Transport i muntatge

Transport i muntatge

Entrega a domicili

A FESMÉS et facilitem el trasllat dels nostres productes fins a casa teva. El nostre compromís és satisfer les necessitats dels nostres clients, oferint-los el millor servei, per això, posem a la seva disposició un servei d’entrega a domicili per tenir cura dels nostres productes, fins i tot, durant el seu trasllat.

Si no disposes de vehicle propi o el teu vehicle no té prou capacitat per transportar productes de gran volum com per exemple els nostres mobles de fusta, mobles en kit, mobles de bany... i necessites que FESMÉS porti la teva comanda a casa, no dubtis en sol•licitar el nostre servei d’entrega a domicili.

Tots els establiments de bricolatge FESMÉS tenen acords comercials amb empreses de transport locals per facilitar als nostres clients el transport de les seves compres fins al seu domicili.

En què consisteix?

  • Empaquetament i embalatge de la teva compra.
  • Trasllat des de la teva botiga FESMÉS fins al teu domicili.

Servei d'instal·lació i muntatge

FESMÉS Bricolatge t'ofereix un servei extern d'instal·lació i muntatge per a totes les compres, tant en botiga física com online.

Sabem que el muntatge d'alguns productes pot ser complicat. No et preocupis, si no disposes de les eines adequades per al muntatge de mobles de fusta, mobles en kit, mobles de jardí, mampares, plats de dutxa, prestatgeries, parquet... o simplement necessites l'ajuda d'experts com fusters, pintors o lampistes, no dubtis a demanar el servei a Cronoshare.

Què és Cronoshare?

Cronoshare és una plataforma que connecta professionals de serveis locals amb persones que necessiten els seus serveis. És gratuïta per a particulars i permet contactar amb fins a quatre professionals de la zona.

Com funciona?

  1. Accedeix a www.cronoshare.com/fesmes.
  2. Indica quin professional necessites. Respon unes preguntes per trobar el servei adequat.
  3. Rep fins a 4 pressupostos gratuïts. En poques hores, obtindràs pressupostos personalitzats sense compromís.
  4. Tria el professional més adequat. Compara pressupostos, opinions i perfils per escollir el més adequat per a tu.