Com il·luminar una habitació infantil?

Com il·luminar una habitació infantil?

Mobiliari i Decoració

Coneixes les possibilitats d'il·luminar l'habitació dels més petits de la casa?

En funció de cada espai i situació de l'habitació podrem il·luminar la nostra habitació d'una manera o altra quan es fa fosc o tenim poca llum natural combinant adequadament les llums generals amb les puntuals (per exemple, de les tauletes de nit o d'escriptori).

També és important que la decoració vagi en harmonia amb la resta de l'habitació infantil i crear un ambient agradable que ens faci sentir còmodes.

CAS 1. Llum del sostre

Ideal per a la llum general. Has de tenir en compte que aquesta llum estigui a una alçada adient, sobretot, si és per una habitació per nens, la llum haurà d'estar a una alçada que no hi arribin.
Recomanem que no s'utilitzin llums fluorescents ni hal·lògenes ja que transmeten una llum molt artificial.
N'hi ha de diferents formes, colors i potència.

CAS 2. Llum de tauleta de nit

És un bon punt d'enfocament puntual i ideal per decorar una habitació infantil al gust del petits per llegir-los a la nit o per si es desperten a mitja nit.
Has de tenir en compte que aquesta llum de tauleta de nit, estarà a l'abast dels petits i que has d'evitar llums de cristall o delicades perquè si cauen els infants no prenguin mal.

També pots tenir en compte les llums antipor que tenen una intensitat més baixa i suau i els ajuda a adormir-se. 

CAS 3. Llum d'escriptori

Pels llums d'escriptori són ideals els llums de peu ja que no ocupen gaire espai i enfoquen a la perfecció gràcies a la seva flexibilitat i fàcil transport.
Il·lumina a la perfecció l'escriptori de la teva habitació infantil per ajudar als teus fills a estudiar amb el màxim confort.

Consells de Seguretat

1. És important gaudir de la llum natural i treure'n el màxim partit per afavorir la vista i no haver-la de forçar. Per tant, si volem fer servir cortines, hauran de ser translúcides per deixar entrar la llum i ens suavitzin els rajos de sol.

2. Atenció amb els endolls. Hem de protegir molt bé els endolls per evitar que els nens fiquin els dits o algun objecte punxant. Per això et recomanem aplicar tapes de seguretat que protegeixin els endolls.

Comparteix aquesta publicació