Col·lecció Bru

Col·lecció Bru

La col·lecció Bru fusiona l'essència natural de la fusta de roure amb un disseny purista d'aparença lleugera inspirat en l'estil nòrdic. Dissenyada per adaptar-se a totes les necessitats, s'integra perfectament a qualsevol espai, oferint serenitat i personalitat.

Amb una inspiració arrelada en el minimalisme i elaborada amb tauler de melamina de primera qualitat, la col·lecció Bru combina la calidesa del vetejat de la fusta de roure amb la resplendor blanca de les portes. Aquesta harmoniosa unió no només ressalta la bellesa natural dels materials, sinó que també afegeix un toc d'elegància moderna a cada peça de la col·lecció.

Col·lecció Bru
Col·lecció Bru

Els armaris de la col·lecció Bru ofereixen una organització impecable amb cinc prestatges, incloent-hi tres ajustables, una barra per a roba i compten amb cinc anivelladors ajustables per a una adaptabilitat òptima.

Els armaris de la col·lecció Bru estan dissenyats amb frontisses per a les portes que ofereixen un tancament suau i silenciós, proporcionant una experiència d'obertura i tancament sense esforç. Aquesta característica no només afegeix un toc d'elegància, sinó que també assegura la durabilitat i la practicitat del mobiliari.

Pel que fa a les còmodes i calaixeres de Bru, destaquen pels seus calaixos equipats amb guies d'acer i coixinets de boles, garantint un funcionament suau i sense friccions. Aquest detall tècnic no només millora la durabilitat dels calaixos, sinó que també proporciona un accés fàcil i còmode a les teves pertinences.

Col·lecció Bru
Col·lecció Bru

Els armaris de la col·lecció Bru van més enllà de la funcionalitat, incorporant tiradors d'alumini amb un acabat color cromat mat. Aquests tiradors, dissenyats de forma ergonòmica amb una estètica senzilla, s'integren perfectament amb la filosofia minimalista i la simplicitat dels models de la col·lecció Bru.