L'energia renovable que canviarà la vida de FESMÉS

L'energia renovable que canviarà la vida de FESMÉS

Compromís Social

A FESMÉS ens comprometem a reduir el nostre impacte ambiental i contribuir a la sostenibilitat mitjançant la instal·lació de plaques solars.

Hem fet el pas! Ja tenim plaques solars a cinc centres FESMÉS. Per fi podem anunciar que hem apostat per una energía autoproduïda 100% renovable i sostenible.

Això ens permetrà generar energia neta i renovable a partir de la llum del sol, cosa que redueix la nostra dependència de font d'energia no sostenible i també ajuda a estalviar factures d'energia.

El repte sostenible del 2022

Donat el gran consum, la nostra activitat industrial i el descens del cost del material fotovoltaic, hem apostat per la instal·lació de plaques solars. Un repte sostenible que volíem aconseguir per aquest 2022 i, el resultat del qual ha estat una instal·lació fotovoltaica que permet una potència total de 285,36 KWp distribuïts en 696 panells solars.

"El creixement de les energies és imparable, fet que ens fa molt feliços. Les plaques solars generen beneficis innegables per a la transformació del planeta. Un planeta que hem de cuidar per a un entorn net verd i sostenible".

Més lliures i verds

Amb la intenció de reduir l'impacte ambiental de la nostra activitat, aquest darrer any hem construït, a passets, un gran projecte de diversos mesos de durada. Després d'elaborar estudis i anàlisis, s'ha assolit centenars de metres quadrats destinats a aprofitar l'energia solar. I aquest ha estat el resultat als diferents centres de FESMÉS Bricolatge:

  • La botiga FESMÉS Blanes ha invertit 33.331,62 € en 78 plaques solars de 410 Wp, obtenint una potència de 65,60 Kwp, i estimant una producció anual de 36.785,00 kWh/any.
  • La botiga FESMÉS Olot ha invertit 100.245,57 € en 252 plaques solars de 410 Wp, obtenint una potència de 103,32 Kwp, i ha estimat una producció anual de 117.230,49 kWh/any.
  • La botiga FESMÉS Sant Pere de Ribes ha invertit 82.145,22 € en 230 plaques solars de 410 Wp, obtenint una potència de 94,30 Kwp i estimant una producció anual de 65.715,39 kWh/any.
  • La botiga FESMÉS Valls ha invertit 54.677,77 € en 136 plaques solars de 410 Wp, obtenint una potència de 55,76 Kwp, i ha estimat una producció anual de 65.715,39 kWh/any.
  • El regulador central de Sant Feliu de Buixalleu ha invertit 61.905,15€ en 160 plaques solars de 410 Wp, aconseguint una potència de 65,60 Kwp, i estimant una producció anual de 72.832,40 kWh/any.

Creiem que aquestes xifres tan rellevants esdevindran una inversió a llarg termini molt beneficiosa per a la nostra empresa i per a vosaltres, i estem compromesos a continuar investigant i adoptant tecnologies sostenibles.

                                                   Coberta FESMÉS Girona                             

                                              Coberta FESMÉS St. Pere de Ribes  

Inversió de futur

Tot i que la instal·lació d'energies renovables requereix certa inversió per a la seva posada en marxa, a FESMÉS ho teníem clar des del principi: Invertir en una energia renovable és una inversió segura i estable al llarg del temps.

Una inversió que ha estat possible gràcies al suport financer de la Unió Europea en el marc del Programa Next Generation.

A les "Ajudes del Programa d'incentius lligats a l'autoconsum i l'emmagatzematge, amb fonts d'energia renovables i implantació de sistemes tèrmics renovables dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea en el marc del Programa Next Generation".

Atorgament de les ajudes

Comparteix aquesta publicació