Consells per triar la millor cadira gamer barata: Sigues el guanyador del joc

Consells per triar la millor cadira gamer barata: Sigues el guanyador del joc

Mobiliari i Decoració
El mercat de les cadires gamer és molt ampli i abasta quantitat de models, preus o extres. Així que, has de tenir clar quines són les teves prioritats o interessos. Amb quina cadira gamer barata et quedes?

Sí, sabem què hi ha a la teva llista de desitjos. Ho tenim clar i és una cadira gamer. I una de les teves màximes preocupacions és la teva butxaca, així que, no pares de preguntar-te si val la pena comprar una cadira gamer barata o no. Tenim raó?

El mercat de les cadires gamer és molt ampli i abasta quantitat de models, preus o extres. Així que, has de tenir clar quines són les teves prioritats segons la freqüència d'ús, l'espai o perquè vols una cadira gamer barata.

Tot i que una bona cadira gamer millora l'experiència de l'usuari en el joc, no només hi influeixen els dissenys futuristes i de colors personalitzats, és important tenir cura de la teva esquena, postura i, evidentment, la butxaca.

¿Per què és una bona opció escollir una cadira gamer barata?

 • T'interessa pagar marca? 

Sabies que un consumidor, de mitjana, està disposat a pagar un 20% més per obtenir el producte d'una marca reconeguda, però, a tu, t'interessa fer-ho?

Des de fa temps, tendim a defensar la postura de “si és car, és bo” i relacionem l'efecte plaent amb l'efecte preu. A vegades, el prestigi d'una marca té el seu reflex en el preu, encara que moltes altres estan en la qualitat, per descomptat.

En aquest cas, serà important tenir clares les prioritats i decidir si et convé més una cadira gamer barata o comprar models d'alta gamma.

 • ¿Necessites tots els extres? 

Altaveus integrats, estructures en formes ovalades, vibracions, llums connectades al videojoc. Existeixen infinitat de dissenys amb extres molt peculiars pels jugadors més habituals, però, utilitzaràs aquests accessoris exclusius?

És molt important tenir això clar, ja que aquesta decisió repercutirà directament al preu de la cadira gamer que vulguis comprar. Per això no cal incloure extres els quals no necessitaràs.

 • Acabats, materials i durabilitat

Passar massa temps davant d'un ordinador, passa factura. Ja sigui per aquelles persones amb jornades laborals de marató o per aquells que passen hores construint la seva illa flotant al Minecraft. Evidentment, són dues formes diferents de gaudir d'una pantalla, però hi ha alguna cosa que comparteixen. En tots dos casos és necessària una bona cadira resistent, còmoda i ergonòmica. 

A l'hora de comprar una cadira gamer, influeixen els acabats, els materials, la durabilitat i la resistència. Afortunadament, aquests aspectes es reflecteixen cada vegada més en la fabricació de les cadires gamer barates. 

Per tant, adquirir una cadira gamer barata no significa que tingui poca durabilitat, ni que les cadires gamer d'alta gamma siguin per a tota la vida. 

A continuació, t'ajudarem a trobar la cadira gamer barata que millor s'adapti a les teves necessitats com a usuari. Et presentarem les millors cadires gamer barates amb una excel·lent relació qualitat preu. Abans de res, per a escollir la cadira gamer barata que s'adapti millor a les teves necessitats com a usuari, has de conèixer les característiques principals a tenir en compte a l'hora de quedar-te amb la teva.

¿Què s'ha de tenir en compte a l'hora de comprar una cadira gamer barata?

Quan es tracte d'invertir diners en alguna cosa, som molt exigents i mirem les coses al més mínim detall. Així que, aquesta mateixa regla d'or s'ha de tenir present a l'hora de comprar una cadira gamer barata.

El mercat de les cadires gamer baratas és tan competitiu que s'han de valorar diversos factors, tant estètics com tècnics. Quins criteris tècnics has de tenir present?

 1. L'espai. Les teves necessitats són el punt de partida al qual has de prestar més atenció. És molt important fixar-se en l'espai on anirà col·locada la cadira gamer barata. No són cadires convencionals, sinó que estan dissenyades amb acabats voluminosos, suports amplis i reposabraços difícils d'encaixar dins de l'escriptori. Així que mesura bé abans de comprar la cadira gamer.
 2. La usabilitat. Cada vegada més, les cadires gamer no sols entren dins del mercat gamer sinó que estan destacant amb molta notorietat en els llocs de treball d'ofimàtica. Possiblement, amb un disseny més discret i amb menys accessoris extres, però segueixen la mateixa estructura en quan l'ample i la profunditat de la cadira.

 3. El material del seient. El gruix ha de ser suficient i no massa tou per a sentir-se còmode en asseure's duran llargs períodes de temps. A més, el revestiment juga un paper crucial  a l'hora de comprar una cadira gamer barata, ja que aquestes van des del tradicional teixit fins al cuir o reixetes de nilons. A continuació, et detallarem les característiques i consells més importants a tenir en compte a l'hora d'escollir el disseny i l'estructura de la teva cadira gamer barata.

Consells per escollir la millor cadira gamer barata

Com ja hem nomenat amb anterioritat, les cadires gamer no necessàriament han d'utilitzar-se per a jugar a videojocs. Una cadira gamer barata de qualitat és apta per a treballar, estudiar o passar moltes hores assegut.

Així que, és important que la cadira gamer barata que escullis et garanteixi unes certes regulacions destacades per a cada ús. És per això que hem tingut en compte valoracions que serveixen per cada usabilitat.

