Mobles de jardí en resina

Mobles de resina per al teu jardí al millor preu. Cadires, butaques, bancs, gandules, taules o glaçoneres per a zones exteriors de la teva llar. Entra i compra!

Filtrar per:

Tipus de producte
Forma
Color
Filtre

Compra online mobles de jardí en resina

Mobles de resina per al teu jardí, terrassa o piscina al millor preu. Troba mobles de resina per a les zones exteriors de la teva llar a FESMÉS. Cadires, butaques, bancs, gandules, taules o glaçoneres.

Amb l'arribada del bon temps, ens encanta passar temps a l'exterior. Gaudeix encara més amb la nostra proposta de mobles de jardí en resina: gràcies a la seva durabilitat, només hauràs de preocupar-te de passar-ho bé a la primavera i l’estiu.

Per què escollir mobles de jardí en resina?

Els mobles d'exterior fabricats en resina tenen certs avantatges enfront d'altres materials,com la fusta o el metall.Per ajudar-te en la teva elecció, te les resumim a continuació:

 • Durabilitat: la resina sintètica aporta als mobles per a jardí, terrassa o qualsevol altre espai exterior una gran resistència a el pas el temps. Són mobles que et duraran molt de temps si els apliques un mínim manteniment.

 • Aguanten en tot tipus de climes: ja siguin pluges o llargs períodes d'exposició al Sol, els mobles de resina aguanten tot tipus d'inclemències meteorològiques.

 • Manteniment mínim: la seva resistència fa que els mobles de resina per a jardí requereixin de molt pocs tractaments especials. Per a la seva neteja, únicament caldrà un drap net amb aigua i sabó.

 • Econòmics: aquest tipus de models solen tenir un preu més contingut que altres materials.

 • En tot tipus de colors: habitualment associem els mobles de resina al color blanc. Però hi ha diferents acabats, des de colors foscos com el negre o el verd, fins marrons que imiten l'acabat en fusta o mimbre.

 

Quin tipus de mobles de resina per a jardí trobaràs a FESMÉS?

En el catàleg de FESMÉS trobaràs tot tipus de mobles per a jardí fabricats en resina,entre els quals destaquen:

 • Cadires: per comptar amb un menjador o sala d'estar a l'exterior. O cadires plegables per quan tinguis convidats i necessitis més seients.

 • Gandules: ideals per crear el teu propi racó de relaxació al teu jardí o terrassa. O per prendre el Sol a l'estiu.

 • Taules: per dinars o sopars, llargues sobretaules, tardes en família o amb amics ...

 • Bancs: amb els que podràs comptar amb un espai per descansar, xerrar ...

 

Quins mobles per a jardí de resina comprar?

L'elecció dels mobles per al teu jardí en resina dependrà en gran mesura de l'ús que li donareu. Tingueu en compte el següent:

 • Us agrada menjar a l'exterior? Si és així, necessitareu un conjunt que inclogui taula i cadires.

 • Soleu rebre convidats a casa? Podeu optar per taules i cadires, o fins i tot per un banc.

 • Teniu piscina? Escolliu un banc o gandula per assecar-vos després del bany.

 • Us agrada prendre el Sol? Una gandula serà la vostra millor aliada.

 

A més de comprar mobles per al vostre jardí, us recomanem també l'ús de fundes per protegir-los. Tot i que la resina sintètica aporti un plus de resistència, utilitzar fundes per a mobiliari exterior durant els mesos que no els utilitzeu us permetrà conservar-los nets i a resguard de mal temps.

Quins avantatges i inconvenients ens ofereixen els mobles per a jardí de resina o plàstic?

Com comentàvem abans, els nostres mobles per a jardí de resina o plàstic, estan fabricats amb polipropilè d'alta qualitat per oferir dissenys moderns, comoditat i allargar la vida útil dels mobles de resina, sense oblidar els avantatges ja conegudes per tots: gran lleugeresa, preu econòmic i manteniment mínim .
L'inconvenient més gran dels mobles per a jardí de resina o plàstic, és la qualitat. Recomanem als nostres clients mobles de jardí de polipropilè, ja que hi ha al mercat altres plàstics més econòmics, però tendeixen a groguejar i a ressecar abans.

Com netejar els mobles de jardí de resina o plàstic?

La primera acció a realitzar, és netejar els mobles de resina amb aigua i sabó neutre, barreja de vinagre amb aigua a parts iguals, o productes específics per netejar plàstics o PVC per deixar-los lliures de pols i de les taques més suaus. Per a les taques més incrustades en els mobles de resina, es pot utilitzar amoníac o alcohol de 90º en petites proporcions i fregar amb molta suavitat per no ratllar els mobles de jardí de resina (No utilitzar fregalls d'alumini ni metàl·lics), també pot fer-se una pasta amb bicarbonat barrejada amb aigua i aplicar a les taques entre 7 i 10 minuts. Un cop realitzat qualsevol dels processos descrits, esbandir amb aigua freda i deixar assecar.

Es poden pintar i polir els mobles de resina?

Si els mobles de jardí de resina estan molt malmesos a causa de les condicions climatològiques, s'aconsella un lleu polit superficial per poder obrir el porus de la resina o del PVC, recordeu que un cop polit, cal deixar net de pols el moble de resina per poder aplicar posteriorment una imprimació multiús o específica per a plàstics per obtenir una bona adherència posterior de l'esmalt o pintura exterior. Abans de realitzar el procés d'imprimació, recomanem llegir les instruccions d'ús del fabricant per a una bona aplicació del producte.
Un cop realitzat el polit i haver aplicat la imprimació multiús, podem procedir a pintar els mobles de resina amb infinitat de productes existents al mercat, es recomanen esmalts sintètics o esmalts acrílics per la seva gran resistència a la intempèrie i a les condicions climatològiques més adverses, i la seva àmplia gamma de colors disponibles. Hi pintures sintètiques que no requereixen imprimacions prèvies, però solen tenir un preu més elevat i és preferible abans de la seva aplicació, valorar el cost de tot el procés. Utilitzeu per a l'esmaltat dels mobles de resina, un corró petit per a les zones planes i de fàcil accés i una brotxa per a les zones de difícil accés com les arestes i racons.

Nota important: Si no utilitzes els mobles de resina durant un període llarg de temps, guarda tots els mobles de resina sota cobert o protegeix-los amb fundes impermeables.