recaptacions fent clic a cadascun. Si ja heu fet una donació, també podràs obtenir el teu certificat al portal.

Comparteix aquesta publicació