Mobles d'estil nòrdic

Mobles d'estil nòrdic

Descobreix l'essència de l'estil nòrdic a les nostres col·leccions de mobles, on la simplicitat i l'elegància són protagonistes. Concebuts per aprofitar al màxim la llum natural, aquests dissenys fusionen el minimalisme amb una estètica impecable.

Productes relacionats

Dormitoris d'estil nòrdic

Amb una inspiració arrelada en el minimalisme i elaborada amb tauler de melamina de primera qualitat, les nostres col·leccions de mobles nòrdics per al dormitori combinen la calidesa del vetat de la fusta de roure amb la resplendor blanca.

Coneix cada detall de la col·lecció Bru aquí i afegeix un toc d'harmonia i elegància a la teva zona de descans.

Mobles d'estil nòrdic
Mobles d'estil nòrdic

Prestatgeries d'estil nòrdic

Les nostres col·leccions de prestatgeries d'estil nòrdic redefineixen la versatilitat i ofereixen opcions personalitzades per adaptar-se a diferents necessitats. Les prestatgeries disposen de prestatges de diferents mides i la possibilitat d'afegir portes a les prestatgeries.

Descobreix les possibilitats de la col·lecció Biel aquí i personalitza les prestatgeries afegint prestatges o portes addicionals de manera senzilla.

Prestatgeries decoratives d'estil nòrdic

Decora el saló oferint un aire fresc amb dissenys de prestatgeries decoratives nòrdiques, asimètriques i modernes. La col·lecció Malen fusiona l'essència natural de la fusta de roure amb un blanc brillant d'aparença purista i lleugera. Dissenyades per adaptar-se a totes les necessitats, amb espais oberts i tancats, s'integraran perfectament al teu saló.

Descobreix els tres models de prestatgeries nòrdiques de la col·lecció Malen aquí.

Mobles d'estil nòrdic
Mobles d'estil nòrdic

Armaris per a dormitori d'estil nòrdic

Les nostres col·leccions de mobles d'estil nòrdic es caracteritzen pels armaris per al dormitori i el disseny escandinau de línies rectes. Escull entre la modernitat dels armaris amb portes corredisses, amb mirall o sense, per a una practicitat i lluminositat, o opta per l'encant clàssic dels armaris robers amb calaixos i portes que despertin l'estil tradicional amb un toc nòrdic.