Transport i muntatge

Transport i muntatge

Entrega a domicili

A FESMÉS et facilitem el trasllat dels nostres productes fins a casa teva. El nostre compromís és satisfer les necessitats dels nostres clients, oferint-los el millor servei, per això, posem a la seva disposició un servei d’entrega a domicili per tenir cura dels nostres productes, fins i tot, durant el seu trasllat.

Si no disposes de vehicle propi o el teu vehicle no té prou capacitat per transportar productes de gran volum com per exemple els nostres mobles de fusta, mobles en kit, mobles de bany... i necessites que FESMÉS porti la teva comanda a casa, no dubtis en sol•licitar el nostre servei d’entrega a domicili.

Tots els establiments de bricolatge FESMÉS tenen acords comercials amb empreses de transport locals per facilitar als nostres clients el transport de les seves compres fins al seu domicili.

En què consisteix?

  • Empaquetament i embalatge de la teva compra.
  • Trasllat des de la teva botiga FESMÉS fins al teu domicili.

Muntatge

FESMÉS Bricolatge posa a la teva disposició un servei de muntatge d'una empresa externa per a totes les compres realitzades a botiga física. Consulta a la teva botiga més propera les tarifes sobre muntatges de cuines, parquets, mobles de bany....

En alguns casos, el muntatge d’alguns dels nostres productes pot suposar una feina feixuga i un mal de cap pels nostres clients. No et preocupis, si no disposes de les eines adequades per al muntatge dels nostres mobles de fusta, mobles en kit, mobles de jardineria, mampares, prestatgeries, parquet...o simplement necessites l’ajuda dels nostres experts pel correcte muntatge dels nostres productes, no dubtis en demanar el nostre servei de muntatge.

En què consisteix?

  • Muntatge de prestatgeries, armaris, parquet, mobles de bany, mobles de jardineria, parquet...
  • Muntatges de cuines
  • Servei professional i garantia. Nosaltres t'ho gestionem.

Consulta les tarifes sobre muntatges de cuines, parquet, mobles de bany... a la teva botiga més propera.