Arrodoniment Solidari Integra Pirineus. Uneix-te a la iniciativa!

Arrodoniment Solidari Integra Pirineus. Uneix-te a la iniciativa!

Compromís Social

Descobreix les nostres fites solidàries i uneix-te a la nova campanya per prevenir incendis forestals mitjançant la gestió forestal sostenible, realitzada per persones en situació o risc d'exclusió.

A FesMés, comencem el 2024 reafirmant el nostre compromís amb la comunitat i el medi ambient. Creiem fermament en la importància de recolzar els qui més ho necessiten i de cuidar el nostre entorn natural. Aquests valors guien les nostres accions i ens impulsen a continuar col·laborant en projectes que generin un impacte positiu i durador.

Un agraïment des del cor: Resultats de la campanya anterior

FesMés ha col·laborat amb el programa de beques menjador d'EDUCO enfocat a aquells infants en risc de pobresa i exclusió social que tinguin no només una alimentació sana i equilibrada, sinó també la possibilitat de millorar-ne el rendiment i la integració a l'escola.

Gràcies a la generositat d'11.473 donacions, assolim el 87% del nostre objectiu de finançament, recaptant un total de 6.063 € a la nostra darrera campanya "Beques menjador, perquè amb gana no es pot estudiar”. Això va permetre que 110 nens i nenes es beneficiaran de forma directa i natural per les accions de la campanya. I, 330 beneficis indirectes que van rebre un efecte potencial de les donacions de la campanya.

Un nou repte: Units pels boscos i les persones

Estem emocionats d'anunciar la nostra nova campanya en col·laboració amb Integra Pirineus. Un projecte que té un doble propòsit: prevenir l'aparició i el desenvolupament de grans incendis forestals, a través de la gestió forestal sostenible, realitzada per persones en situació o risc d'exclusió, especialment aquelles que tinguin una discapacitat intel·lectual o un trastorn de la salut mental. Amb el teu suport, podrem contribuir a crear una societat més inclusiva, justa i compromesa.

El nostre objectiu: Canviant vides i protegint la natura

A Catalunya la superfície forestal ocupa el 64% del territori i a l'estiu del 2023 aquestes masses boscoses van patir greus incidents. A més, les Nacions Unides preveuen un increment dels incendis forestals del 30% per a l'any 2050 i el 50% per a finals del segle.

A causa del risc elevat d'incendis dels nostres boscos, la fundació Integra Pirineus vol dotar els boscos de la comarca de l'Alt Urgell i la lluita contra incendis forestals.

Com vol aconseguir-ho? Es tracta d'adaptar la vegetació existent a enclavaments estratègics conformant zones de baixa càrrega de combustible que modifiquin el comportament del foc i facilitin les tasques d'extinció dels equips, tant aeris com terrestres.

Les activitats que durem a terme inclouen:

  1. Generació d'ocupació de qualitat: Creació i manteniment de llocs de treball per a peons forestals, destinats a persones en situació de risc i exclusió social.
  2. Prevenció d'Incendis Forestals: Desenvolupament de zones als boscos que minimitzin la virulència dels incendis i redueixin la vulnerabilitat de les zones forestals.
  3. Facilitació de l'extensió d'incendis: Creació de franges que facilitin la feina dels mitjans d'extensió terrestres i assegurar el pas segur per la xarxa viària estratègica.
  4. Gestió Forestal Sostenible: Prevenció de grans incendis forestals mitjançant una gestió sostenible duta a terme per persones en situació de risc, especialment aquelles amb discapacitats intel·lectuals o trastorns de salut mental.

La teva col·laboració és vital: així pots ajudar!

El teu suport és fonamental per a l'èxit de la campanya. Aquí us expliquem com podeu col·laborar:

  • Donacions a través del datàfon: En pagar amb targeta a les nostres botigues, el datàfon et preguntarà si voleu arrodonir l'import final de la vostra compra i donar els cèntims a aquesta causa social. Només hauràs de prémer el botó verd del datàfon.
  • Donacions a través del portal Worldcoo : A través del pagament en targeta de crèdit o Paypal podràs col·laborar amb la quantitat que vulguis amb 3 passos: Escollint la quantitat, la forma de pagament, i finalment, omplint el formulari amb les teves dades de contacte.

La teva donació es reflectirà al tiquet de compra en forma de codi, que podràs fer servir per sol·licitar el certificat de donació corresponent aquí.

Gràcies per sumar-te al projecte

Volem reiterar el nostre agraïment a tots els nostres clients i col·laboradors. Si bé gràcies a vosaltres podem continuar avançant i marcant una diferència real en la vida de moltes persones i en la conservació del nostre entorn natural, la realitat és que l'exclusió social i la protecció dels boscos són problemes complexos i persistents que cal abordar de manera sostenible. Per tant, és fonamental continuar mantenint l'impuls solidari i continuar donant suport a iniciatives com l'Arredoniment Solidari de FesMés "SOS fuego al bosque”.

En aquest PORTAL podràs obtenir informació ampliada de cada projecte i seguir l'estat de les recaptacions fent clic a cadascun. Si ja heu fet una donació, també podreu obtenir el vostre certificat al portal.

Comparteix aquesta publicació