1. Ergonomia i comoditat. La profunditat i l'ample del seient ha de ser prou ampli per a conseguir una comoditat immillorable. Així que, en primer lloc, hem de tenir en compte les nostres mesures, ja que l'altura del respatller de la teva cadira gamer barata sempre ha de ser superior a l'altura del teu tronc. Normalment, una persona d'altura mitjana ha de tenir l'altura de la cadira entre 170 i 190 cm.

L'ample estàndard sol ser d'entre 40 i 50 cm, deixant entre 5 i 10 cm entre la flexió del genoll i el seient, per a així permetre asseure's amb l'esquena recta a la cadira. És molt important que sentis que les teves cuixes i peus estan ben relaxats en un angle de 90° respecte al seient.

Seguidament, presta molta atenció que la cadira gamer barata compti amb nivells ajustables d'altura en el suport i reposabraços, a més d'un mecanisme de bloqueig per a mantenir-se ferm en la inclinació adequada.

Finalment, no és necessari que la cadira gamer compleixi amb una inclinació entorn de 160° o 180°, però si és recomanable que tingui cert balanceig.

2. Suport de pes màxim i altura. S'ha de prendre en consideració el pes màxim que pot suportar la cadira, ja que és important que estigui per sobre de les teves necessitats. Això augmentarà tant la durabilitat, com la comoditat de la cadira gamer.

3. El reposabraços. Abans hem parlat de l'ergonomia, però un altre extra de comoditat de la teva cadira gamer barata serà que disposi d'un reposabraços regulables. Encara que sembli mentida, no totes les cadires gamer barates del mercat ofereixen aquest extra.

Has de fixar-te que els colzes i els avantbraços es recolzin sense forçar les espatlles i que els braços, recolzats en els reposabraços, formin un angle entre 90º i 100º.

4. El suport lumbar. Si et fixes en la columna lumbar, es troba una corba direcció cap a dins. És per aquesta raó, que en moltes cadires gamer, se situa un coixí extra que segueix la forma corbada correcta perquè la part inferior de l'esquena estigui recolzada.

5. El material i la transpirabilitatSí, el material, una altra vegada. Com ja hem nomenat amb anterioritat, el material és un dels criteris de compra més importants. El material farà que l'experiència en el joc o en el treball sigui més còmode i agradable.

Els materials més comunament usats és la tela o la pell de poliuretà (PU). Per una banda, la tela és un material molt durador i transpirable. A més, són molt resistents al desgast, tant a la calor com als productes químics.

Pel que fa les rodes, en el merado de les cadires gamer barates, et recomanem que valoris les rodes de poliamida recobertes d'engomat tou, ja que milloraran la rodadura i evitaran la deterioració del terra. 

La millor cadira gamer barata

Cadira gaming X40 giratòria

 

La cadira gamer giratòria model X40 de la marca XTR és una de les millores cadires gamer barates a l'hora de buscar comoditat i ergonomia. A part del seu disseny exquisit específic pels gamers en color blau o vermell, la cadira gamer X40 està fabricada en símil de pell microperforada transpirable en les zones de sudoració.

 • El suport és abatible mitjançant una palanca, amb el qual podràs ajustar l'angle del suport entre 75° i 140°

 • Els reposabraços es poden ajustar a l'altura necessària

 • Disposa de basculació per bloqueig, balancí amb ajustament de duresa i passador que bloqueja la funció

 • Les 5 rodes estan fabricades en poliamida, recobertes d'engomat tou i reforçades amb casquet metàl·lic

 • Inclou coixí mòbil per a evitar la sobrecàrrega muscular

 • Soporta fins a 100 Kg de pes

La millor cadira gamer barata per l'oficina

Cadira gaming giratòria coche gris

 

 

La cadira gamer giratòria destaca pel seu distintiu i elegant disseny, pensada per a aquelles persones que passen 8 hores davant d'un ordinador. El seu aspecte modern i disseny discret és ideal per a l'estudi de joves o adolescents, o simplement per a donar un toc més desenfadat a l'oficina, sense oblidar que millora la comoditat.

 • Reposabraços ajustables a l'altura necessària

 • Disseny giratori a 360º

 • Disposa del sistema basculant i elevació mitjançant palanca de gas que permet ajustar l'altura del seient de 46 cm a 56 cm

 • 5 rodes de nylon que proporciona un gir fàcil i silenciós

 • Suporta una càrrega màxima de 110 Kg

 • Ajust d'inclinació del respatller de manera personalitzada

La cadira és un element igual d'important que l'ordinador, la taula o qualsevol equip electrònic. Són tants els avatantges que ofereix una cadira gamer que s'ha d'avaluar acuradament cada detall, necessitat i desig.

Amb el teletreball les cadires i els escriptoris s'han convertit en un element  imprescindible per a invertir. La taula ha de ser funcional i dissenyada per a cada ús. Per exemple, en el cas de les taules d'escriptori gamer és important que hi hagi l'estructura adequada per a col·locar dobles pantalles, forats passafils o espais d'emmagatzematge laterals per a col·locar aparells electrònics, etc.

Com a recomanació nostra, la taula escriptori gamer gris antracita és ideal per a millorar l'experiència de joc gràcies al seu nivell incorporat per a col·locar dobles pantalles i els seus espais d'emmagatzematge. La solució perfecta per a tots els gamers que vulguin integrar els seus equips professionals amb la decoració de la casa de manera elegant i discreta.

I ara, veus possible aconseguir la millor cadira gamer barata per a tu?

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa