Crea el teu arbre de Nadal personalitzat

Crea el teu arbre de Nadal personalitzat

Nadal

A l'últim taller de bricolatge que hem realitzat a les nostres botigues hem creat uns arbres de Nadal molt originals amb la col·laboració de Montana Colors i Wolfcraft. T'atreveixes a fer-ne un?

A l'últim taller de bricolatge que hem realitzat a les nostres botigues de Manresa, Sant Pere de Ribes, Vic i Valls hem creat uns arbres de Nadal molt originals amb la col·laboració de Montana Colors, expertes en pintura en esprai i Wolfcraft, experts en eines elèctriques. T'atreveixes a fer-ne un?

 

Avui t’expliquem com crear el teu arbre de Nadal personalitzat per a decorar el centre de la taula principal durant aquestes festes. Només necessitaràs un tauler de fusta, pintura en esprai de colors, cargols i deixar volar la teva creativitat. Si ets un amant del bricolatge, pren nota i no et perdis cap detall!

Pas 1. Tallar i polir la fusta

El primer pas per a crear el teu arbre de Nadal de fusta és dibuixar sobre el tauler de fusta la silueta de l’arbre amb un llapis, ajudant-te d’un regle. Les mides recomanades són: 150 mm d’amplada x 450 mm d’alçada, 250 mm d’amplada x 300 mm d’alçada o 200 mm d’alçada x 200 mm d’amplada. També pots crear un suport de 50 mm d’amplada amb un llistó de fusta per a subjectar l’arbre de Nadal sobre un peu. A continuació, caldrà seguir les línies realitzades amb una serra de calar i polir la superfície amb un bloc per polir per a un acabat òptim.

Pas 2. Pintar l’arbre de Nadal amb pintura en esprai

Deixar volar la teva imaginació, és hora de pintar el teu arbre de Nadal de fusta amb pintura en esprai. Si vols que els colors quedin més vius, et recomanem realitzar una primera capa de color blanc i deixar-la assecar per complet. Un cop sec, utilitza els colors que més t’agradin per a decorar el teu arbre de Nadal, nosaltres hem escollit el vermell i el verd, ja que són colors molt nadalencs, però també pots optar per colors metal·litzats com daurat o platejat. Per aconseguir un efecte envellit pots utilitzar el bloc per polir sobre la superfície pintada una vegada s’hagi assecat completament la pintura en esprai de colors. No t’oblidis de pintar també la superfície per a crear el suport de l’arbre de Nadal.

Pas 3. Muntar l’arbre de Nadal al suport

Amb l’ajuda d’un trepant cargolador, caldrà cargolar el suport creat amb el llistó de fusta a l’arbre de Nadal amb cargols per a fusta. Assegura’t que queden les dues peces ben subjectes l’una amb l’altre.

Pas 4. Decora la teva llar amb el teu arbre de Nadal personalitzat

Un cop acabat, només hauràs de col·locar el teu arbre de Nadal personalitzat al racó de la teva llar on més t’agradi. Pots realitzar un centre de taula, creant més d’un arbre de Nadal. També els pots utilitzar per decorar la part superior de mobles de la sala d’estar, menjador, cuina, rebedor o fins i tot a la zona d’estudi.

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa