Exterior 2024: Inaugurem temporada!

Exterior 2024: Inaugurem temporada!

Descobreix el nou exterior i prepara la terrassa o el balcó per a l'arribada de la primavera a casa teva.

Productes relacionats

Fes del teu exterior un lloc de trobades i relaxació

Busques convertir un racó del teu espai a l'aire lliure en un refugi de serenitat i confort? Descobreix l'elegància i la durabilitat dels nostres conjunts de jardí fabricats i dissenyats amb acer, rotang, alumini o resina. Els conjunts de FesMés estan equipats amb sofàs, butaques i taules auxiliars, tots complementats amb coixins extraïbles. Amb materials de qualitat i dissenys versàtils, transforma el teu jardí o terrassa en un racó de relax i distinció.

CONJUNTS DE JARDÍ I TERRASSA

Exterior 2024: Inaugurem temporada!
Exterior 2024: Inaugurem temporada!

Crea l'atmosfera perfecta per als àpats exteriors

T'encanta gaudir de deliciosos menjars a l'aire lliure mentre reuneixes familiars i amics? Amb les nostres taules i cadires de jardí i terrassa, podreu dissenyar l'ambient ideal a l'aire lliure. Des d'esmorzars assolellats fins a sopars sota les estrelles, prepara el teu espai per gaudir de cada moment. Explora la nostra secció de para-sols de jardí i terrassa per complementar la taula quan facis reunions sota les hores més caloroses del dia.

CADIRES DE JARDÍ I TERRASSA

TAULES DE JARDÍ I TERRASSA

PARA-SOLS DE JARDÍ I TERRASSA

Afegeix el teu toc més personal

En el moment de dissenyar la teva terrassa o balcó has de tenir clar quin estil decoratiu vols per poder escollir els elements decoratius com espelmes, coixins, plantes o llums. Opta per tons neutres com el blanc gris i beix per crear una atmosfera elegant i minimalista. Si prefereixes un ambient més bohemi, juga amb colors vius com el turquesa, taronja i verd, combinats amb teixits naturals com vímet o rotang, i afegeix tocs de color amb coixins de tapissos ètnics.

IL·LUMINACIÓ EXTERIOR

MACETES I JARDINERES

COIXINS PER EXTERIOR

Exterior 2024: Inaugurem temporada!
Exterior 2024: Inaugurem temporada!

Solucions intel·ligents d'emmagatzematge i organització

Si vols viure al màxim la teva terrassa treu-li tot el potencial pràctic i decoratiu, maximitzant l'espai. Descobreix una varietat d'armaris de PVC que resisteixen qualsevol clima, oferint-te un lloc segur i protegit per guardar les eines de jardineria, coixins d'exterior o joguines dels nens. A més, els nostres baguls no només són pràctics, sinó que també es poden utilitzar com a banc exterior.

CASETES DE JARDÍ I ARMARIS

Al nostre blog, et presentem 7 idees de decoració per a terrasses petites que t'inspiraran a treure el màxim profit de la teva àrea a l'aire lliure. És hora de donar la benvinguda a l'exterior a casa teva!