Col·lecció Biel

Col·lecció Biel

La col·lecció Biel redefineix la versatilitat en prestatgeries, oferint opcions personalitzades per adaptar-se a diverses necessitats. Amb prestatges de diferents mides i la possibilitat d'afegir més prestatges i portes. L'essència natural de la fusta blanca permet una integració harmoniosa a qualsevol entorn.

El disseny clàssic de línies rectes i la fabricació amb aglomerat de partícules de 16 mm de gruix amb revestiment de melamina blanca defineixen l'estètica de la col·lecció Biel. Aquesta harmonia al material ressalta tant la bellesa natural com la funcionalitat, permetent ubicar les prestatgeries en diferents espais de la llar i construir combinacions que s'adaptin a l'espai.

Col·lecció Biel
Col·lecció Biel

Inspirada en la flexibilitat i adaptabilitat, la col·lecció Biel presenta prestatgeries de diferents mides, tant en amplada com en alçada, perfectament combinables entre si. Es distingeix per l'opció de col·locar portes a les prestatgeries, oferint la possibilitat de tancar i organitzar el teu espai de treball o biblioteca de manera elegant i funcional.

La versàtil opció Biel brinda la possibilitat de personalitzar la vostra prestatgeria afegint prestatges addicionals de manera senzilla. Aquesta funcionalitat s'aconsegueix gràcies als forats estratègicament ubicats a la prestatgeria, els quals permeten la inserció de suports o pins per a prestatges. En adquirir prestatges addicionals de la mateixa mida i estil que els existents, pots decidir l'alçada desitjada i col·locar-los als forats corresponents.

Col·lecció Biel
Col·lecció Biel

La col·lecció Biel ofereix la flexibilitat d'incorporar portes de manera intuïtiva i personalitzable, permetent crear espais tan tancats com oberts als prestatges. Aquestes portes són reversibles i compatibles amb els models 7225000, 7226000, 7227000 i 7230000 de la col·lecció Biel. A més, cada porta inclou totes les frontisses i ferramenta necessaris per a un muntatge senzill i eficient a les prestatgeries corresponents.