Així van decorar @sist_decor l'espai exterior de FESMÉS

Així van decorar @sist_decor l'espai exterior de FESMÉS

Mobiliari i Decoració

Conjunts de mobles, catifes o pèrgoles, entre altres accessoris, són les peces que la Laura i la Marta van escollir per vestir la botiga FESMÉS de Sant Pere de Ribes. Un ambient inspirador, senzill, delicat i fresc. Un espai al més pur estil de les germanes @sist_decor.

Com ha estat la idea i la selecció dels mobles de jardí de les deco-influencers de moda? Et descobrim els mobles i els accessoris del racó de les Sist_decor.

Segur que el resultat t'enamorarà tant com a nosaltres!

Unes compres que inspiren: L'elecció dels mobles de jardí

Crear un espai exterior acollidor és una tasca que requereix temps, creativitat i bon gust. Tal com comparteixen la Laura i la Marta, si estàs buscant un estil que combini elegància i naturalitat, els mobles de jardí de rotang són ideals per a espais exteriors. A més de la seva estètica, el rotang està elaborat amb la tècnica del trenat, que aconsegueix peces sòlides, resistents i estables. Aquest material ha esdevingut una opció popular per als que busquen crear un ambient tranquil.

Per a les germanes, els elements clau en la creació d'espais exteriors elegants i relaxants són les plantes, els tèxtils, la il·luminació i els accessoris. En aquest cas, van escollir les plantes artificials de palmera, ja que per les fulles verdes i exuberants són una addició perfecta als mobles de rotang. Un contrast natural i atractiu que combina el color i la textura d'aquest material tan tendenciós.

No se'ls va escapar ni un sol detall! I és que la gràcia de la terrassa és poder canviar el moment vermut sota un para-sol, de moment copa de vi acompanyada de llums que et puguin deixar veure les estrelles de les nits d'estiu. És per això que, van acabar d'omplir el carretó amb llums solars i un para-sol per protegir-se del sol.

D'un llenç en blanc a un oasi estiuenc: La creació de l'espai

Sist_decor van buscar transformar la zona de sofàs i butaques en un multiespai perquè només es pogués relaxar o per a moments compartits.

El conjunt de jardí Lambada és un dels nostres preferits i va ser l'elecció per a les deco-influencers. La seva senzilla estructura en acer en negre ajuda a guanyar amplitud i lluminositat, a més de poder-lo moure amb facilitat. El seu trenat de rotang farà que revisquis l'essència del que és natural i et farà desconnectar gràcies al confort extra dels seus coixins.

Harmonia i coherència: La connexió entre els elements

El conjunt de jardí combina perfectament amb els tèxtils de color blanc, beix o ivori. Aquests colors exalcen el reflex de la llum i, en espais ombrejats, creen sensació de frescor i lluminositat. Els coixins Pompom Marfil i el coixí Macramé Beige són el duet protagonista que aporten el punt de suavitat i estil ètnic per aconseguir comoditat a les butaques.

Laura i la Marta tenien l'objectiu de multiespai tan clar que ho reflecteixen a cada detall. En aquest cas, han optat per col·locar cistelles i gaudir dels beneficis pràctics que poden millorar la funcionalitat i l'organització de la terrassa o el jardí. Són una excel·lent opció per emmagatzemar objectes a l'aire lliure si tens petitons a casa, guardar coixins o mantes, col·locar plantes o flors o fins i tot emmagatzemar eines de jardineria o llenya.

Delimitant espais: La transformació de multiespais

Delimitar espais amb catifes al jardí o terrassa és una forma creativa i pràctica de dividir l'espai exterior, crear zones més definides i organitzades. La catifa de polipropilè que va conquistar @sist_decor afegeix textura i color al racó, proporcionant un lloc confortable on relaxar-se. A més, poden ajudar a evitar que les cadires llisquin sobre superfícies relliscoses, com la fusta o la rajola.

Segueix-nos a Tik Tok o Instagram per veure el procés de creació de l'espai exterior FESMÉS.

Vine a visitar l'espai i descobreix com pots transformar la teva llar amb els nostres productes!

Comparteix aquesta publicació

Potser t'interessa