Loading

Armari Sabater 2 Portes Blanc

ARMARI SABATER 2 PORTES BLANC Codi: 6319001 Mides: 590X1800X370MM
119,00 €
Recollir-ho a la botiga
  • Reserva online sense cap cost
  • Recull-ho gratis a la teva botiga
  • Aprofita els avantatges client FESMÉS
Enviament a domicili
  • Paga online de forma segura
  • Rep aquest producte a casa teva
Avantatges

√ Armari sabater alt en melamina color blanc amb 7 prestatges i 2 portes abatibles
√ Perfecte per mantenir les teves sabates en ordre
√ Disseny simple i funcional, ideal per combinar amb qualsevol estil decoratiu
√ Tiradors allargats en crom

Descripció
Armari multiús sabater amb dues portes abatibles, un prestatge fixe i sis prestatges regulables en alçada. Organitza totes les sabates amb aquest pràctic i ampli armari fabricat en melamina, MDF i ABS en acabat blanc i tiradors en color gris alumini.
Descripció detallada

Aquest armari sabater de dues portes abatibles  és la solució que estàs buscant per organitzar totes les teves sabates de la manera més còmoda. El seu estil clàssic el converteix en un moble decoratiu i a la vegada funcional. És de gran capacitat, dissenyat amb sis prestatges, un de fixe i cinc regulables en alçada, que equivalen a vuit espais on podràs guardar entre un gran nombre de parells de sabates, tenint sempre en compte que el pes màxim suportat de l’armari és de 45 kg i que cada prestatge suporta fins a 8 kg.

Aquest armari sabater està fabricat en melamina d'alta qualitat de 15 mm, cantonades melamíniques i part posterior de MDF/DM de 3 mm amb densitat mitjana lacada en color blanc. Amb frontisses i suports per prestatges metàl·lics, tacs d’ABS anti soroll i anti ratllades i tiradors d’ABS pintats en gris alumini. Cinc dels prestatges interiors són regulables en alçada per tal d’adaptar l’interior de l’armari segons què s’hi vol col·locar dins.

D'estil clàssic, que s’adaptarà a la perfecció amb la decoració de l’espai on el col·loquis. Amplia l’espai d’emmagatzematge amb la gamma d’armaris multiús de melamina.

Aquest armari multiús amb dues portes abatibles és de fàcil muntatge, ja que es subministra en kit amb les instruccions necessàries per muntar-lo.