FESMÉS amb l'Arrodoniment Solidari. Suma't al projecte!

FESMÉS amb l'Arrodoniment Solidari. Suma't al projecte!

Compromís Social

Mitjançant aquest projecte, tots plegats podrem aportar un granet de sorra per cuidar la Terra. Així que t'animem a formar part d'aquesta família i sumar-te al projecte

En aquest 2022, FESMÉS bricolatge ha iniciat el projecte de l'Arrodoniment solidari i destaca com la primera empresa del sector del bricolatge a implantar aquest sistema de donació.

La col·laboració s'ha realitzat juntament amb Worldcoo, empresa social creadora de l'Arrodoniment Solidari, per garantir el destí de les donacions.

 

El projecte solidari

L'objectiu d'aquest projecte solidari és preservar els boscos de l'Abera (Alt Empordà) a través de la millora integral de la resiliència del mosaic forestal, per a la prevenció d'incendis forestals, i d'altres fenòmens extrems derivats del canvi climàtic.

L'import va destinat a les ONG Sèlvans en cooperació amb la Xarxa per a la Conservació de la Natura. L'associació Sélvans neix de persones que, sense ànim de lucre, treballen conjuntament amb la missió de conservar el patrimoni forestal de més alt valor natural, tenint com a propòsit ocupar un mínim d'un 5% de la superfície forestal a Catalunya.

Sabies que en aquesta primera campanya s'han aconseguit més de 3.000€ a partir de 6.000 donacions de clients i clientes FESMÉS?

Mitjançant aquest projecte, tots plegats podrem aportar un granet de sorra per cuidar la Terra. Així que t'animem a formar part d'aquesta família i sumar-te al projecte.

Com col·laborar

En pagar amb targeta, el mateix datàfon et preguntarà si vols arrodonir l'import final de la compra i fer la donació dels cèntims a la causa social. Només hauràs de prémer el botó verd del datàfon.

La teva donació vindrà reflectida al tiquet de compra en forma de codi per poder sol·licitar, si ho desitges, el certificat de donació corresponent.

Dia internacional de les donacions

El 29 de novembre, Dia Internacional de les donacions, conegut com a Giving Tuesday, FESMÉS Bricolatge destinarà les donacions de l'Arrodoniment Solidari a l'ONG ASSÍS, per així oferir allotjament estable a persones sense llar, on puguin disposar d'un espai/allotjament des del qual iniciar processos de canvi i millorar en funció de les capacitats personals amb el suport de professionals i voluntaris de l'entitat.

No et quedis sense col·laborar!

Comparteix aquesta publicació