Com escollir arbres de Nadal

Com escollir arbres de Nadal

Nadal

Aquest any volem que les mirades dels teus familiars i convidats se centrin en el teu arbre, així que llegeix les claus següents per escollir l'arbre de Nadal i encertaràs del tot.

Tot i que per a molts el Nadal comença en el moment que els carrers s'il·luminen de llums nadalenques, el Nadal a casa comença a l'arbre de Nadal.

Sens dubte, l'arbre de Nadal és l'absolut protagonista del mes de desembre a tots els racons del món. Aquest és el símbol més internacional de Nadal i l'element imprescindible per convertir aquesta època de l'any en màgia.

Nevats, de sobretaula, de fusta... Avui dia, escollir l'arbre de Nadal ideal per a la teva llar no és una tasca fàcil, i més si estem informats de la quantitat d'ofertes d'arbres de Nadal i estils decoratius que hi ha al mercat.

Aquest any volem que les mirades dels teus familiars i convidats se centrin en el teu arbre, així que llegeix les claus següents per escollir l'arbre de Nadal i encertaràs del tot.

Avantatges de escollir un arbre de Nadal artificial

N'hi ha que busquen la naturalitat i d'altres que procuren centrar-se en l'aspecte pràctic. Al bloc d'avui volem centrar-nos en els arbres de Nadal artificials perquè pugueu estalviar temps i diners. Així que, a continuació, identificarem els avantatges de escollir un arbre de Nadal artificial.

  1. No requereix ni cura ni neteja al seu voltant, ja que mai no perden les agulles.
  2. Fàcil muntatge i preparat per a ús ornamental.
  3. Inversió molt econòmica i a llarg termini, ja que només es compra una sola vegada.
  4. Multitud d'estils i mides que s'adapten a qualsevol estil decoratiu.
  5. Desmuntables, fàcils de transportar i desar.
  6. Reeutilitzable. Pots guardar-lo en una bossa per a arbre de Nadal que en garantirà la longevitat, lluny de la pols i la humitat.

Tipus d'arbres de Nadal per escollir

Dedicar temps a escollir el tipus d'arbre de Nadal et permetrà gaudir-ne durant moltes festes més. És una de les decisions més importants de Nadal, ja que és una tradició que es repetirà any rere any.

Hi ha tants arbres de Nadal com adorns: arbres verds, d'agulla, nevats, amb garlandes incorporades o pinyes. La majoria dels models tenen una base metàl·lica que sosté tota l'estructura coberta per branques de PVC. Tot i això, també pots escollir un arbre de Nadal elaborat amb fusta o metall perquè encaixin amb estils decoratius més rústics o industrials.

A continuació, et presentem els models més comuns i algunes novetats perquè escollis l'arbre de Nadal perfecte per a la teva llar.

Imatge

Tipus d'arbre de Nadal

Model

Estil

Característiques




Arbres de Nadal tradicionals




Arbre de Nadal amb neu




Clàssic

El símbol del Nadal per excel·lència i que millor imita l'avet natural. Donarà joc a l'hora de col·locar els llums i els adorns.



Arbres de Nadal amb pinyes



Arbre de Nadal amb pinyes i fruits vermells



Natural

Aporta un aspecte especialment frondós, càlid i casolà.



Arbres de Nadal nevats

Arbre de Nadal nevat

Nòrdic

Un llenç a la imaginació que aporta elegància i sofisticació. Transmet calma i benestar.




Arbres de Nadal de metall




Arbre 400 LED llum blanca càlida




Modern/Industrial

Senzill, minimalista i actual. Ideal per sortir de l'estil convencional.

La ubicació de l'arbre de Nadal artificial

Abans d'escollir l'arbre de Nadal, t'has de plantejar on es col·locarà. Majoritàriament, es col·loquen en alguna cantonada del saló, darrere de les vendes perquè es visualitzi des de fora o als rebedors per donar la benvinguda als convidats. Aquest any col·loca el teu arbre de Nadal en un lloc crucial, un lloc on no entorpeixi el pas i prengui presència a tota la casa.

  • El saló. L'opció més clàssica de col·locar l'arbre de Nadal és la sala d'estar. Aquesta estada sol ser la més espaiosa i la que passem més hores. Així que, aportarà el toc entranyable durant les nits al sofà mentre mires la pel·lícula nadalenca de cada any.

  • El recibidor. Aparte que al estar fuera de las estancias no va a dificultar el paso, también es una buena manera de dar la bienvenida a la Navidad cada vez que entras en tu hogar. 

  • Al racó de la finestra. Segur que a casa teniu una cantonada amb una presa d'electricitat sense utilitzar. Si aquest és el teu cas, aprofita aquesta petita zona per donar-li vida durant aquesta època de l'any.

  • Al costat de la xemeneia. Què hi ha més nadalenc que col·locar l'arbre de Nadal al costat de la xemeneia? Aquesta és l'opció més segura si el que busques és crear una zona totalment nadalenca.

  • Al passadís distribuïdor. Si tenim un passadís ampli, aquest és un lloc estratègic perquè puguem veure l'arbre de Nadal des de diverses posicions. El passadís és una zona on podrem sentir el Nadal mentre estiguis cuinant, llegint un llibre al llit o des del sofà.

De quina mida triar l'arbre de Nadal artificial?

Si disposeu d'un espai ampli, aproximadament de 2 metres d'alçada, podreu escollir un arbre de Nadal de grans dimensions. Un arbre de Nadal artificial estàndard sol adaptar-se entre les mides de 60 cm a 180 cm.

Tanmateix, si no disposes de gaire espai, escull un arbre de Nadal que tingui dimensions reduïdes, de 60 cm a 100 cm. Aquests miniarbres de Nadal estan dissenyats per col·locar sobre un moble o ocupar espais petits per aportar un toc decoratiu puntual.

A FESMÉS disposem d´una selecció de mini arbres de Nadal que combinen a la perfecció amb estils minimalistes i rústics.

Decoració i il·luminació de l'arbre de Nadal

Per tenir èxit i encertar amb l'arbre de Nadal ideal cal pensar en l'estil que vestirà l'arbre aquest any.

Hi ha diferents tipus d'estils a l'hora de decorar, des de l'estil més tradicional amb boles nadalenques de color vermell i plata, les garlandes i les típiques llums de colors fins al pur estil més unificat i minimalista.

Per Nadal, tot s'hi val i tots els adorns nadalencs són benvinguts. Així que, perquè la vostra elecció sigui la perfecta, us deixem dos aspectes a tenir en compte.

  1. Elecció dels colors. Seguir una paleta de colors que combinin amb l'estil decoratiu que vols, serà fonamental per aconseguir una uniformitat a l'estètica.
  2. Agrupa accessoris per tonalitats o estils. A FESMÉS hem elaborat una selecció de diferents estils decoratius de boles de Nadal. Des de packs de boles tradicionals fins a una figura decorativa amb el més pur estil eclèctic.

Estrelles d'origami, mitjons vermells, pinyes, corones de Nadal, rens, follets... Aconseguir una decoració nadalenca original i personalitzada és possible per a tothom amb la nostra gamma d'ornaments decoratius.

Finalment, però no menys important, a més de l'estil decoratiu de l'arbre de Nadal, cal tenir en compte el color de llum que l'il·luminarà.

  • Arbres de Nadal verds tradicionals. Els llums multicolors i blanca càlida

  • Arbres de Nadal nevats. Llums blaus o blanca freda

  • Arbres de Nadal de fusta. Fonts de llum càlides

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa