Les millors taules descriptori per començar la rutina amb bon peu

Les millors taules descriptori per començar la rutina amb bon peu

Mobiliari i Decoració
La millor selecció de taules descriptori per a la llar. 1. Escriptori de taula amb calaixos 2. Taula estudi reversible Sansa Blanco Artik. 3. Escriptori desplaçable roure Canadian 4. Escriptori Gio Plus...

El teletreball, el model híbrid, la nova normalitat... Són tants els conceptes que tenim familiaritzats amb només un quart de segle, quina barbaritat! Les prioritats que valorem pel que fa a hàbits socials i laborals han canviat el recorregut. Per això a FESMÉS volem oferir les necessitats més vitals del teu dia a dia d'una manera còmoda i econòmica amb una taula d'escriptori perfecta.

Com volem començar a ajudar? Planificant el mobiliari del teu espai de treball amb les millors taules d'escriptori per treballar a casa. És així com es comença la nova rutina.

No és que estiguem presumint de la nostra àmplia gamma de taules d'escriptori i ordinador, és que estem convençuts que a la nostra selecció de les millors taules de treball, hi ha la que ocuparà el teu raconet a casa. T'ho demostrarem. Arranquem?

Els millors models de taula descriptori

  1. Mou la teva oficina a casa

La taula d'escriptori amb calaixos destaca per combinar funcionalitat i elegància. Un resultat que reforça l'estil escandinau amb els colors neutres de roure Canadian i Blanc Artik.

La taula d'estudi destaca per la seva versatilitat, ja que es pot col·locar de dues maneres diferents, en forma de "L" o en forma lineal. El suport de la calaixera a la paret vestirà de formalitat, ordre i serietat l'estança. I, en col·locar la taula d'escriptori en forma lineal sense recolzar la seva calaixera incorporada, inundarà la sala d'un ambient més fresc i avantguardista.

Compte amb una calaixera de 3 calaixos que poden suportar un pes de 5 Kg i un espai obert addicional en una de les cantonades que amplia les possibilitats d'emmagatzematge. Tota la taula està fabricada en melamina de 22 mm de gruix i inclou tiradors d'alumini, cantells de PVC de 6 mm i tacs llevat i antiratllat.

Encara falta una cosa important en aquesta taula d'escriptori per completar el kit de teletreball a casa. Combina-la amb la cadira d'oficina giratòria new executive negra i col·loca el Flexo LED regulable Worker blanc. Ara sí que sí.

  1. Múltiples posicions

Si ets d'aquelles persones que utilitza el canvi de la distribució de l'habitaciò com a teràpia. This one is made for you!

La taula d'escriptori multiposició Gio blanco Artik s'adapta a qualsevol racó, fins i tot al buit menys pensat. Es pot col·locar en recte, en "L" cap a la dreta i en "L" cap a l'esquerra.

De línies rectes i aspecte net, suau i minimalista, la taula d'escriptori multiposició està formada per 4 espais d'emmagatzematge, dos dels quals tenen portes. A més, compta amb accessoris perquè no es vegin els orificis de caragols.

El seu acabat blanc l'acompanya en l'estètica acurada i la fabricació en melamina, amb el segell PEFC de boscos gestionats de manera sostenible, li aporta l'extra per acabar de ser perfecta.

  1. L'art d'aprofitar l'espai

Els metres a la ciutat cada cop són més escassos i treure partit a tots els metres útils d'un pis petit és la nostra feina. Doncs bé, aquí tenim la solució perquè tu també disposis d'un despatx a casa.

La taula d'escriptori desplaçable es pot convertir en una còmoda en tan sols un desplaçament gràcies a les rodes i guies corredisses metàl·liques. L'espai que hi ha entre els calaixos i el tauler superior és de 12,5 cm i es pot utilitzar per col·locar el portàtil o els llibres. Un cop acabada la teva feina, plega la taula i ja has convertit la taula amb una consola perfecta.

Aquesta taula convertible de dos calaixos compta amb tres colors a escollir, ciment, blanc Artik o roure Canadian. A més, les taules formen part d'una col·lecció de mobles que combinen amb prestatgeries Zig Zag, taules de centre abatibles, taules extensibles i mobles de tv. Un look total que aporta continuïtat i tranquil·litat visual a l'espai.

Recomanem col·locar una cadira d'estil nòrdic al costat de la taula d'escriptori perquè s'integri en la transformació com a consola.

  1. El toc chic

La taula d'escriptori Touch blanc Artik, com indica el seu nom, aportarà el toc chic. Tota una icona de l'estil minimalista que desprèn elegància i senzillesa. Destaca per les línies rectes i netes que ajuden a crear un espai ordenat, aportant la calma i la concentració que es necessita a l'hora de treballar.

La part de la pota de metall es pot col·locar a la part dreta o esquerra, segons el que demani la teva decoració i distribució. La taula d'escriptori Touch potenciarà la il·luminació natural de l'habitació gràcies a l'unicolor blanc Artik que, a més, afavorirà la concentració.

  1. Dos en un

La taula d'escriptori GIO Plus és el moble ideal per treballar amb comoditat i, alhora, poder-ho tenir tot ordenat. Pensada i dissenyada per adaptar-se als ritmes de vida frenètics, l'escriptori amb prestatgeria GIO trobarà el vostre lloc en habitacions juvenils on l'ordre i l'espai regeixen.

Els 5 prestatges ofereixen una capacitat d'emmagatzematge destacada, sense entorpir la gran zona de treball. Està fabricada amb melamina d'acabat blanc, ciment i blanc Artik o roure Canadian i blanc Artik. A més, gràcies al seu acabat en mat, en netejar-la amb un drap humit quedarà impol·luta i llesta per posar-se a treballar de seguida.

Igual que nosaltres, els nostres fills/es necessiten començar la rutina de la millor de les maneres. Així que, serà ideal combinar la taula d'escriptori GIO amb una cadira d'escriptori com el model de cadira ONE de color negre, blau o taronja. Què et sembla la proposta?

  1. Cada cosa al seu lloc, i el seu lloc per a casa cosa

La taula d'escriptori reversible Sansa blanc Artik està formada per un ampli armari i dos calaixos per tenir-ho tot organitzat i tancat. D'aquesta manera sabràs on has deixat les coses sense haver de remenar tota la taula.

Fabricada amb melamina en blanc Artik i amb un disseny senzill, la taula d'estudi Sansa aportarà l'extra d'emmagatzematge d'una manera òptima i còmoda perquè les vostres coses sempre tinguin el vostre lloc fix.

  1. L'amor és als petits detalls

Com no enamorar-se de la taula d'escriptori Masster gris antracita blanc Artik? No és possible. Aquest escriptori marcarà la diferència pel seu estil defensor del "less is more". El disseny és simple i net amb una línia de color antracita que trenca amb la uniformitat, però de manera elegant i suau.

L'escriptori fabricat amb melamina compta amb un calaix lateral i dos prestatges a la part lateral per optimitzar l'espai al màxim. Inclou tacs en ABS llevats i antiratllades per evitar ratllar el terra.

Presumir que treballes des del sofà o el llit és divertit fins que la teva esquena es comença a ressentir. Així que, ves-te preparant per a la nova temporada de tornada a la rutina amb una bona taula d'escriptori. T'has decantat per algun model de la guia anterior? Visiteu la nostra categoria de taules d'escriptori i ordinador per conèixer l'ampli catàleg.

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa